Seuraa 
Viestejä7559

Aamulehti kirjoittaa:
"Nokia säästää kermavaahdosta ja käsipyyhkeistä
13.02. - 10:37 (Luotu: 10:32)

Irtisanomisten ja lomautusten lisäksi Nokia on kehitellyt myös muita säästökeinoja. Yhtiö venyttää senttiä muun muassa sillä, että työntekijöille ei enää tarjota jälkiruoan kanssa kermavaahtoa. Eilen torstaina lettujen kanssa oli hilloa, mutta kermavaahto oli hävinnyt pöydistä. Nokian säästökuurista kertoi ensimmäisenä Iltalehti"

Eikö nyt enää ole millään mitään väliä ? Ettei saa lettujen kanssa kermavaahtoa. Kyllä nyt pitäisi eduskunta kutsua hätäistuntoon. Joku laki sentään pitäisi yritysten säästötoimillekin saada. Nyt muiden työntekijäryhmien pitäisi kyllä osoittaa solidaarisuutta Nokian työntekijöitä kohtaan ja kerätä vaikka adressilla rahaa nokialaisten auttamiseksi, että he saisivat lettujen kanssa kermavaahtoa.

Kommentit (3)

Viimme laman aikaan kaupungin tiedottaja kertoi itku kurkussa kuinka kynien teroitustakin rajoitettiin säästötoimena niin että teroitin siirrettiin kansliapäällikön huoneeseen. Salateroittajien potkuista ei maininnut.

tietää
Viimme laman aikaan kaupungin tiedottaja kertoi itku kurkussa kuinka kynien teroitustakin rajoitettiin säästötoimena niin että teroitin siirrettiin kansliapäällikön huoneeseen. Salateroittajien potkuista ei maininnut.Jenkeissä on onnistuttu menestyksellisesti säästämään mm. hotellien siivouskuluissa:

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... 03/1082285

Ruumis viikkoja hotellihuoneen sängyn alla - huone normaalikäytössä

19.03.2010 12:09

Yhdysvalloissa memphisläisen hotellihuoneen sängyn alta on löytynyt tammikuussa kadonneen 28-vuotiaan naisen ruumis.

Nainen ilmoitettiin kadonneeksi tammikuussa, kun hän ei ilmestynyt hakemaan lapsiaan koulusta.

Naista etsittiin hotellista, jossa hänen tiedettiin yöpyneen. Huoneesta löytyi kuitenkin vain naisen tavarat. Niiden omistaja oli kadonnut maksamatta huonelaskuaan.

Huone oli vapautettu uusien asiakkaiden käyttöön.

Tutkijat oli kutsuttu tällä viikolla hotelliin selvittämään hotellihuoneen sietämättömän pahaa hajua. Naisen ruumis löytyi sängyn alta.

- Metallikehyksillä ympäröity patja on tiiviisti lattiaa vasten, joten ruumis löytyi vasta nyt, poliisi selvitti käsittämätöntä tapausta.

Huoneessa oli ollut viisi uutta asukasta sen jälkeen, kun nainen ilmoitettiin kadonneeksi. Henkilökunta oli siivonnut huoneen normaalisti useita kertoja.

Poliisi epäilee, että nainen on surmattu. Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu. Naisen miesystävä on ollut kuulusteltavana.

(MTV3 - AP) "

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ID10T
Seuraa 
Viestejä12807
- Metallikehyksillä ympäröity patja on tiiviisti lattiaa vasten, joten ruumis löytyi vasta nyt, poliisi selvitti käsittämätöntä tapausta.

...

Poliisi epäilee, että nainen on surmattu.
Miten ihmeessä poliisi tähän johtopäätökseen tuli?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat