Seuraa 
Viestejä13176

Taitaa olla niin että ei toimi oikein naisten eikä miesten osalta.

Naiset saavat miehiltä liikaa vastauksia eivätkä vastaa mihinkään koska kärsivät viestien paljoudesta

Ja miesten profiileihin ei tule viestejä edellisistä syistä. Ainoastaan prostituoidut ja pornosivun mainostajat lähettävät viestejä.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Kohta 2 v kestäneen kokeilun jälkeen voin kertoa että ollakseen toimiva systeemin pitäisi sisältää enemmän keskenään heterogeenista väkeä. Jos kaikki ovat keskenään täsmälleen samanlaisia, ei kukaan jaksa kahlata läpi satamäärin ilmoituksia tai vastauksia. Esim. tuo koiranpitokehotus ei sovellu lähimainkaan kaikkiin. Itse en kissaihmisenä kaipaa koirankusettajaa elämääni.

Toisaalta jos sieltä joukosta vähänkin erottuu saa heti kuulla kunniansa tyyliin että mikäs se sääkin luulet olevas.

Aloittaja lienee jälleen reilummin alta nelikymppinen mies. Onhan se jo tullut moneen kertaan todettua että 40+ iässä laadukkaampia miehiä on niin helvetin vähän jäljelle että siinä vaiheessa naiset oikein tappelevat jokaisesta jolla on vähänkin älliä päässään. Kaikki eivät siitä kropastakaan niin piittaa, kunhan luonteessa ei ole vittumaisia vikoja. Ikä toimii miesten hyväksi, putsaa kilpailijat pois tieltä kun ovat sitoutuneet suhteisiinsa tai juoneet itsensä hengiltä.

Kaikenlaiset testaajat niistä geimeistä pitäisi kyllä heittää pellolle heti ensimmäiseksi. Olen vähän liian turhan monta kertaa lukenut netistä kuinka se ja se kertoo tehneensä ilmoituksen pelkästään testimielessä - todistaakseen omat ennakkoluulonsa todeksi siitä kuinka kaikki akat ovat rahan perään ja kaipaavat jotain imellyksiä kuultavakseen. (Yök.)

Testanut olen minäkin. Toiset toimii ja toiset ei.

Yksi valitettava piirre useimmissa deittisaiteilla on. Vaikka ne useimmat ovat aikuisille suunnattuja toimivat ne kuin herätysliikkeiden infosivut. Useat saitit eivät hyväksy profiileja, joissa rehellisesti kertoo myös omasta seksuaalisisuudestaan ja kaipuustaan hiukan rohkeimmista profiilikuvista puhumattakaan.

Aikuiselle ihmiselle kuitenkin seksuaalinen yhteensopivuus on yksi tärkeimmistä kriteereistä ystävän etsinnässä. Itse tunnen, jos en voi omia meitymyksiäni profiilissani kertoa niin valehtelen ja petän muita seuraa etsiviä. Harva kai meistä haluaa rakentaa suhteen ihmisen kanssa, jonka seksuaaliset mieltymykset poikkeavat täysin omista?

Varmaan nämä deittipalstat olisivat paljon parempia tuloksia tuottavia, jos ne eivät olisi niin tekopyhiä profiilien ja kuvien suhteen.

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1775
Rousseau
Aloittaja lienee jälleen reilummin alta nelikymppinen mies. Onhan se jo tullut moneen kertaan todettua että 40+ iässä laadukkaampia miehiä on niin helvetin vähän jäljelle että siinä vaiheessa naiset oikein tappelevat jokaisesta jolla on vähänkin älliä päässään.Jaa missähän tuo on todettu ja kenen toimesta, ettei vain olisi oma kuvitelmasi? Tai sitten tuo "älliä päässä" on joku sellainen älyttömyys että siihen kuuluu jotain nykytaiteen harrastamista tai pitsinnypläystä tai kansantansseja tai puudelikoirien agilityä tai mitä tahansa muuta täysin älytöntä jonka naiset laskevat jonkun arvoiseksi tekemiseksi. Ja esimerkiksi pukeutumiseen panostaminen on nimenomaan älyn köyhyyttä. Eri asia jos on miljonääri, mutta jos tavallinen duunari laittaa vaatteisiin rahaa vaikkapa tuhat euroa vuodessa niin ei se ainakaan älykästä toimintaa ole.

Vierailija
Keka
Varmaan nämä deittipalstat olisivat paljon parempia tuloksia tuottavia, jos ne eivät olisi niin tekopyhiä profiilien ja kuvien suhteen.Ne pyrkivät olemaan ihan "tavallisille" ihmisille. Mitä sillä nyt taas tässä yhteydessä pitäisi sitten edes tarkoittaa.

dot4
Seuraa 
Viestejä410

Olen kokenut ongelmaksi suomi24:n treffit-palstalla sen, että naiset eivät vastaa viesteihini. Vastausprosentti on surkea, yleensä naiset vain tekevät vastavierailun profiilissani. Negatiivinenkin vastaus olisi parempi kuin kommunikaation puute.

jogger
Seuraa 
Viestejä2936
dot4
Olen kokenut ongelmaksi suomi24:n treffit-palstalla sen, että naiset eivät vastaa viesteihini. Vastausprosentti on surkea, yleensä naiset vain tekevät vastavierailun profiilissani. Negatiivinenkin vastaus olisi parempi kuin kommunikaation puute.

Kuulostaa siltä että naiset saavat satoja, ellei tuhansia viestejä. Siinä vaiheessa itsekään en jaksaisi jokaiseen vastailla "kiitos mutta ei kiitos ". Et valitettavasti ollut se prinssi joita he etsivät.

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

Minä taas epäilen että noilla treffipalstoilla on liikkeellä niin paljon omituista ellei peräti sairasta porukkaa. Osa ei ole edes tosissaan, kunhan odottaa pääsevänsä pikaviestimelle kameran kanssa..

Ikärajahan ei noissa mitään merkkaa, joten siellä joku vieno kaino etsii uhkeaa ja rohkeaa ja...ja...Ei kävisi pienessä mielessäkään laittaa ilmoitusta tai yrittää vastailla tai etsiä tuolta "sitä oikeaa"

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Nobelaner
Rousseau
Aloittaja lienee jälleen reilummin alta nelikymppinen mies. Onhan se jo tullut moneen kertaan todettua että 40+ iässä laadukkaampia miehiä on niin helvetin vähän jäljelle että siinä vaiheessa naiset oikein tappelevat jokaisesta jolla on vähänkin älliä päässään.Jaa missähän tuo on todettu ja kenen toimesta, ettei vain olisi oma kuvitelmasi? Tai sitten tuo "älliä päässä" on joku sellainen älyttömyys että siihen kuuluu jotain nykytaiteen harrastamista tai pitsinnypläystä tai kansantansseja tai puudelikoirien agilityä tai mitä tahansa muuta täysin älytöntä jonka naiset laskevat jonkun arvoiseksi tekemiseksi. Ja esimerkiksi pukeutumiseen panostaminen on nimenomaan älyn köyhyyttä. Eri asia jos on miljonääri, mutta jos tavallinen duunari laittaa vaatteisiin rahaa vaikkapa tuhat euroa vuodessa niin ei se ainakaan älykästä toimintaa ole.Ikäisteni naisten taholta moneen kertaan aina kun asiasta on tullut netissä puhetta. Jos olet 40+ nainen niin voit toki esittää vastalauseesi mikäli olet kokenut päinvastoin eli että sinulle on jatkuvasti tyrkyllä asiallisia miehiä. Itse en tarkoita ällillä päässä mitään "akkain" harrastuksia, vaan sitä että osaa keskustella naisen kanssa kuin aikuinen aikuisen kanssa, eikä saa jotain dorkakohtausta heti kun pitäisi naiselle jotain sanoa. Monet nuoret miehethän tavalla tai toisella oppivat olemaan ikäistensä naisten kanssa tekemisissä, mutta ne jotka eivät opi ovat sitten niitä joita rikastuu sinne iäkkääseempään sinkkuryhmään ja siitä joukosta ei ota yksikään itseäänkunnioittava nainen itselleen kumppania.

Totta, olen kyllä kuullut sellaisenkin tapauksen muinaisilta ajoilta että erään sairaalan ympäristössä liikkui itsensäpaljastaja, ja kun muuan hoitaja törmäsi tähän tyyppiin, siinä kävi sillä tavalla että kyseinen hoitaja meni tämän paljastelijan kanssa naimisiin. Että kyllähän ihmeitäkin tapahtuu. Mutta valtaosin me kypsähtäneemmät naiset emme kyllä jaksa olla mitään friikkilovereita. Ne ajat ovat ohi että joka kylässä oli joku mummo jota legendan mukaan kävivät panemassa kaikki miehet että jokainen varmasti sai edes kerran elämässään.

Tässä jälleen noita ikivanhoja esimerkkejä siitä millaisilla miehillä en katso olleen erikoisemmin älliä päässään nettideittivastaustensa perusteella:

Sinulla on upeat kasvonpiirteet ja kauniit kasvot. Haluaisin vain laueta naamallesi (+ hymiö)

***

rehellistä ja luotettava ja hellä ja uskollinen ja uskollinen ja sinkku ja vapaa ja kelle voi kertoa ilot ja surut kukka osaa pitää omana tietona ei kerro kellekään ja kun haluan keskustella mua on hyväksi käytty enkä haluaisin toista tällästä oma kohdalle ja haluaisin myös sen oikea kansa kokea seksin minä en haen pelkää seksiä ja enkä maksu seuraa jos tavataan minut oletko valmis kasvatamaa pitkäksi hiukset koska pidän keskipitkä/olkapäähän saakka pitkä/olkapäästä yli pitkä/puoleenväliin selkä pitkä/lanttiolle pitkä/ maksimissa jalanpolveen saakka pitkäksi hiukset voi olla lyhyt hiukset mutta toivon mielelään pitkisia hiuksia ja vapaa ja sinkku olet viettävä näkköinen

***

JA SÄ OOT JÄRKKY RUMA, EN PANIS SUA VAIKKA MAKSAISIT.. RUPEE MYYMÄÄN ITTEES NII SAAT !!!!

***

Pillua nyt.

***

heippa! olen mukava,kiltti,luotettava ja romanttinen mies,en tupakoi enkä juo. olisi mukava viedä sua kampaamolle ja kauneushoitoihin ja lomille mökille nauttimaan takka tulesta,puusaunasta ja auringon laskusta järven rannalla,kylpylään rentoutumaan,lappiin,etelän matkoille johon aina saisit 5000e ostosrahan mukaan ja sitten teatteriin,konsertteihin,ulkoilemaan luontoon ja puistoihin ja nauttia romanttisista kynttilä illoista hyvän ruuan keran ja kukkia sinulle ja auttaa sinua arki elämän asioissa jne.???? joko nyt kelpaisi sulle tosissaan asiat ja jos kelpaa niin vastaile puhelin numerosi keran,kiitos???

(Em. vastaus on tullut varmaan kolmeen kertaan ja aina täsmälleen samat sanat, enkä edelleenkään ole päättänyt ryhtyä prostituoiduksi.)

***

Haen naista,joka pitää itsestään huolta, on sanavalmis, eikä pelkää nopeasti kehittyviä tilanteita.

(Em. kohta on erään miehen ilmoituksesta, ei ottanut onneksi yhteyttä minuun. Tuollainen nopeasti kehittyviä tilanteita maininnut tuo mieleeni lähinnä varkaan tai murhamiehen...)

Ja niin edelleen. Kyllähän näitä riittäisi. Ja kohta saapuu paikalle nimim. Neutroni kertomaan että tapa jolla haen miehiä on väärä koska joudun seulomaan huomattavan määrän paskaa. Epäilen vain että sama ongelma olisi missä tahansa muuallakin.

Pointti nyt kumminkin oli siinä että kun useampi 40+ nainen toitottaa sitä samaa että kuinka helvetin vaikeaa on löytää kunnollinen mies, niin ihan turha yrittää olla miessukupuolen puolella ja väittää että kaikki ne olisivat kunnollisia kunhan vain eukot osaisivat tyytyä. Vaikka itsekin lienen jonkin sortin aivovammainen, niin pahemmin aivoiltaan vinksahtaneisiin en tule koskaan tyytymään - ja se mitä mies suoltaa suustaan ulos kertoo hänen henkisten kykyjensä tasosta. Kirjoitus- ja ajatusvirheetkin ymmärrän kyllä, mutta en sitä että ventovieras alkaa suoltaa minulle lässytystä josta tulee takuuvarma tunne siitä että vintillä viiraa ja pahasti.

Ehtii sitä hulluudellaan säikyttelemään sitten myöhemminkin...

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Keka
Testanut olen minäkin. Toiset toimii ja toiset ei.

Yksi valitettava piirre useimmissa deittisaiteilla on. Vaikka ne useimmat ovat aikuisille suunnattuja toimivat ne kuin herätysliikkeiden infosivut. Useat saitit eivät hyväksy profiileja, joissa rehellisesti kertoo myös omasta seksuaalisisuudestaan ja kaipuustaan hiukan rohkeimmista profiilikuvista puhumattakaan.

Aikuiselle ihmiselle kuitenkin seksuaalinen yhteensopivuus on yksi tärkeimmistä kriteereistä ystävän etsinnässä. Itse tunnen, jos en voi omia meitymyksiäni profiilissani kertoa niin valehtelen ja petän muita seuraa etsiviä. Harva kai meistä haluaa rakentaa suhteen ihmisen kanssa, jonka seksuaaliset mieltymykset poikkeavat täysin omista?

Varmaan nämä deittipalstat olisivat paljon parempia tuloksia tuottavia, jos ne eivät olisi niin tekopyhiä profiilien ja kuvien suhteen.
Ai jaa? Oletkos ihan tosissasi kokeillut Googlen kanssa löytää seksiseurasaitteja? Kyllä niitä nimittäin on ja siellä miehet nimenomaan kilvan esittelevät kuvissaan elimiään (vaikka enpä usko että naisia kauhean usein kiinnostaa katsella hjongan kuvaa). Että "hiukan rohkeita" kuvia on kyllä. Osa naisistakin levittelee itseään, mutta sitten on tietenkin meidän pihtareidenkin ryhmä jotka etsimme otsakkeen tositarkoituksella alla silloin kun sellainen on tarjolla.

Itsestäni tuntuu päinvastoin siltä että vaikka noita tositarkoitus-kohtia on tarjolla, niin missään ei saisi nykyään etsiä kuin "sutinaa", seikkailua ja muuta sellaista missä jokainen saa kerran panna mutta sen jälkeen sitten ei tarvitse olla tuntevinaankaan. Mahtaa olla mielenkiintoisia kokemuksia kun saa tuntea miten yhdentekevä sitä on ihmisenä ja miten yhdentekevä on se toinen osapuoli. Juuri tämän takia omat seksiseikkailuni tapahtuvat pääosassa korvieni välissä. Se vaatii henkisesti niin suunnatonta ponnistusta että jaksaa onttoon seksiin ryhtyä että useimmiten se sitten jää, vaikka kyllähän seksiä tietysti saisi jos ei siinäkään piittaa kuka on koekaniinina.

Mutta tietty jos yrität sitä ihmettä saada aikaiseksi (kuten minäkin, toki) että saman ihmisen kanssa saisi sekä rakkauden että seksiä, niin se on kieltämättä vähän kinkkistä kun jos ilmoituksessaan alkaa latelemaan kaikenlaisia spesialiteettejaan läpi että mistä tykkää, mitä ei suostu tekemään jne. niin ainakin miehet ovat kärkkäitä tekemään sen johtopäätöksen että tuota ei tarvitse ottaa vakavissaan, eli sitä tosiaan voi vaan panna ja viis suhteesta. Kaippa kun sitä siittiötuotantoa on jatkuvasti, niin kaikki mahdolliset ja mahdottomat syyt pitää itselleen ja toiselle keksiä minkä takia seksiä pitää saada mahdollisimman monen kanssa ja siinä hötäkässä ei saa kiintyä kehenkään.

Mä rakastan tiäremiästä.

Tiäremiäs on älykäs ja hyvä.

Enemmän inehmoja kuin hän.

Lisää naisia pelipaikoille äkkiä.

Tulee hyvä homma.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Mää tairan tehdä ihan periaatteesta niin etten tule enää tähän ketjuun. Yritän välttää tätä aihetta, kun siitä ei ikinä tule lasta eikä paskaa, ja pitäisi mieluummin keskittyä muihin asioihin.

jogger
Seuraa 
Viestejä2936

Onko Rousseau >40v ?

Miksi kaikki tieteestä kiinnostuneet naiset ovat aina niin helvetin vanhoja? Esim miehistä voi löytää vaikka 7v eteenpäin aiheesta kiinnostuneita, mutta naisista ehkä 30v jos onnekas on...

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

spin0
Mä rakastan tiäremiästä.

Vain suuret ajattelijat kylvävät rakkauden ja viisauden siemeniä kulkiessaan ympärilleen. Me onnekkaat saamme siten nauttia heidän hedelmistään.

spin0
Tiäremiäs on älykäs ja hyvä.

Ymmärtääkseen totuuden, ihmiskunta tarvitsee esikuvia, edelläkävijöitä.

spin0
Enemmän inehmoja kuin hän.

Valitettavasti nerot ovat niin kovin harvassa.

spin0
Tulee hyvä homma.

Tiäremiähen olisi jo pikkuhiljaa aloitettava suvullinen lisääntyminen. Tulevaisuutemme vaatii että saamme nuo geenit monistumaan.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
jogger
Onko Rousseau >40v ?

Miksi kaikki tieteestä kiinnostuneet naiset ovat aina niin helvetin vanhoja? Esim miehistä voi löytää vaikka 7v eteenpäin aiheesta kiinnostuneita, mutta naisista ehkä 30v jos onnekas on...Siksi on vanhempina vanhempia, koska nuorempana ne oli nuorempia.

EV+
Seuraa 
Viestejä772

Taidanpa "testimielessä" laittaa deitti-ilmoituksen. Siihen kun laittaa että en käytä horoskooppeja ja lapsille ei sitten valehdella joulupukista ja hammaskeijusta niin hiljaista voipi olla länsirintamalla.

Tarkemmin mietittynä tuo onkin erinomainen idea. Tuumasta toimeen. Lupaan raportoida tuloksista.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Rousseau
Toisaalta jos sieltä joukosta vähänkin erottuu saa heti kuulla kunniansa tyyliin että mikäs se sääkin luulet olevas.

Luulen että miehillä joukosta positiivisella tavalla erottuva saa enemän yhteydenottopyyntöjä. En ole muiden miehien profiileja katsellut mutta luulen että suurinosa näistä on ajatukseltaan melko ajattelemattomia . Pitää osoittaa että ymmärtää asioista, osaa ajatella, on sydäntä ja filosofia on kohdallaan. ihmisiä siellä etsitään ja ehkä parisuhdettakin.

Naiset saanee satamäärin ilmoituksia ja voi olettaa etteivät kaikille vastaile mutta kyllä vastauksia ja aloituksiakin tulee kivasti jos hyvin tehtyä profiilia sattuvat vilkaisemaan.

Heteropalstoilla on miehen puolimahdotonta saada seuraa, ellei satu olemaan fyysisesti, henkisesti ja taloudellisesti poikkeavassa asemassa. Naisen roolissa sitten taas saa seuranhakuilmoituksia joka kuukaudenpäivälle ja vähän päällekin, ei haittaa vaikka olisi pieni sotanorsu. Seksuaalisesti laajakatseisemmilla alueilla (bi, homo, lesbo, transu) homma on sitten huomattavasti demokraattisempaa molempiin suuntiin.

Ananda
Vain suuret ajattelijat kylvävät rakkauden ja viisauden siemeniä kulkiessaan ympärilleen. Me onnekkaat saamme siten nauttia heidän hedelmistään.Eugeniikkahan lähti siitä liikkeelle, kun huomattiin, että kaikkein tyhmin ja köyhin luokka yhteiskunnassa on myös kaikkein kovin lisääntymään. Rikkaat ja älykkäät ovat valitettavan verkkaisia mitä suvunjatkamiseen tulee.

Minä olen sitten taas tehnyt periaatepäätöksen, että en hommaa jälkikasvua, ellei taloudellinen ja sosiaalinen tilanne sitä salli. On mielestäni rikos ihmisyyttä vastaan antaa lapselle inhimilliset edellytykset täyttämätön lapsuus köyhyydessä ja kurjuudessa.

Sivut

Tämän vuoden keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat