Seuraa 
Viestejä45973

Pizzan tai kebabin saa netistä tilaten alle puolessa tunnissa kotiovelle. Kunnon ruoka-aineet liki yhtä nopsaan joskin hieman hintavammin. Elektroniikan, vaatteet, huonekalut, musiikin, elokuvat...ne jo vanhoja vaan ainakin yhtä vaivattomia. Vaan avot kun pitäisi saada krapularyyppy tahi edes kalja, ei onnaa ei. Vammaista, piti sitten suihkun kautta ihmisten ilmoille ja melkein meni hukkaan eilinen hyvä känni.

Tässä ketjussa sopii avautua kaikista tietoyhteiskunnan vajavaisuuksista.

Kommentit (7)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä32187
automaatti
Vaan avot kun pitäisi saada krapularyyppy tahi edes kalja, ei onnaa ei. Vammaista, piti sitten suihkun kautta ihmisten ilmoille ja melkein meni hukkaan eilinen hyvä känni.Voi katkeraa kohtaloa. En käsitä mikseivät juopot voi hankkia tarpeeksi viinaa koko ryyppyputkensa läpiviemiseen, vaan stressaavat joka aamu krapularyypyistään. Tuohon alkeelliseen mokaan sortuvat niin aloittelevat teinit kuin vuosikymmenien uran omaavat ammattilaiset.

Myy vaikka se tietokone ja osta viisi litraa viinaa. Jos kiskot sen illalla, niin et halua aamulla lisää. Ja jos taas et, niin siitä on hyvä jatkaa mihin illalla jäi.

Neutroni
automaatti

Myy vaikka se tietokone ja osta viisi litraa viinaa.Ny män neutronin pointti ihan ohi. Tietokonetta en myymässä, eikä rahastakaan pulaa. Krapulakin kaltaisten satunnaisharrastajain eikä minkään holistin oire. Jatka kitinää. Pari olutta ja pizzan, jaksaa aamulla taas töihin. Vieläkään kyllä ymmärrä miksei niitä paria olutta voi netistä helposti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä32187
automaatti
Pari olutta ja pizzan, jaksaa aamulla taas töihin. Vieläkään kyllä ymmärrä miksei niitä paria olutta voi netistä helposti.Olisiko alkoholipolitiikalla jotain tekemistä asian kanssa. Ei kun taitaa olla sittenkin se, että takapajuisten suomalaisten vanhojen tietokoneiden kellotaajuus ja nettiliittymien bittivirta ei vain riitä kaljan tilaamiseen.

En sano, että olisin millään muotoa tämän nautettavuuksiin menevät valtioholhouksen kannalla, mutta yhteiskunnan muuttaminen on helvetin vaikeaa, kun taas jemmakaljakorin ylläpito naurettavan helppoa. Jos nostan perseeni penkistä maailmaa parantaakseni, ei se ole tämä asia.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Kyllä netistä voi tilata kuormalavallisen viinaksia kotiovelle. Alkokin on ollut järjestämässä kotiinkantopalvelua. En tiedä onko vielä toiminnassa. Kaupoissa on juosupoikapalveluita. Epävirallisesti voi asian järjestää monin eri tavoin. Riippuen kompetenssista eri yhteyksissä. On minulle tuonut joskus virkapukuinen poliisikin poliisiautolla krapulakaljat.

Ellei muuta keksi, pistää taksikuskin asialle. Puhelin on semmoinen laite johon voi turvautua netin lisäksi.

Ainoastaan kuvan henkilötyyppi henkilö ei saa moista asiaa hoitumaan.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat