Seuraa 
Viestejä45973

Yli 20 % Nobelin palkinnoista on annettu juutalaisille. Jos lasketaan vain ns. kovat tieteet, niin osuus on jopa suurempi. Huomattakoon, että palkintolautakunnassa ei ole koskaan ollut yhtään juutalaista, että ei tässä mistään nepotismista puhuta.

Tänä vuonnakin niille juutalaisille tuli kaksi palkintoa, fysiikassa ja kemiassa. Ja noitahan juutalaisia on vain 14 miljoonaa. Tähän saakka kaikki juutalaisnobelistit ovat olleet askenaasteja
, mutta nyt näyttää siltä että yksi ainakin osittain sefardikin on saanut palkinnon. Niin se maailma muuttuu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Haroche

A. Nobelhan ei muuten koskaan määrännyt testamentissaan matematiikan palkintoa. Fieldsin palkinnon (jota pidetään matematiikan nobelina) ovat vähintään suhteellisesti yhtä monet juutalaiset saaneet kuin nobelinkin.

http://www.jinfo.org/Fields_Mathematics.html

Siitä vaan laskemaan. Kieltämättä aika ihmeellistä. Voisikos joku vaikkapa emppu tai mirab kertoa miksi nuo juutalaiset saavat niitä niin usein. Samalla voisivat myös kertoa, miksi myös itäaasialaiset kuten jopa kiinalaiset saavat enemmän kansainsainvälisiä patentteja per taala.
Ettei vaan kyseessä olisi taas rasismi?

Sivut

Kommentit (90)

Suurin osa nobel-voittajista tulee USA:sta ja sen kouluista. Niihin pääsee vain rahalla sisälle ja juutalaisilla löytyy rahaa. Näillä kouluilla on myös hyvä maine ja se riittää nobelin päättäjillekin.

Evoluutio on ilmeisesti suosinut älykkäitä yksilöitä, juutalaisten kesken, sillä IQ-tutkimuksissa askenaasijuutalaisilla on käsittääkseni maailman korkein keskiverto IQ - mikä selittänee nobel vyöryn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

Nobel palkinnot on nykyään ainakin ihan vitsejä. onhan niitä annettu jo EU:lle ja Obamallekkin.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

taucalm
Nobel palkinnot on nykyään ainakin ihan vitsejä. onhan niitä annettu jo EU:lle ja Obamallekkin.Älä puhu yleisellä tasolla, jos tarkoitat rauhanpalkintoja. Kyllä tieteen nobelit jaetaan varmaan ansioiden perusteella. Nythän myös EU:lle myönnettiin rauhanpalkinto, vaikka Alfred itse ilmaisi viimeisenä tahtonaan palkintojen kuuluvan henkilölle (to the person).
EU ei ole henkilö eikä edes organisaatio, joten näitä 'nobeleita' ei näköjään jaeta "Alfredin hengessä".

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Nobel palkinnot pitäisi jakaa tasan kaikkien ihmisten kesken, koska muuten rasismi. Samaa menetelmää voisi soveltaa urheilukilpailuissakin - kaikki ihmiset juoksevat oikeasti yhtä nopeasti ja ovat tosi hyviä urheilijoita.

vapaatyyli
Evoluutio on ilmeisesti suosinut älykkäitä yksilöitä, juutalaisten kesken, sillä IQ-tutkimuksissa askenaasijuutalaisilla on käsittääkseni maailman korkein keskiverto IQ - mikä selittänee nobel vyöryn.Niinhän se on IQ-tutkimusten mukaan. Mutta se ei ole poliittiisesti korrekti mielipide. Kabusille tiedoksi, että suurin osa USA:n juutaIaisista on maahan mennyt ryysyköyhälistönä, jota hädin tuskin päästettiin sinne. Listaa kun katsoo, niin hyvin ovat kuitenkin pärjänneet Euroopankin juutalaiset ennen holokaustia ja Amerikkaan muuttoa Nobelin palkinnoissa.

Muistakaamme kuitenkin, että "rotujen" välilllä ei ole eroja. Nyt haluaisinkin poliittisesti korrektin mielipiteen, joka selittää seuraavan anomalian. Vain kaksi muslimitaustaista ( vähintään 1,6 miljardia) on saanut Nobelin ns kovissa tieteissä ja askenaaseja on vain enintään 7 miljoonaa ja kuitenkinn he ovat saaneet pitkästi yli sata tieteiden nobelia. Tällä en siis tarkoita, että etninen tausta olisi "rotu". Onneksi tilanne on tasoittumassa, kunhan Suomen toimenpiteet (positiivinen syrjintä, "maahanmuuttajanaisten" uintivuorot ym) alkavat vaikuttaa. IQ:llahan ei ole mitään tekemistä esim. tieteissä pärjäämisen kanssa, kuten mm emppu on meitä opettanut.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5002

Koska juutalainen kulttuuri on vaativa ja suosii kovaa työntekoa ja itsensä kehittämistä kivien viskelyn sijaan, on seurauksena hyviä ja motivoituneita opiskelijoita. Siitä on seurauksena myös suuri määrä huipputiedemiehiä.

Kyse on siis kulttuurisesta perimästä.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
ROOSTER
Koska juutalainen kulttuuri on vaativa ja suosii kovaa työntekoa ja itsensä kehittämistä kivien viskelyn sijaan, on seurauksena hyviä ja motivoituneita opiskelijoita. Siitä on seurauksena myös suuri määrä huipputiedemiehiä.

Kyse on siis kulttuurisesta perimästä.
Juurikin näin.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
kabus
Suurin osa nobel-voittajista tulee USA:sta ja sen kouluista. Niihin pääsee vain rahalla sisälle ja juutalaisilla löytyy rahaa. Näillä kouluilla on myös hyvä maine ja se riittää nobelin päättäjillekin.

Yhdysvaltain yliopistot kuitenkin rajoittivat juutalaisten sisäänottoa voimakkaasti 1910-luvulta lähtien:
http://en.wikipedia.org/wiki/Numerus_cl ... ted_States

Esimerkiksi Ivy League -yliopistoissa (Harvard ym.) juutalaisille oli 10% katto aina 1960-luvulle saakka. Rajoitukset vähensivät juutalaisopiskelijoiden määrän alle kolmasosaan siitä, mikä se olisi ollut ilman rajoituksia.

Seppo_Pietikainen
ROOSTER
Koska juutalainen kulttuuri on vaativa ja suosii kovaa työntekoa ja itsensä kehittämistä kivien viskelyn sijaan, on seurauksena hyviä ja motivoituneita opiskelijoita. Siitä on seurauksena myös suuri määrä huipputiedemiehiä.

Kyse on siis kulttuurisesta perimästä.
Juurikin näin.

Samaa voi ajatella jaappanilaisista.
Suomessakin pitää tuntea pahaa oloa, jos ei talvisodan hengessä uhraa itseään työn juoksuhaudoissa tykkipatterein laulaessa. Syitä, päämäärää tai tarkoitusta ei parane kyseenalaistaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kulttuurin ... 4%C3%A4oma
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sosiaaline ... 4%C3%A4oma
http://fi.wikipedia.org/wiki/Taloudelli ... 4%C3%A4oma

Monasti riittää perhetuttuus johonkin merkittävään henkilöön, niin se luo jo hyvää pohjaa menestykselle.

Protestanttinen etiikka ei kuitenkaan taida riittää kilpailijaksi juutalaisen tai zeniläisen etiikan kanssa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Protestant ... smin_henki

No koska kaikki ovat vieläkin pahoillaan mitä heille tapahtui toisessa maailmansodassa niin heille jaetaan niitä että saavat paremman mielen. (juutalainen ja toisen uskontokunnan ihminen kilpailee nobelista niin valintahan on selvä)

Denzil Dexter
Nobel palkinnot pitäisi jakaa tasan kaikkien ihmisten kesken, koska muuten rasismi. Samaa menetelmää voisi soveltaa urheilukilpailuissakin - kaikki ihmiset juoksevat oikeasti yhtä nopeasti ja ovat tosi hyviä urheilijoita.Olen periaatteessa samaa mieltä, mutta aluksi voisi soveltaa positiivista syrjintää. Nythän nobelien jaossa on mm syrjitty muslimeja. Veikkaisin kuitenkin, että jopa muslimimaailmasta (1,6 miljardia) löytyy jokunen fyysikko, kemisti tai biologi. Tilanne kummasti tasoittuisi, jos seuraavien 50 - 100 vuoden aikana kaikki palkinnot annettaisiin muslimeille. Mitäs mieltä Orikedon portsari (Taha = T*mi S.) on tästä ehdotuksesta?

Muuten jos ette tietäneet, niin sekä suhteellisuusteoria että kvanttifysiikka löytyvät suoraan Koraanista. Näin kerrotaan monilla islamilaisilla sivustoilla. Pakkohan sen on totta olla, Allahin puheesta kun on kyse. Tosin taitavat nuo viisaudet olla siinä ainoassa oikeassa arabiankielisessä Koraanissa. Suomen- , ruotsin- ja englanninkielisistä versioista nuo viisaudet nimittäin puuttuvat tyystin. Kääntäjille on tullut ilmeisesti paha moka, kun kirjan muunkieliset versiot ovat pelkästään uskonnollista hourailua, joka parhaiten sopii unilääkkeeksi, jos sattuu sellaisia ongelmia olemaan.

joo
No koska kaikki ovat vieläkin pahoillaan mitä heille tapahtui toisessa maailmansodassa niin heille jaetaan niitä että saavat paremman mielen. (juutalainen ja toisen uskontokunnan ihminen kilpailee nobelista niin valintahan on selvä)Roskaa. Samalla vauhdilla he saivat palkintoja ennen holokaustiakin, kuten jo aiemmin kerroin ja kuten palkintojen saajien listasta näkyy.

Rere

Olen periaatteessa samaa mieltä, mutta aluksi voisi soveltaa positiivista syrjintää. Nythän nobelien jaossa on mm syrjitty muslimeja.

Muslimimaailmassa ei juuri taideta tehdä uraauurtavaa tieteellistä tutkimusta. Todennäköisin nuubeli tulee rauhan saralta, jos joku uskaltaa siellä päänsä menetyksen uhalla ajaa ihmisoikeusasioita. Vai oliko sittenkin joku viimevuoden naisista arabi?

Toisaalta nuubelit suhtautuvat esim. pohjoismaalaisiin nuivasti ja norjalaisilla on alentunut mahdollisuus saada palkintoja, jotta vältytäisi kotiinpäinvetämisen epäilyiltä. Näin ainakin Ahtisaaren mukaan.

Nuubelit eivät myöskään ole poliittisesti neutraaleja, vaikka ne semmoisina esitetään.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä47582
taucalm
Nobel palkinnot on nykyään ainakin ihan vitsejä. onhan niitä annettu jo EU:lle ja Obamallekkin.Onhan se annettu silloin myös sinulle, Miksi kaikilla EU kansalaisilla on jaettu Rauhan Nobel?

Eikö meille ole arvon johtajamme kertoneet että se on EU kansalaisten Nobel palkinto, ei kai ne sutkit aijo vain omia sitä pelkästään itselleen?

Noh, tässä se on, printatkaa ja kirjahyllyyn /seinälle.

Hyvää syksyä Jussipussille toivoo Alfred.
Kiitän kun et ole käyttänyt dynamiittia ihmiskuntaa vastaan.

Hei, kehitetään tästä joku valitun kansan rotuoppi heti, päästään mitalin suojissa alentamaan ja nöyryyttämään muita EU.n ulkopuolisia kansoja?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat