Seuraa 
Viestejä45973

Science is a girl thing

Tällaista tänään. Mitenhän mahtaa mainos toimia?

Kommentit (6)

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Tumetsu
Science is a girl thing

Tällaista tänään. Mitenhän mahtaa mainos toimia?
Meininki oli just niinku meidän (tiede-)työpaikan pikkujouluissa. Paitsi että meillä on naisia vähän vähemmän viidensadan henkilökunnassa ja ne ovat vähän vanhempia ja pyylevämpiä. Mutta tanssilattialla silti vain kaksistaan joten sikäli just sama meno.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Jaha alun 1,5 sekunttia riitti. Autoja ei enää saada kaupaksi ilman puolialastomia naisia.

Eikö tiede-alakaan pure ilman naisfiguureita? Assistenttejäkö tarvitaan alan rutiineihin enemmän?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Japetus
Seuraa 
Viestejä11950

Johan on varsinainen bait and switch. Elävän elämän tieteenteko ei ole likimainkaan tuollaisen muorihumpuukin mukaista. Ne naiset, joihin tuo mainos vetoaa, eivät mitä todennäköisimmin kiinnostuisi aktuaalisesta tieteestä pätkän vertaa.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turunen himokkaana: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

jogger
Seuraa 
Viestejä2936

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31586

Video on typerä ja naurettava, mutta lapset ja nuoret valitsevat kiinnostuksen kohteitaan älyttömillä perusteilla. HC-nörtit hakeutuvat varmasti tieteen pariin joka tapauksessa, mutta luonnontieteillä on paha nörttileima ja moni sosiaalisempi tyyppi oppii pienestä pitäen asenteen, että tiede on paskaa ja pilaa mahdollisuutensa jo peruskoulussa opettelemalla ne aineet huonosti. Varsinkin juuri tytöt ovat erittäin tarkkoja sille, etteivät osoita kiinnostusta huonomaineisiin asioihin, kuten juuri luonnontieteisiin. Tiedeyhteisö tarvitsee enemmän lahjakkaita nuoria ja jos tuollaisilla Ö-luokan mainoskikoilla saadaan muutama lahjakas nuori oppimaan sen verran matematiikkaa ja luonnontieteitä, että huomaavat niiden oikean kiinnostavuuden ja valitsevat ne elämänalakseen, mainoskampanja tuottaa kustannuksensa moninkertaisina. Mutta kaipa tuo lopultakin jää sarjaan, että ei paljoa ota jos ei annakaan.

Olinpa positiivinen, pitäisi kai pyytää kallonkutistajalta tuhdimmat napit, kun alkaa selvästi todellisuudentaju hämärtyä. No, negatiivista se tietysti oikeasti on, että huippumielenkiintoisia asioita pitää myydä tuollaisella paskapropagandalla, mutta elämä on.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat