Sivut

Kommentit (25)

Penttinen
Seuraa 
Viestejä29

Tossa kun pohtivat typeränä, että mistä säästettäisi 3 miljardia. Tämä asia pitäis esittää niin, että milläs me tehtäisi se 3 miljardia. Säästäminen kun on kierre, joka ei tuota uutta.

Ihan sama, onko tilanne mikro-vai makrotasolla. 20 vuotta yrittäjänä, jos vaan säästäisin, niin olis jo työkalut hajonneet ja puhelintakaan ei olisi enää. = työt loppu.

MuTuMies
Seuraa 
Viestejä10

Tässä puhtaasti mutu pohjainen idea velka asiaan. Jos Suomi ottaisi nyt aivan valtavasti velkaa lisää ja työllistäisi sillä rahalla työttömiä tekemään suomesta ruuan suhteen omavaraisia. Niin tarvitsisiko meidän edes miettiä takaisin maksua vakavasti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819

Ei varmaankaan, pohjoisessa ruuan tuottaminen on perinteisesti ollut hyvä bisnes kuten dupolista K-/S-systeemeistä hyvin olemme nähneet. Voisit huoletta ohjata neronleimauksesi valtionvarainministeriöön jossa siihen tullaan oman arvion mukaan suhtautumaan erityisen vakavasti ja todennäköisesti ottamaan käyttöönkin

amakela IV
Seuraa 
Viestejä45

"Tossa kun pohtivat typeränä, että mistä säästettäisi 3 miljardia. Tämä asia pitäis esittää niin, että milläs me tehtäisi se 3 miljardia. Säästäminen kun on kierre, joka ei tuota uutta".

Ei Suomella ole pulaa verotuloista vaan ongelma on vain ja ainoastaan siellä menopuolella. Vuonna 2002 valtio keräsi veroja 30 miljardia euroa ja lyhensi valtion velkaa 3 miljardilla. Tänä vuonna verotuloja 53 % enemmän eli 46 miljardia ja velkaa tullaan ottamaan noin 7-10 miljardia euroa.

Vika on yksiselitteisesti JUTTA URPILAISESSA ja JYRKI KATAISESSA. Kaksi täysin saamatonta ja epäpätevää haihattelijaa. Kumpikin vain toivoo tumput suorana että jostain tulisi lottovoitto, joka pelaistaisi valtion talouden. Ei semmoista tule, ellei sitten IMF:n holhousta semmoiseksi kutsuta.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819

Heh, menikin muokkauksen mukana eri paikkaan tämä, hullummaksi vaan menee. Lisäisin tuohon että taidetaan olla siinä taitteessa, joko jotain tehdään tai ei mitään. Tilanne jossa julkisen puolen virkamiesten palkkataso verrattuna yksityiseen on tietenkin sietämätön ja samalla absurdi, joskin se ei korjaa paljoa, tairiittävästi. Koko maan voimat tulisi nyt yhdessä valjastaa siihen että tästä selvitään, myös ns talousviisaat (jotka ovat tähän asti osoittautuneet luokattoman ala-arvoisiksi) mukaan ja täydellä voimalla toimia sekä ajatuksia. Oman näkemyksen mukaan muutoin ei tulla selviämään, niin negatiivista juttua kuin olenkin heittänyt.

Palstan toimivuus alkaa hipoa mahdotonta, typerä pikkulaatikko suoranaista ruotsalaista vittuilua, ilman loistavia kirjoittajia en kirjoittelisikaan jupinoitani

Woodstock
Seuraa 
Viestejä54

Suomessahan innokkaimmin tuottavaa työtä mainostavat henkilöt, jotka eivät elämänsä aikana ole tehneet päivääkään tuottavaa työtä, kuten Apunen, Sarasvuo, Vartiainen, Wahlroos jne. Onko tässä sitten kyseessä itsepetoksella peitetty alemmuuskompleksi vai urheilusta tuttu fani-ilmiö, jossa samaistutaan ihmisiin, jollaisia itse haluttaisiin olla.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287

Ei tätä rataa ole, jos työttömien määrä nousee 50 000 vuodessa. Kysymyksessä on velan maksu kyvystä, ei niinkään velan osuudesta bkt:stä. Tässä maassa alkaa olla 400 000 työtöntä, jotka eivät tee tuottavaa työtä. Virallisesti valtion julkaisema työttömyysprosentilla huijataan ainostaan tahoja, jotka määrittelevät Suomen velkaluokituksen.

Muualla ovat tajunneet sen asian, että on helpompi johtaa kansantaloutta, jos tuetaan yrityselämää erilaisilla rahoitusmuodoilla. Se pitää ihmiset töissä  maksaen samalla välittömiä ja välillisiä veroja kulutuksen muodossa. Täällä hallitus katsoo sivusta, kun työntekijää lappaa työttömyyskortistoon. Ilmeisesti on pääasia, että Suomi kuuluu AAA- ryhmään, mutta töiden katoaminen tästä maasta ei tunnu olevan mikään ongelma heille. Ainahan tuleville työttömille tulee Eu:n kassasta muutostukea ;)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat