Sivut

Kommentit (26)

Anteeksi, että vaihdan vähän ilmiön aihetta, mutta mihinkäs tämä ilmiö sitten perustuu ?
Istut kakalla pienessä WC:ssä. Kun punnerrat kakkaa ulos, WC:n ovi naksahtaa kiinni oven lukon välyksen verran, joka kuuluu heikkona oven sulkeutumisena. Joka kerta punnertaessa ovi päästää saman äänen. Ovi myös todella liikahtaa, kun sitä katsoo. Tätä voi jokainen kokeilla ihan yksin. WC:n pitää olla pieni, mutta normaali ilmanvaihto saa olla. Se ei onnistu, jos yrität saada saman ilmiön esim. voimakkaalla sisäänhengityksellä. Myös pissiä punnertamalla se toimii.
Johonkin paineilmiöön sen on pakko perustua, mutta en ole vielä keksinyt, miten se oikeasti toimii.
Tätä voi jokainen kokeilla yksin eikä tarvita mitään isoa porukkaa.

Onneksi meitä hulluja on muitakin.

Sitä minä vain, että onka kukaan ollut sellaisella rokkikeikalla, jossa on harrastettu daivausta? Neljäkin kaveria saa nostettua sellaisen keskikokoisen ihmisen suorille käsille ilman mainittavaa ponnistelua. Kun kaveri on yläilmoissa, tuntuu kuin hän ei painaisi mitään. Tuo onnistuu ilman rituaaleja ja noin prosentin humalassa, joten mitään kovin yliluonnollista siihen tuskin liittyy (paitsi ehkä tietysti se, että miten prosentin humalasta selviytyy hengissä, kuten joku varmaan viisaana ihmisenä tässä vaiheessa ajatteli).

Sitten olisin ihmeissäni, jos joku todella nostettaisiin levitoimaan vaikkapa jostain hankalasta paikasta, kuten keskeltä selkää ja mielellään vaikkapa vain yhden ihmisen tai ei kenenkään avustamana.

En usko, että kaikki ihmeellisyydet asiat maailmassa ovat vain huijausta ja temppuilua. Se että en ole vielä törmännyt yhteenkään aitoon ja kiistattomaan ihmeeseen, ei tarkoita etteikö niitä periaatteessa voisi kuitenkin jostain syystä joskus tapahtua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
threepwood
bonerNo tuossa lasinläpikävelyssä ainakin on vähän selittämistä, että miten temppu on tehty.

Se oli helppo toteuttaa, kun ikkuna vain liukuu hänen "läpimentyään" alas, jotta reikä menee piiloon.

Olen nähnyt yhdessä kiipeilyvideossa kaverin vetävän leukoja yhden pikkurillin varassa. Olis varmaan nostanut yksin yhdellä sormella kaverin ilmaan...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat