Seuraa 
Viestejä9265

Kun koulussa käytettiin puutyötunneilla sellaisia sahoja joissa oli niinkun alusta, johon työstettävä puuklapi laitettiin, sen sai siinä tuettua suoraksi, ja sitten siinä oli keskellä sellainen käsisaha kiinnitettynä jollain mekanismilla niin, että se pääsee liikkumaan pystysuoraan ylös ja alas ja mahdollisesti kallistumaankin eteen ja taakse, mutta vain pystysuorassa linjassa. Siinä oli jotkut "putkikiskot" joihin se saha oli asennettu niin että se liikkui niissä pystysuunnassa. Tietenkin myös pitkittäin jotta sahaaminen ylipäätään onnistui. Mikähän kumma tämän hökötyksen nimi mahtaa olla? Mistä niitä saa? Haluaisin sellaisen ihan siitä syystä, että voisin sahata suoria linjoja näppärästi. Sirkkelit sun muut maksaisi todennäköisesti hiukan enemmän joten ei sellaisia.

くそっ!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Jep, sehän se olikin. Kävin jo ostamassa viidelläkympillä. Tuo jiiriboksi vaikutti, mitä nyt clääsuulssonissa tunnustelin, aika epäilyttävältä. Luulenpa että se hajoaa sahatessa aika nopeasti. Tai muuten vaan epäkäytännöllinen. Olisihan se ollut halpa, mutta siinä hetken aikaa mahdollisia tulevia tapahtumaskenaarioita pohdiskellessani totesin itsekseni että ei vitussa. Ja menin K-Rautaan hakemaan oikean jiirisahan.

Niinno näköjään biltemasta olisi saanut kahdellakympillä.. voi sentään. Täytyy jättää ens viikonloppuna ryyppäämättä sitten kun meni noin paljon rahaa hukkaan.

くそっ!

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
tiäremiäs
sitten on se sähkökäyttöinen pöytämalli, missä sirkkelinterä pyörii. 30 eurolla saa jo hyviä vehkeitä.

katkaisusahanakin ok
30 eurolla et enää rahalla paskempaa saa. nolla perään niin puhutaan jo hyvästä.

toisen polven pilkkuvirhe

Tasan kolme vuotta sitten

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat