Seuraa 
Viestejä13176

on noita jotain 40-50 euron kesäpyöriä ja talvirenkaita, niin ovatko mistää kotoisin.

Sivut

Kommentit (28)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Ihan ok kummeja joukossa. Ostin takavuosina vaniin Slavat. Ne kestää ja kestää ja kestää mutta on jo niin kovettuneet, että hirvittää kun kummi ulvoo määrätyssä lämmössä joka kaarteessa uiuiuiui. 3 vuotta on ollut tarkoitus ne luistimet pistää jo hylkyyn. Jottai vissiin tarttis tehrä.

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No jos ajelet vain jossakin kaupungissa etkä pitkiä matkoja niin kyllä ne asiansa ajaa, en uskaltaisi talvella maantielle lähteä halvoilla nakeilla. "pilluralli" meininkiin välttävät varmasti.

joo
No jos ajelet vain jossakin kaupungissa etkä pitkiä matkoja niin kyllä ne asiansa ajaa, en uskaltaisi talvella maantielle lähteä halvoilla nakeilla. "pilluralli" meininkiin välttävät varmasti.Kaupungissa mukulakivillä ei kyllä sateella pääse yhtään mihinkään jos on kovat nakit alla.

Lurulude
Seuraa 
Viestejä248

Osta tuohon hintaan jotkut uusiorenkaat, varmasti pito parempi ku noissa kiinanpaskoissa. Lisäks käyttävät laaturunkoja niissä, ajettavuus huomattavasti parempi. Talvirenkaita et saa tuolla hinnalla.

ovolo
Seuraa 
Viestejä7125

Voi kai sitä kesälläkin laittaa lumiketjut kesäkumien päälle, jos tie tuntuu liukkaalta, pitoa ei ole, eikä turvallinen ajaminen muuten suju? Tämä siis vinkkinä tiärikselle! Että kannattanee käydä kysymässä poliisilaitokselta, että tulisko sakkoja, eli ei?

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231

Pari kertaa oli ensiatossa halvat alla. Ekoilla ei ajanut kahta kesää, liian pehmeät. Toiset kovettui, pito sateella kehno, murtuivat. Mikä lie kumimateriaaleissa erona...? Hällä väli. Silloin oli Kekkoslovakia.

Nykyään ostan hieman keskihintaa kalliimpia renkaita. Kun lukee lähes jokavuotisen rengasvertailun TM:sta, huomaa, että n. keskihintaisten ja kalleimpien hintaero voi olla tuplat, mutta ainoa mainittavan suuri ominaisuusero löytyy rengasäänistä. Jarrutusmatkat ovat yleensä käytännössä samat. Jotain eroa voi löytyä sivuliikkeiden aiheuttamista vääntelyistä, mutta nekin merkityksettömiä.

Ei minua rengasmelu haittaa. Viimeisten desibelien viilaaminen pois tulee renkaiden tuotekehityksessä kalliiksi. Taitavat olla aika pehmeää seosta nekin, kuluvat nopeammin.

Säästää paljon rahaa kun ei välitä turhia rengasmelusta. Ajelee vaan. C-kasettisoittimesta tulee jokatapauksessa Slayeriä täysillä.

Gravity sucks.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
de Selby

Säästää paljon rahaa kun ei välitä turhia rengasmelusta. Ajelee vaan. C-kasettisoittimesta tulee jokatapauksessa Slayeriä täysillä.Olemme näemmä täsmälleen erilaisia tässä asiassa. Itsekään en liiemmin rengasmelusta välitä, mutta häritiseehän se pidemmällä matkalla. Sen sijaan arvostan sitä, että autossa ei ole liiemmin äänieristyksiä, että kuulee mitä kerrottavaa renkailla on.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231
Volitans
---Sen sijaan arvostan sitä, että autossa ei ole liiemmin äänieristyksiä, että kuulee mitä kerrottavaa renkailla on.Itseasiassa tiedostan musiikinkulutustapani merkityksen suhteessa autoni hyvinvointiin siinä määrin, että joka startissa ja välillä matkankin aikana muistan kuunnella mitä autolle ja moottorille kuuluu.

Mutta tunnustan, että Siperia opettaa; olen aikoinaan ajanut huomaamatta venttiilin nakutusta riittävän ajoissa. Ei jäänyt pelkäksi säädöksi se. Ajoin lopulta 5-10km poikkinaisella nokka-akselilla. Ihmettelin vain, että missä tehot? Kun laitoin volyymit alas, heti selvisi että ahhah tämmöstä tällä kertaa.

Gravity sucks.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

saa olla aika laadukkaat renkaat kyllä, jos 200e. omani maksoivat kympin.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Halpikset olleet kerran ajossa ja jos jotain hyvää, niin kestivät todella kauan.

Huonoina puolina taas kova meteli ja kehnohko pito jopa kuivalla asfaltilla. Huono pito märällä.

Riippuu mitä arvostaa.
Osa ostaa halpiksia ihan vaan sen takia, kun ovat kovaa kumia ja tuppaavat kestämään alla kauemmin, viisveisaten muusta.

Olen itse tavallaan vähän välimaastossa Michelin Energyillä ajaessa. Ovat mielestäni hiukan kauemmin kestävät, kuin tavan miseliinit mutta kyllä kuullostavat myös äänekkäämmiltä...

Vähän kyllä itseäkin *tuttaa nämä renkaat. Continental PremiumContact 5:t ostettu kesäkuun alussa. Gummia jäljellä ~6mm edessä ja takana, joten raja vaihdolle tulee todennäköisesti vastaan ensi kesänä. Kun kahden kesämökin ja kodin väliä sahaa koko kesän, niin äkkiä niitä kilometrejäkin tulee. Edelliset PremiumContact 2:t kesti myös 2 kesää.

Ei tähän muuta voi todeta, kuin notta "elämä on".

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Volitans
tiäremiäs
on noita jotain 40-50 euron kesäpyöriä ja talvirenkaita, niin ovatko mistää kotoisin.Semmosia ei kannata laittaa alle vaikka ilmaiseksi saisi.
60 eurolla voi saada jo jotain vanhaa tekniikkaa, esim. continental tai vastaavat. ilmeisti vanhoilla koneilla tehtyjä halpatuotantoa. Niin sanotut alamerkit.

sellaisia halparenkaita ei kannata ostaa mitkä on tehty tarkoituksella halvalla.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5008

Pari vuotta autotallissa säilytetyt halparenkaat kestävät usein pisimpään, haittapuolina yleensä elokuvamainen kiljunta ja sadekelipito. Sitä saa mitä ostaa.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

13 " 155-165 leveytä renkaita on hankalaa saada

Ostin uudet renkaat ja ne maksoi 240 euroa.

Muuta ei saannu kun jonkun amerikkalaismerkin.

Ehkä keväällä olis ollu parempi valikoima.

Vanhoissa GT-radialeissa olis n. 2 milliä pintaa, mutta märällä ne tahtoo sutia liikkeellelähdössä, vaikke asfaltti olisi kuin pinnalta märkä eikä sutiminen johdu auton tehoista

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat