Seuraa 
Viestejä45973

Candy merkkinen jenkkijääkaappi.

Lauhdutin on valettu rakenteiden sisälle niin, että jääkaapin ja pakastimen välinen seinä kuumenee sekä sivuseinät kuumenee paljon. Energiatehokasta?

Tärisee, resonoi ja mörisee, välillä saa jopa kaapin, jossa se on resenoimaa mukana. Olen sen takia saannut monta raivokohtausta ja hakannu suutuspäissäni jo oven paskaksi niin, että se roikkuu. Olen vuorannu kaapin bitumilla, styroksilla ja pahvilla - silti se resonoi itse ja saa välillä koko kaapin resenoimaa mukana.

Pidin sitä viikon täysillä toivoen, että se särkyisi. Se ei särkyny. Pitäisi saada särettyä se, jotta saisin vuokran antajalta uuden kuitenkin niin ovelasti ettei takuu huomaisi sen tahalleen säretyn se on kuulemma aika uusi.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Parempi kysymys: miksi pitää tuottaa kylmää rämisevällä helvetinkoneella, kun pihalla sitä vilpoista olisi enemmän kuin riittävästi? Joka talvi saa lukea lehdestä, kuinka lumi katkoi sähköjohtoja ja elintarvikkeet pilaantuivat. [Double Facepalm][Double DOH!]

Empiiristen kokemusteni mukaan Helkama Lumimies on paskin jääkaappi, jonka olen omistanut. Se kehittää pakastelokeron ympärille valtavan jää/huurrekertymän, joka vaan laajenee vääjäämättä estäen lopulta oven toiminnan. Jos sitä sulattaa, se kestää kaksi päivää ja (kaikista yrityksistä huolimatta) sulamisvesi pilaa lattian. Vituttaa koko laatikko.

Simplex
Seuraa 
Viestejä3049
IFEUN_2.0
Empiiristen kokemusteni mukaan Helkama Lumimies on paskin jääkaappi, jonka olen omistanut. Se kehittää pakastelokeron ympärille valtavan jää/huurrekertymän, joka vaan laajenee vääjäämättä estäen lopulta oven toiminnan. Jos sitä sulattaa, se kestää kaksi päivää ja (kaikista yrityksistä huolimatta) sulamisvesi pilaa lattian. Vituttaa koko laatikko.Seuraavalla kerralla sulattamisen apuna kannattaa käyttää esimerkiksi hiustenkuivaajaa (mutta varo kuitenkin ettei sulamisvettä pääse lorahtamaan hiustenkuivaajaan). Sulattamiseen menee tuolloin about tunti.

Unohdin mainita, että se paska myös kaikuu.

Äänekkäät jääkaapit netistä luetun perusteella onkin aika yleinen riesa, yleensä vaan lorina ja porina häiritsee. Sitäkin tuo pitää se ei vaan jostain syystä minua häiritse. Ne on aika merellisiä ääniä. Resonanssi äänet on kamalia.

Kompurassa on kai lämpösuoja. Jos sitä yrittää käynnistää vastapaineesee se vie yli 600 wattia tehoa normaalin 60 watin sijaan jonkun 20 sek ja sitten sammuu.

Sen kompura on kumieristetty laatikosta ja jos kumin rakenne ei estä resonansseja tulee siitä helvetinkone. Itse kompura on miltei äänetön. Sama sen lauhduttimen kanssa, mutta jos se on sisäpuolinen niin sille ei voi tehdä mitään. Sopivan kumityynyn voi löytää tai leikellä jostan isommasta. Kylmäkonehuolto tuntee ongelman ja voi jopa auttaa.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

herää kysymys, että eikö sitä paskaa voisi siirtää makuuhuoneesta keittiöön?

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Hillman
Seuraa 
Viestejä1108
Sahrah
Pienenä pidin kerran meijän jääkaapin ovea tahallaa auki tosi kauan ja se oli seuraavana päivänä hajonnu.

Olet tainnut pienenä kulkea itsekkin suu auki ja räkä poskella!

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Sahrah
Pienenä pidin kerran meijän jääkaapin ovea tahallaa auki tosi kauan ja se oli seuraavana päivänä hajonnu.

Mielenkiintoista; oliko se samanlainen helvetinkone kuin nykyinen?

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Ulosvieminenkään ei varmaan kelpaa rikkoutumisen syyksi. Ylijännitteellä käyttäminen varmaan sulattaa johtimset tai lämpörele naksuu. Parasta varmasti olisi saada sinne kiertoon jotain jauhetta. Ehkä sitä pumppua tai laakeria voisi puristaa joillain pihdeillä kunnolla. Sitten sitä voisi kokeilla lämmittää kuumailmapuhaltimella toiselta puolelta ja toiselta jäähdyttää kuivajäällä. Sitten niitä voisi sekoitella, niin se voisi räjähtää paloiksi. Nestetyppi olisi varmasti myös kova sana.

Maldorado
Jääkaapista en tiedä , mutta tämä ruohonleikkuri alkaa olla jo melko paskana.
Näyttää pahalta vain päällisin puolin. Suihkaus CRC:tä ja tulpanvaihto, ja olen varma että taas ruoho lakoaa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat