Seuraa 
Viestejä8643

Soitti äsken lehtimyyjä. Rakennuslehteä esitteli. Kertoili pitkään ja luki jostain paperista. Kuuntelin sitkeästi ja menin uloskin katsomaan onko taskulamppu unohtunut pilkkipakkiin. Kollasin sitä ja samalla tuo innokas myyjä totesi jotta kiitos ja kuulemiin.

Eli tulkitsi kuuntelemiseni jotenkin väärin. En ehtinyt todeta kuin että "no tuota" kiitoksen ja kuulemiin väliin ja tuli luuri korvaan. Tämä lienee joku uusi myyntitekniikka. Hämmentää. 

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kommentit (2)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Kuulema jos inahtaakin puhelimeen lehtimyyjälle, se laittaa sulle tilauksen vetämään. Ja jos taas jotenkin saa myyjän vittuuntumaan, niin se laittaa sen tilauksen vetämään kostoksi. 

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1775

Selkeästi aloittelija tuo myyjä, ilmeisesti niin paniikissa ja/tai pettynyt myynteihinsä että ei edes kuunnellut vaan oletti saavansa ei-vastauksen.

Itsehän kokeilin puhelinmyyntityötä tuossa pari vuotta sitten, ihan vain pari viikkoa, ja en sentään lehtiä. Siellä tosiaankin saa eteensä ihan valmiin tekstin joka pitää lukea. Muutama vakiovastaus joilla luontevan oloisesti ohitetaan yleisimmät asiakkaan vastaväitteet, mutta ideana on lukea se annettu teksti alusta loppuun kuuntelematta oikeasti yhtään mitään mitä asiakas sanoo. Tämä on ilmeisesti jossain tutkimuksissa todettu toimivaksi taktiikaksi.

Ihme ja kumma sain myytyä sen verran että olisin päässyt heille töihin. Tai pääsinkin, eli työsopimus allekirjoitettiin (noissahan normaalisti tehdään ilmaiseksi duunia kunnes joku minimimäärä myyntejä on saatu aikaiseksi ennenkuin kirjoitetaan työsopimus josta sitten vasta lähtee se joku pieni peruskuukausipalkka juoksemaan...) Homma tuntui kuitenkin niin äärettömän vastenmieliseltä että otin loparit saman tien. Tulipahan kokeiltua tuokin kuitenkin (homman pointti oli siinä että tuota työtä olisi voinut tehdä Bangkokissa soitellen suomalaisiin yrityksiin, muuten en olisi tuota lähtenyt kokeilemaankaan.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat