Sivut

Kommentit (109)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
deep'n'dark
jussipussi
deep'n'dark
Sori jussipussi mut sähän et voi asian oikeaa laitaa tietää, ei tarvi alkaa esittämään mulle jeesusta.
Jussipussilla ei ole sinun harhojesi synnyn kanssa mitään tekemistä.

Älä esitä itsellesi, sitä tässä yritän viestittää. Luot kaikki nuo höpötykset päässäsi itse, älä luule että hoivaan ja voivottelemaan kohtaloasi. Luot kohtaloasi itse koko ajan ihan omin päin, ota kerrankin siitä vastuu.

Ymmärätkö?
Minä pärjään ihan hyvin, mutten jää sanattomaksi vastuun edellä kun puhutaan Mind Controlin lopettamisesta josta sinä et tiedä (etkä voikaan tietää) yhtään mitään. Ei jää sanattomaksi myöskään lääkäri, Rauni Leena Luukanen.Voi jessus sentään.

Alkaa nyt selittämään skitsofreenikolle että äänet päässään ovat hänen omaa syytään josta pitää ottaa vastuu. Joskus kuvittelin että Jussilla on Asiaa, mutta näyttää pahasti siltä että taannoin kokemani kyllästyneisyys päällepäsmäröintiään kohtaan tulee kestämään vielä pitkään, joten parempi kun en edelleenkään tietentahtoen kommenttejaan lue.

Kummaa touhua, kertakaikkiaan. On tässä jokaisella ongelmansa ja jotkut niistä tykkäävät ääneen puhua, eivätkä ehkä sitten enää niitä koekaan niin suuriksi ongelmiksi. Mutta sitten tulee häiskä syyllistämään ja sättimään sen minkä ehtii. Hyi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä53611
Rousseau

Kummaa touhua, kertakaikkiaan. On tässä jokaisella ongelmansa ja jotkut niistä tykkäävät ääneen puhua, eivätkä ehkä sitten enää niitä koekaan niin suuriksi ongelmiksi. Mutta sitten tulee häiskä syyllistämään ja sättimään sen minkä ehtii. Hyi!Ehdottomasti sitä syyllistämään joka ne harhat luo ja vielä uskoo ja todistaa että ne harhat on totta.
Pyytää vielä Luukkasen todistusaitioon. Käsiäkö tässä pitäisi silitellä, voivotella porukalla ääneen maailman pahuutta ja ihastella Draamakuningattarien rakentamaa showta henkeä pidätellen?

Rousseau
On tässä jokaisella ongelmansa ja jotkut niistä tykkäävät ääneen puhuaJos puhuu niin valmistautuu myös metsän vastaukseen, se ei välttämättä ole primadonnille sitä mitä he odottavat.

Puhu nyt jotain itsestäsi, yksikään vastauksesi ei mene ilman että sinä tai exä on mukana tarinassa, voitko puhua mistään muusta?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä53611
Rousseau

Voi jessus sentään.Älä nyt sotke Jeesusta tähän, et sinä siihen usko, nyt alkaa osua Rousseaunkin ytimeen aihe kun hymiöt muuttuu vihaiseksi?

Kerrankin asiaan foksointia eikä vain puutaheinää lässytystä?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä53611
Rousseau
Joskus kuvittelin että Jussilla on Asiaa, mutta näyttää pahasti siltä että taannoin kokemani kyllästyneisyys päällepäsmäröintiään kohtaan tulee kestämään vielä pitkään, joten parempi kun en edelleenkään tietentahtoen kommenttejaan lue.Etkö vieläkään ole oppinut ettei sinun oman mielesi luomat tunnetilat vaikuta minun kirjoituksiini, sinä saat ihan vapaasti olla kyllästynyt ja tai ei, sillä ei ole minulle merkitystä, niillä sinun tunnetiloilla tästä aiheesta rakennettuna on merkitystä vain sinulle, ymmärrätkö tätä. Ole varovainen mitä luot, tätä yritän sanoa , huonolla menestyksellä, myös deepn darkillekkin.?

jogger
Seuraa 
Viestejä2936
deep'n'dark
jussipusii ei oikeassa elämässä uskaltais isommilleen vittuilla, sitä se tekee vain foorumeilla.

Kyllä minä uskallan. Olen saanut isoja miehiä itkemään kunhan vain käyttää oikeita sanoja. Aika surkimuksia noi isot miehet yleensä on, käyttävät massaa suojellakseen itseään, eivät siis oikeasti osaa edes väitellä asioista yhtään mitään, vaan luottavat siihen että kyllä se minun isouteni pelastaa vielä. Isoilla miehillä ainoa puolustus on: "ite oot!", tai muuten vain uhkailu nyrkeillä ym.

Siinä mielessä, "isommille vittuilu" on äärimmäisen helppoa. Ennenkuin iso mies ehtii edes nyrkkiä osoittamaan minuun päin, kaatuu hän maahan itkien sikiöasentoon, kun kuulee ikäviä totuuksia.

Eikö sanonta kuulu että kynä on miekkaa mahtavampi? Totta se on, ja todistettu on.

Naurettavaahan se on jossain foorumilla selitellä että "minä olen isompi kuin sinä, sinä et voi minulle vittuilla!". Surkeaa hätäistä puolustelua kun sanat loppuvat kesken.

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

jogger
deep'n'dark
jussipusii ei oikeassa elämässä uskaltais isommilleen vittuilla, sitä se tekee vain foorumeilla.

Kyllä minä uskallan.

Ai jussipussi on jogger näköjään.

jogger
Seuraa 
Viestejä2936
Einheri
jogger
deep'n'dark
jussipusii ei oikeassa elämässä uskaltais isommilleen vittuilla, sitä se tekee vain foorumeilla.

Kyllä minä uskallan.

Ai jussipussi on jogger näköjään.

LOL! No en.

Ehkä olisi pitänyt kirjoittaa "uskaltaisin".

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

kurremus
Seuraa 
Viestejä383

Terve:

Minua kiinnostaa täysin vilpittömästi kokemuksesi mind-controllista. Olen itsekin saanut kokea jotain sellaista kun olin pahimmassa foliohattu vaiheessani nuorempana. Tuleeko mind-control nimenomaan esim. hollywood elokuvista tai tv-lähetyksistä? Illuminati silmät, 666 jokapaikassa, rivien väliin asetetut viestit "tiedostavalle" kansanosalle, mitä tavallinen pulliainen ei näe.

Olin vuosia sitten sellasessa psykoosissa joka alkoi siitä että aloin näkemään illuminatin piiloviestit tiedotusväleissä ja esim. suurten yritysten logoissa. Sitten lopulta ns. pahat voimat tuntuivat valloittaneen koko maailman ja tulleen kohtalon voimien yläpuolelle, koska ne teki temppuja mulle, ja tuntuivat pitävän ns. "nukkuvaa massaa" eli tavallisia ihmisiä myöskin sätkynukkeinaan... Ihan oikeasti se oli pelottavaa.

Nykyään ajattelen asiasta niin että esim. hollywood-elokuvissa ja globaalien yrityksien logoissa saattaa olla(ja onkin) kaikenlaista okkultismia. Yhä edelleen tuntuu että monessa varsinkin amerikasta tulleessa tv-ohjelmassa, esimerkkinä CSI:ssä on propagandan omainen piiloagenda. Nykyään en koe suurta ahdistusta asiasta kuten vuosia sitten, sillä olen paljon vahvempi, minulla on parempi itsetunto ja olen psyykkisestikin tasaisempi. Lisäksi ns. "tiedostava kansan osa" on nykyään paljon suurempi kuin siinä v. 2005 paikkeilla, myös foliohatut löytävät samalla aallonpituuksilla olevia ystäviä ja on helpompi olla .

Mitä tulee sitten niihin pahoihin voimiin, saatanaan tai johonkin, niin kyseessä on edelleen mysteeri. "Shamaanin tie ei ole jokaiselle"...

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Voisikohan joutua semmoiseen psykoosiin (vai liekö toinen sana tarpeen) jossa uskoo maailmankaikkeuden olevan hyvien voimien vallassa? Näkisi kaikessa syvällistä tarkoitusta ja merkitystä, ja mitä kamalaa ikinä tapahtuisikaan, senkin saisi aina seliteltyä jotenkin positiiviseen suuntaan.

Meinaan kun New Age -väestä tuntuu löytyvän sellaista onnellista porukkaa joka aina jaksaa hymyillä Hangon keksinä ja kaikki on niin ihanaa ja positiivista että. Vaikea kuvitella että nämä positiivikot ikinä kiroilisivat kotioloissa niin että vee-sanat kieppuu nurkissa. Lapsesta asti kun kaikenlaista henkistä matskua on tullut lueskeltua (tosin kanavointikamaa olen vältellyt, ettei tule äkki-imelä olo), on tuon tuostakin tuntenut itsensä aivan paskaksi kun ei pysty olemaan niin onnessaan kuin tämä enkelinkuvia seinilleen ripusteleva sakki.

Nämähän juuri ovat sitä väkeä joka tulee kertomaan että mitä henkiopas viimeksi sanoi. Yleensä jotain ympäripyöreää mitä kuka tahansa osaisi sanoa. Jopa se ihminen itse jolle se opas kuiskii.

En tiedä, jotenkin tuntuu siltä että mieluummin olen kumminkin päässäni yksin, kuin kuuntelen loppumattomiin jotain "kuule sinua rakastetaan" -tyyppistä kamaa. Ja se yletön onnellisuus ja iloisuus ei vaan tunnu todelliselta ja normaalilta. Ja mistä pirusta se ihmisryhmä aina löytää niin hemmetin hehkuvan värisiä vaatteitakin? Kun meitsi menee kauppaan, siellä on aina vaan paria hassua väriä, ei näitä henkisten tiedostavien ihmisten värejä...

jussipussi
Seuraa 
Viestejä53611
deep'n'dark
jussipusii ei oikeassa elämässä uskaltais isommilleen vittuilla, sitä se tekee vain foorumeilla.Niikö luulet.

Voisin kertoakkin, mutten ala siihen. Yksityisyyteni takia.

Muista että jos kuvittelet jotain mielessäsi ilman että sinulle on todisteita siitä ne voidaan luokitella myös harhoiksi.

Kuka on minua isompi tai pienempi?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä53611
deep'n'dark
jussipusii ei oikeassa elämässä uskaltais isommilleen vittuilla, sitä se tekee vain foorumeilla.Vittuilenko minä?

Minä käsittääkseni pyrin osoittamaan sinulle että elät harhoissa ja uskot niihin luomiisi harhoihin, onko se vittuilua?

Onko tämä ensimmäinen kerta kun kohtaat jonkun joka sanoo sinulle tämän asian päin naamaa, eikä vain hihitä selän takana?

Sanoit olevasi älykäs, voitko osittaa missä se näkyy teksteissäsi?
Voitko liittää jonkun älykkään lauseen jonka olet kirjoittanut palstalle?

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Reima Kampman käsitteli multipersoonia väitöskirjassaan "Hypnotically Induced Multiple Personality". Kampman hypnotisoi vapaaehtoisia opiskelijoita ja suggeroi heidät aikaan ennen syntymäänsä, jolloin useilla ilmeni rinnakkaisia persoonallisuuksia - usein useampiakin. Kaikilla ei havaittu useita persoonallisuuksia. Rinnakkaisten persoonallisuuksien esiintyminen korreloi kuitenkin tasapainoisen psyykkeen kanssa - eli näemmä ne ovat hyvästä.

Olen itsekin hypnotisoidessani löytänyt useilta henkilöiltä sivupersoonia. Merkillepantavaa on myös, että aiemmin "eläneet" sivupersoonat pystyvät kertomaan luotettavan oloisesti mm. aikansa historiasta - sellaisia seikkoja, joita normaalisti henkilö ei tiedä tietävänsä, mutta, jotka ovat sittemmin osoittautuneet todeksikin. Sivupersoonia on mahdollista löytää myös tulevaisuudesta!

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Volitans
Reima Kampman käsitteli multipersoonia väitöskirjassaan "Hypnotically Induced Multiple Personality". Kampman hypnotisoi vapaaehtoisia opiskelijoita ja suggeroi heidät aikaan ennen syntymäänsä, jolloin useilla ilmeni rinnakkaisia persoonallisuuksia - usein useampiakin. Kaikilla ei havaittu useita persoonallisuuksia. Rinnakkaisten persoonallisuuksien esiintyminen korreloi kuitenkin tasapainoisen psyykkeen kanssa - eli näemmä ne ovat hyvästä.

Olen itsekin hypnotisoidessani löytänyt useilta henkilöiltä sivupersoonia. Merkillepantavaa on myös, että aiemmin "eläneet" sivupersoonat pystyvät kertomaan luotettavan oloisesti mm. aikansa historiasta - sellaisia seikkoja, joita normaalisti henkilö ei tiedä tietävänsä, mutta, jotka ovat sittemmin osoittautuneet todeksikin. Sivupersoonia on mahdollista löytää myös tulevaisuudesta!
Ihmismieli voi olla tavattoman luova, kunhan sensuurin muuri saadaan nurin. Menneisyyttä koskevat elämät voivat tietysti olla koosteita siitä kaikesta tiedosta mitä ihminen on elämänsä varrella saanut jotain kautta, mutta on sitten vain unohtanut, tai ei ole edes tiedostanut aisteillaan havainnoinneensa (esim. on ollut huoneessa jossa on radio auki ja siellä historioitsija kertoo jostain asiasta, mutta ei kuuntele tätä ohjelmaa - mutta aivot ehkä silti rekisteröivät kaiken kuulemansa).

Itse toki uskon reinkarnaatioon, mutta aivan kaikkea en usko mitä ihmisten menneiksi elämiksi väitetään. Olin kerran harrastelijahypnotisoijan koekaniina ja se materiaali mitä tuli ei minusta vaikuttanut kauhean uskottavalta. Verrattuna varsinkaan visioihin joita olen itse saanut spontaanisti valveen ja unen välisessä tietoisuudentilassa nuorempana.

Kaikkein arveluttavinta on mielestäni mennä uskomaan kun joku ulkopuolinen tulee väittämään että olit se, elit silloin ja asuit siellä. Mistäs ne ulkopuoliset semmoisia asioita voivat tietää yhtään sen paremmin kuin asiakas itse?

Rinnakkaisten elämien mahdollisuus on aina tuntunut jotenkin... vieraalta (sama tietoisuus jaettuna useampaan kehoon). Mutta mikähän senkin sitten estäisi, mikäli tietoisuus kehon ottaa, eikä keho synnytä tietoisuutta kemiallisena tai sähköisenä reaktiona olemassaololle.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä53611
Volitans
Sivupersoonia on mahdollista löytää myös tulevaisuudesta!Otetaan tämä hetkeksi käsittelyyn, jos joku "on" jo tulevaisuudessa olemassa niin kaikkihan on jossain tasolla jo silloin tapahtunut, eikö vain, eli kaikki aika on tapahtunut, mennyt ja tuleva, nyt jo.

Eli mitä tässä murehtimaan valmiissa jo tapahtuneessa maailmassa?

Mielestäni myös se joka mielessä kuvitellaan olevan tulevaisuudessa on tosiasiassa tässä hetkessä, koska se kokemus ilmenee tässä hetkessä, kaikki oleva on olemassa vain tässä hetkessä, ei muualla?

Occamin partaveitsen mukaan etsisin ensin yksikertaisempaa selitystä noille sinun havainnoillesi, Josko ne pulppuaisi alitajunnasta, alitajunnan määritelmähän on yksikertaisesti kaikki se mitä emme tiedosta (itsessämme).

Miksei alitajunnassa voisi lymytä vaikka kuinka montaa eri peroonaan alitajunnan itsensä luomana, ja ns terveillä vain yksi persoona luotuna tietoisessa mielessä. Mutta edelleen ne on mielen prosessien luomuksia ihan kuten tämän valve persoonakin on, mielemme ajatuprosessien luomus.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2652
jussipussi

Sanoit olevasi älykäs, voitko osittaa missä se näkyy teksteissäsi?
Voitko liittää jonkun älykkään lauseen jonka olet kirjoittanut palstalle?Enemmän näkyy kuin sulla, en ala tähän lapselliseen leikkiin.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat