Seuraa 
Viestejä1399

Tänään koin deja vu ilmiön Neuvostolaiseen tyyliin. Osa teistä varmasti muistaa lupsakan, suuren ja mahtavan itänaapurimme. Siellä sattui ja tapahtui asioita joista ei oikein voi puhua nuoremmille sukupolville, he kun eivät oikein usko moiseen pöljyyteen.

Pysähdyin Oriveden isolle ABC huoltoasemalle jossa on kauppa, Rosso, Hesburger ja oma ravintola. Tarvitsin ruuvimeisseliä. Sitä ei ollut. Siis huoltoasemalla!

Minusta huoltoaseman pitäisi myydä ruuvimeisseleitä joten pyysin palautelappua johon voisin kirjoittaa "hankkikaa ruuvimeisseleitä".

Palautelappu löytyi. Pyysin kynää lainaksi jotta voisin kirjoittaa viestini. Kynää henkilökunnalta ei löytynyt.

Siis suurella huoltoasemalla jossa ei myydä huoltoasematarvikkeita, löytyy palautelappuja muttei kyniä joilla kirjoittaa palautetta.

Turhaa niuhotustahan tämä on. Mutta Neuvostotakautuma oli aika epämielyttävä.

Taidankin tästä lähteä hankkimaan elämän itselleni...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Olin liikkeellä linja-autolla Helsinkiin. Lohjaharjun kohdalla koin eräänlainen deja vun. Auton ikkunasta avautuvan maiseman johdosta tunsin hetken olevan matkalla Viipuriin.
Varmaan maiseman samankaltaisuus raiskattuine harjumaisemineen ja epämääräisten betonirakenteiden johdosta koin tuon tunteen.

Myös kaupunkien rautakaupoista löytyy lähinnä trendikkäitä sisustustarvikkeita. Syykin on ilmeinen, tänä vapaan markkinatalouden aikana kaikki osaaminen on ulkoistettu. Uikoot tee-se-itse-kommunistit Kuubaan hakemaan vapaata kilpailua vääristäviä ruuvareitaan, täältä niitä ei enää saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Taidankin tästä lähteä hankkimaan elämän itselleni... Wink"

Tuo on ihan kannatettava idea..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat