Seuraa 
Viestejä45973

http://video.stumbleupon.com/#p=6kmgb6ym0l

Onhan se jännää aivojumppaa, mutta huomatkaa miten alussa mainitaan säännöt, jonka mukaan aineena käytetään "jotain elastista mikä voi mennä itsensä läpi"... eli mietin tässä vain, että mitä helvetin hyötyä tästä on kenellekään kun kyseistä ainetta ei ole, ja vaikka sitä olisi, niin miten ihmiskunta voisi mitenkään hyötyä tästä oivalluksesta kääntää pallo "inside out" millään tasolla ??? täh.....

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Aika mielenkiintoinen video tosiaan. En usko, että moisesta mitään hyötyä on, mutta ainakin on mielenkiintoista tietää, miten tämä onnistuu Ehkä joskus veden tai jonkin muun nesteen kanssa tämä onnistuukin.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä37009
elemenz
miten ihmiskunta voisi mitenkään hyötyä tästä oivalluksesta kääntää pallo "inside out" millään tasolla ??? täh.....

Perustutkimuksesta hyötyminen on yleensä vaikeasti ennustettavissa, ja voi tapahtua vasta satojen vuosien kuluttua tutkimuksesta. No, kyllä tuollainen matematiikka usein on tietämistä tietämisen vuoksi. En minä silti näe, että ainakaan rahan tahkoaminen millään järjellisellä mittarilla yhtään hyödyllisempää toimintaa on. Raha on pian tuhlattu, mutta tieto riemastuttaa läpi koko elämän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
PeterH
Seuraa 
Viestejä2875

Monia tällaisia matemaattisia ratkaisuja on hyödynnetty mm. tietokonegrafiikassa. Voi olla että tästäkin on hyötyä jossain sellaisessa sovelluksessa.

Tieteiskirjailija Rudy Rucker kirjoittaa aiheesta hupaisia (ja pervohkoja) tarinoita. Kai sekin voidaan laskea hyödyksi?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat