Seuraa 
Viestejä1918

Olin armeijassa kolme viikkoa, tämä tapahtui talvella, neljä vuotta sitten, Riihimäellä.

Merkittävin syy miksi tulin pois armeijasta oli typerät koulutusmetodit.
En ymmärrä miten voi olla kansantaloudellisesti kannattavaa tuhota hyvin tehty työ.

Oletetaan että armeijan koulutusmetodit siirrettäisiin sellaisinaan siviiliin. Esimerkkinä sellaisesta työpaikasta olkoon rautakauppa. Varastomies virtaselle annetaan tehtäväksi laittaa kolmekymmentä laastisäkkiä peräkärryyn. Yhdestä putoaa desilitra laastia pois. Sen seurauksena koko kaupan esimiehet tulevat hajottamaan laastisäkkejä. Tämä on armeijan logiikka kouluttaa kurinalaisuutta alokkaissaan.

Asevelvollisuutta puolustetaan sillä että silloin parhaat miehet saadaan remmiin mukaan.
Ehkäpä tämä pitää paikkansa. Väitän että absoluuttisesti vain niiltä osin kuin parhaat kyvyt astuvat varuskunnan aitojen sisäpuolelle. Nimittäin osa niistä joilla on keskimääräistä paremmat älynlahajat ei motivoidu ympäristössä jossa koulutettavia kohdellaan kuin koiria ja aivot voi jättää narikkaan.

Tästä seuraa se että osa älykkäämmistä nuorista miehistä tekee älykkyystestit armeijassa päin prinkkalaa tai vaihtaa vakaumusta parin päivän jälkeen ja siirtyy sivariin. He tekevät sen siksi koska tiedostavat että niillä on merkittävin vaikutus siihen joutuuko palvelemaan vuoden upseerina apinaorkesterissa. Mikäli älyää osoittaa ettei ole muodollisesti pätevä upseeriksi pääsee ½:lla upseerin palvelukseen nähden.

Itse ole ottanut katkeroituneena sivarina tehtäväkseni kostaa moiselle haistapaskaorganisaatiolle yrittämällä keplotella itselleni sellaisen henkisen pääoman rauhan aikana, minkä johdosta uskon olevani liikekannallepanon koittaessa arvokkaampi kuin pelkkä rivimies. No se tulee ilmi avatarissani.

-

Kommentit (1)

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

http://www.youtube.com/watch?v=TpFT0O5L9_Q

Nimimerkkini youtubessa on "elkuhy".

No myönnettäköön että se "nähdään sodassa" menee ehkä kait ihan vähän väärin, kaiketi jos oikein mjuistan mjitä edellisen työpaikkani venäläinen työkjaveri sanoi minulle, niin A:han päättyvät taka-i:hin mikä vahvistaa Kapusta Master kirja sarjan kielioppisäännön jossa johonkin asti taipuu "DO"+ genetiivi-säännön mukaisesti, ja sanat genetiivissä taitavat taipuvat puolestaan kaavan A I A mukaisesti, mask., fem. neutri...

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat