Seuraa 
Viestejä3164

Voitteko uskoa, että minä, Messieden Ruhtinatar, häärin hetken kotona siivouspuuhassa! Tosi on: piti näet tyhjentää risa pahvinen kosmetiikkalaatikko ja siirtää sen sisältö uutukaiseen muoviastiaan. Kauimmaisessa nurkassa lymysi leegio 1990-lukulaisia hajuvesipulloja, joita tuolloin ostelin kirppareilta innokkaasti, olenhan perso korealle. Lisähajusteiden käytöstä luovuin kuitenkin vähitellen, kun aloin ymmärtää, että jotkut voivat todella saada allergiaoireita myös lähellä olevien muiden ihmisten käyttämistä tuoksuaineista.

Ajattelin voivani joskus hyödyntää nuo etäältä katsoen ylelliset putelit rekvisiittana. Aloin siis eli juottaa WC-istuinta sitä ehta mamsellinpissoin. Nuhan takia hajuaistini on nyt unessa, joten en tuoksun eltaantuneisuudesta tiedä. Näkö sen sijaan on tallella, ja tein kumman havainnon: kun kumosin pyttyyn sinisestä kulmikkaasta pullosta venäläistä parfyymiä ilmeisesti ranskalaisen tuoksuveden jälkeen, niin koko altaan sisältämä vesi muuttui maidonvalkoiseksi!

Jokin kemiallinen reaktio siis tapahtui mutta mikä?

Kommentit (1)

Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä2018

Haisuvedethän tuppaavat olemaan aika ärhäkkää alkomahoolia, johon on uutettu erilaisia haisevia aineita. Reaktio oli samantyyppinen kuin laimennettaessa pastista tai rakia. Muistaakseni noissa jalojuomissa on joku öljymäinen ainesosa, joka samenee kun niitä laimennetaan vedellä.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat