Seuraa 
Viestejä45973

Mielenkiintoinen linkki, johon törmäsin sattumoisin eräällä rassari palstalla. Mitä olette tuosta mieltä pojat ?

http://northwestfront.org

Olen kuullut kyseisestä projektista jo pitkään, enkä usko että se käytännössä toimisi.

Olen jo aiemmin kirjoittanut USA:n alkuperäisen sisällis-sodan todellisista syistä. Pohjoinen ja etelä olivat alusta asti eri kulttuurisia kokonaisuuksia. Etelään olivat paenneet Englannin entiset arkistokraatit sisällis-sodan suuria puhdistuksia. En tarkalleen muista ihan koko tarinaa ja sen historiallisia taustoja(pitäisi tarkistaa wikipediasta mutta en vaan jaksa )mutta käsittääkseni etelävaltioiden väestö koostui kuninkaalle uskollisista royalisteista, jotka myös olivat katolisia. He uskoivat ns "absoluuttiseen" kuninkaanvaltaan, joka on lähtöisin Roomalaisesta kulttuurista(ironista mutta kyllä Rooma oli alunperin perustuslaillinen tasavalta) Vastaavasti pohjoisvaltioiden väestö oli protestannteja, jotka uskoivat yksilöllisyyteen, yksilön oikeuksiin ja germaaniseen parlamentarismiin. Tämä liittyi oleellisesti Englannin sisällis-sotaan, koska perinteinen Englantilainen kulttuuri on jonkinlainen lailla seos näitä kahta(Roomalais-Latinalainen absolutismi yhdistettynä peri germaaniseen induvidualismiin)

Pohjoinen ja etelä siis alusta asti olivat jokseenkin kaksi eri kulttuuria, mutta muodostivat silti KOKONAISUUDEN, eli Amerikan Yhdysvallat! Kumpikaan osapuoli ei halunnut sotaa. Sodan sai aikaan Englanti, joka manipuloi kumpaakin osapuolta. Sodan juuret ovat Amerikan vapaus-sodassa. Englanti ei ikinä ollut antanut anteeksi siirtokunnille ja suunnitelli niiden TUHOA! Tuhon välikappaleena tulisi toimimaan etelän ja pohjoisen väliset ristiriidat. Englanti kontrolloi käytännössä koko Atlantin orjakauppaa ja oli myös pää markkina-alue etelän puuvilla tuotteille. Pohjoisessa yritettiin tehdä Amerikasta taloudellisesti itsenäinen asettamalla ns "suojatulleja" jolloin etelän olisi pakko myydä puuvillansa pohjoiseen, mikä puolestaan tukisi koko pohjois-amerikan teollisuutta. Etelässä ei haluttu tehdä tätä, ja käsittääkseni Englani mm lupauksilla tuesta kannusti etelää hajoamispyrkimyksiin. Englanti oli myös sopivasti juuri menetettyään siirtokunnat kieltänyt kaiken orjakaupan Atlantilla. Teollisen vallankumouksen jälkeen etelävaltiot tulivat kuitenkin täysin riippuvaiksi puuvillateollisuudesta, ja näin ollen myös orjuudesta. Pohjoisvaltiot yrittivät sekä rajoittaa kauppaa Englantiin että orjaplantaasitaloutta siitä yksinkertaisesta syystä, ettei orjia enää Englannin kauppasaarron jälkeen ollut kylliksi, ja nousevat orjien hinnat panisivat pian stopin plantaasitaloudelle. Tilanne jossain vaiheessa johtaisi lopulta sotaan Englannin kanssa, mitä pohjoisvaltiot eivät halunneet. Etelä kuitenkin ajettiin sotaan johtuen voimakkaiden Englantilaisten pääomapiirien halusta tuhota Amerikka.

http://www.lewrockwell.com/rockwell/civilwar.html

Ja vielä lisää aiheesta!

"If this mischievous financial policy, which has its origin in North America, shall become endurated down to a fixture, then that Government will furnish its own money without cost. It will pay off debts and be without debt. It will have all the money necessary to carry on its commerce. It will become prosperous without precedent in the history of the world. The brains, and wealth of all countries will go to North America. That country must be destroyed or it will destroy every monarchy on the globe."

Hazard Circular - London Times 1865

Taustalla olivat voimakkaat pääomapiirit, jonka kontrolloivat Englannin keskuspankkia. Amerikan itsenäisyys-sodan alkuperäinen syy oli, että Englannin keskuspankki oli kieltänyt siirtokuntia painamasta omaa rahaa sopivasti noin vuosi seitsenvuotisen sodan päätyttyä, ja määräsi siirtokunnille kovat verot, jotka kurjistivat niiden talouden. Kyseessä oli siis laman aiheuttama verokapina. Myöhemmin parlamentti lupasi laskea veroja, mutta siirtokuntalaiset eivät enää tähän suostuneet. Tämä sai aikaan itse SODAN!

http://en.wikipedia.org/wiki/American_Revolution

Pankkiirit onnistuivat taloudellisella avulla ja valheellisilla lupauksilla provosoimaan etelävaltiot sotaan ja hyökkäämään Fort Sumteriin, joka oli ns "tullitalo" eli kaiken kaupan etelävaltioiden ja muun maailman(Englannin)kanssa piti tapahtua sitä kautta, jotta pohjoisvaltiot saattoivat kontrolloida sitä ns "suojatulleilla" Nimen omaan TÄMÄ sai aikaan itse sodan! Kaikki Amerikan Presidentit aina George Washigtonista Abraham Linconliin olivat vastustaneet orjien vapautusta!

Sodan päätarkoitus ei sinällään ollut sen enempää vapauttaa orjia kuin antaa heille kansalaisoikeuksia. Pankiirien päätarkoitus oli vain saada Amerikassa aikaan kriisi, jonka kautta he saattaisivat tulla valtaan. Tähän kuului kirsikkana kakun päälle Abraham Lincolnin murhaaminen, kun hän oli esittänyt ns greenback järjestelmän, jolla maksaa pohjoisvaltoiden sotakulut painamalla kultaan sidottua pohjoisvaltioiden omaa valuuttaa, joka olisi näin täysin riippumaton kansainvälisistä rahalainaajista. Joten he tappoivat hänet

http://www.lewrockwell.com/dilorenzo/dilorenzo30.html

On mielenkiintoista muuten, että California vältti sodan miltei kokonaan. Siitä tuli pian ns "golden state" ja Amerikan talouden uusi keskus.

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_California

Oma mielipiteeni on, että USA:n eliitti suunnitelee nyt jonkinlaista sotaa Aasiassa Kiinaa vastaan hyydyttääkseen maan talouden kasvun(joka IMF:n arvion mukaan on pelkästään tänä vuonna noin 11%) En oikein usko, että tuo valkoisten rasistien PNW(Pacific North West)projekti tulee onnistumaan siinäkin tapauksessa, että se leviäisi Kanadaan. California luultavasti tuhoutuu sodassa, ja jos se ei tuhoudu, niin se on nyt jo niin RAPAKUNNOSSA ja hajoamassa, että se luultavasti joko hajoaa kahtia, tai sitten liitetään Meksikoon. En itse usko, että tuo projekti käytännössä on mahdollinen, mutta mitä olette tuosta mieltä? On muuten mielenkiintoista havaita, että jenkkimedia puhuu nyt tulevasta sodasta Kiinan kanssa avoimesti, samoin kuin yrityksestä anastaa maailman luonnonvarat hyydyttääkseen Kiinan talouden kasvun, mihin myös tämä ns "Iran kriisi" nyt liittyy.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 62_pf.html

http://www.stripes.com/news/pacific/mul ... e-1.106589

http://www.time.com/time/world/article/ ... 69,00.html

http://www.terradaily.com/reports/China ... a_999.html

http://www.nytimes.com/2010/06/14/world ... erals.html

Enpä oikein usko, että tuo rassarien suuri unelma "uudesta valkoisesta Amerikasta" onnistuu. Se edellyttäisi rauhallisia ja hyviä suhteita Kiinaan, ja jotenkin minusta tuntuu, että nyt on liian myöhäistä enää edes yrittää. Uusi sotahan sieltä on jo tulossa

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse en usko koko projektiin ollenkaan. California on jo 1850-luvulta lähtien ollut USA:n talouden uusi keskus! Jos se uppoaa, niin uppoaa koko maa!

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_California

En usko että saavat Californiaa enää nostettua ylös tuosta suosta. Yksi syy on kasvava vierastyöläisten määrä. Californiahan alunperin välttyi kokonaan sisällis-sodan kauhuilta, koska siellä ei ollut orjia vuoden 1850 suuren "orjakompromissin" seurauksena. Nyt tämä tilanne on kuitenkin muuttunut!

http://www.visabureau.com/america/news/ ... rkers.aspx

Tällä tulee pitkällä tähtäimellä olemaan varsin suuria vaikutuksia koko väestön koostumukseen Californiassa...

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... 1DQ1BL.DTL

jotka viimekädessä vaikuttavat koko maanosaan, myös ns PNW alueeseen!

http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... 81060.html

California on toisen maailmansodan jälkeen pitänyt talouttaa pystyssä pääosin halpojen elintavrikkeiden, viihde ja piirilevyteollisuuden avulla. Ei käy kieltäminen, etteikö USA:lla ole tiettyä etumatkaa tällä alalla...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8178580.stm

mutta se on vain tilapäistä. On vain ajankysymys, kunnes johto IT-alalla siirtyy Aasiaan, mikä tulee merkittävästi jouduttaamaan koko it-teollisuudeen lopullista taantumaa USA:ssa

http://gizmodo.com/5253814/fujitsu-venu ... ot-for-you

California ei ehkä ole USA pienoiskoossa, mutta käytännössä se on USA:n johtava osavaltio. Aasialainen kilpailu yhdistettynä Amerikan sisäiseen sosiaaliseen muutokseen saa aikaan vakavan taloudellisen kriisin USA:ssa. Pelkona on, että USA yrittää päästä kilpailusta eroon väkivallalla!

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 62_pf.html

http://www.stripes.com/news/pacific/mul ... e-1.106589

Tämä tuokin meidät jo seuraavaan aiheeseen! Alueella sijaitsee aika iso määrä Aasialaisia, pääosin Kiinalaisia, mutta myös siirtolaisia Vietnamista, Koreasta ja Japanista(Taiwanilaiset lasketaan käytännössä Kiinalaisiksi)

PNW projekti on säälittävä menneisyyden raakile, mutta erinomainen esimerkki ns "white mindet" He kuvittelevat, että he pärjäävät täysin eristäytyneinä muusta maailmasta. He muodostavat vaan jonkinlainen kuplan, ja aloittavat sitten kaiken alusta! Esim Pohjois-Amerikan siirtokuntien perustamiseen meni noin 200-vuotta. Kului suunnilleen 100-vuotta ennenkuin Californiasta tuli moderni talousalue. Ja nyt nämä HULLUT meinaavat vaan yksinkertaisesta eristää itsensä muusta maailmasta jonkinlaiseen "taikauplaan" ja sillä sitten palauttaa muinaisen valkoisen sivilisaation loiston. Totaalista tyhmyyttä ja idioottimaisuutta!

Kaikki Empiriumit ovat tähän mennessä historiassa hävinneet.
Rooman aikana ei monikaan olisi uskonut se häviämiseen.
Näin vain olemme sen jälkeenpäin havaneet.
USA ja Länsimainen Euroopan kulttuuri ehkä elävät aikansa, mutteivat ikuisesti.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Tuli mieleen kun Cosa Nostran heebot oli kyykyttämässä juutalaista gangsteria, niin juutalainen uhosi että juutalaiset kestää mitä vain, että turha uhkailla ja loihe lausumaan, että roomalaiset vainosivat heitä jo 2000 vuotta sitten, mutta missä he ovat nyt, vaikka hän on tässä.

Mafiaheppu katsoi pää kallellaan juutalaista ja vastasi nauraen: "Tässähän me, typerys".

Meinaan vaan, että ei imperiumit ja kulttuurit tyhjään haihdu.

- Ubi bene, ibi patria -

California on USA:ssa monestakin syystä ns "avainosavaltio" jonka romahtamisella tulee pitkällä aikavälillä olemaan hyvin suurta vaikutusta myös maailmanpolitiikkaan ja talouteen.

Ilman Californian laajoja taloudellisia resursseja mikään PNW projekti ei olisi mitään muuta, kuin jonkinlainen perääntyminen imieriumin entisestä loistosta. Ottaen huomioon Amerikan historian, meillä on myös hyvin vähän syytä uskoa, että mikään tällainen PNW projekti ei tulisi sujumaan rauhanomaisesti. Fedit ei tykkää siitä, jos joku haluaa erota liittovaltiosta, olisipa syy mikä tahansa!

http://www.nytimes.com/2010/03/30/us/30militia.html

Näin ollen en pidä PNW:tä realistisena projektina. FED voi kaataa sen milloin vain huvittaa mm Cointelpro toiminalla(soluttautumalla mukaan kapinallisiin)En pirä projektia realistisena ellei sitten tapahdu joku suuri kansallinen kriisi kuten sota Kiinan kanssa, joka saisi kaikenlaiset ääriainekset liikkeelle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat