Seuraa 
Viestejä45973

Tiedepalsta monisilmäisenä, -korvaisena ja monenlaisen älyn ja ymmärryksen kasautumana voisi vielä kehittää kykyään nähdä ja kuulla.

Joskus on jo näyttänytkin sille kuin Tiedepalstalle voisi helposti anonyyminä viedä monipuoliseen tarkasteluun asioita, jotka liian vaikeasti ratkaistavina ovat joutaneet jäädä hukutettaviksi vaikka rankkitynnyriin.

Jotta rima palstan kirjoittajia ajatellen olisi riittävän korkealla, pitäisi palstalle kerrytetyn tiedon valossa voida ymmärtää, pitäisi osata keksiä keino ”kuulustella” totuus, eikä arkaa ja mahdollisesti hiukan syyllisyydentuntoistakaan viestintuojaa hänen omassa tai läheisensä asiassa pitäisi ampua heti kun hän on henkäissyt asiansa, puoliksi sisäänpäin senkin, valmiina vetäisemään jo aloittamansa takaisin. Tai ainakin valmiina kaunistelemaan asioita.

Kaikki ratkaisuun tarvittava tieto ja ymmärrys pitäisi saada kokoon ja tarjolle, jotta rankkitynnyristä noussut asiakas voisi hieman tekohengitystä saatuaan ottaa palstalta kuin seisovasta pöydästä hyvin laitettuja faktoja, jotka olisivat ratkaisu hänen esittämäänsä ongelmaan. Jatkossa näkyisi, olivatko faktat riittävän laadukkaasti laitettuja.

(käytin rankkitynnyriä tarkoituksella, että se valaisisi tiedonhankinnan edessä tarvittavan nöyryyden merkitystä)

Kommentit (3)

Dark Shade
Kovin on epäselvää. Mitä oikeastaan ehdotat?

Vastakirjoittamani teksti näyttää usein itselleni selkeältä, vaikka se ei ole. Kiitos kun toit julki, osaanpa nyt hiukan selventää.

Kirjoitukseni oli päähänpisto. Matti Paviaanin kirjoittama aloitus viiltelevästä ja seinään juoksevasta nuoresta naisesta oli mielessäni, kun mietin millainen ketjun tulisi olla, jotta siitä hyötyisivät ne joille se olisi eniten tarpeen.

En kirjoittanut tästä hänen ketjuunsa, koska otsikon aihe on laajempi ja mielessäni välähti toive palstasta, jossa tapahtuisi "parantumisihmeitä". Näin koska täällä tuntuu olevan niin paljon ammattilaisilta vaikuttavien kirjoittajien tieto ja taito, sinulla mukaan lukien.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos kohteliaisuudesta.
Paranemisia voi kaiketi toivoa, tällekin palstalle kirjoittelee monenlaisia ihmisiä. Jotkut heistä kenties osaisivat auttaa.
Saapa nähdä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat