Seuraa 
Viestejä45973

Avaan keskustelun.

Löysin webistä melko hyvän ja kattavan johdatuksen hiukkasfysiikkaan:

http://particleadventure.org/particlead ... ndard.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

viitmar
Seuraa 
Viestejä336

Se on muuten ihan sama mitä paskaa tänne kirjoittaakin, niin viesti pompaa heti ylimmäiselle paikalleen ensimmäiselle sivulle. Tämä viesti oli viimeisenä sivulla 91ennen kuin painon "Lähetä", eikä tämä kirjoittamani viesti ei liity mitekään tähän aiheeseen..

Sitä vaan yritän kertoa, että tällaiset turhanpäiväiset kommentit yms. aiheeseen liittymättömät marinat nostaa viestin aina 1 paikalle ja turhauttaa tukea jotain muuta kuin aiheeseen liittyvää. Kait tää sit on vaan keskustelupalstojen huono ominaisuus jota varsinkin trollit ja muut saissenjauhajat käyttävät mieluuseti hyväkseen!

- AIVAN MIELENVIKAST LÄPPÄNDEEROST! -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaari
Seuraa 
Viestejä3335

Nostoa voi myös käyttää hyödyksi, sen sijaan että aloittaa uuden keskustelun. Se jättää sofistikoituneen vaikutuksen keskustelijasta joka on ottanut taustat haltuun, niin kuin sinä juuri teit.

Juuri mikään ei ole toisaalta niin nopeaa kuin keskustelun painuminen takaisin sinne minne keskustelut painuvat. Että mikä tässä on se ongelma toiminnossa?

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

viitmar
Seuraa 
Viestejä336
Vaari
Nostoa voi myös käyttää hyödyksi, sen sijaan että aloittaa uuden keskustelun. Se jättää sofistikoituneen vaikutuksen keskustelijasta joka on ottanut taustat haltuun, niin kuin sinä juuri teit.Aivan niin,et ilmeisesti ymmärtänyt viestini ironiaa.. Eli jos kirjoitellaan asian vierestä tai muuten kommentoidaan jotain mutta kuin asiaa, niin nekin viestit nousee!

Sinäkin otit juuri osaa tähän turhien viestien nostamiseen..

- AIVAN MIELENVIKAST LÄPPÄNDEEROST! -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat