Seuraa 
Viestejä38

Moi, olen selvittänyt miten ja miksi havaittava maailmankaikkeus syntyi, miten maailmankaikkeus toimii ja mitä oli ennen näkyvän maailmankaikkeuden alkua.

Ole hyvä!

Savolainen ajatus ikuisista Runsaudensarvista

http://www.youtube.com/watch?v=z0Gp9HXG3Uk

Savolainen ajatus ikuisista Runsaudensarvista, osa 2

http://www.youtube.com/watch?v=26fCkIj5Iks

Savolainen ajatus ikuisista Runsaudensarvista, osa 3

http://www.youtube.com/user/Etimespace# ... Xg8XFt2WeI

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Sivut

Kommentit (25)

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Modet voisi poistaa aiheistani nuo asiattomat viestit, ala Rautaleuka ja kumppanit. Ne eivät anna aiheille mitään lisäsisältöä!

KAIKEN TAUSTA = Erittäin nopeat ja erittäin pienet tihentymät = fotoneita erittäin paljon nopeammat ja erittäin paljon pienemmät! Eivät ole peräisin havaittavan maailmankaikkeuden aineesta! Ovat peräisin erittäin kaukaisista tihentymistä joita kutsun Runsaudensarviksi. havaittavan maailmankaikkeuden tihentymät hajaantuvat ajan kanssa vastaaviksi erittäin pieniksi ja erittäin nopeiksi tihentymiksi!

Moi, oli vähän kiire kun avasin tämän aiheen eli jäi vähän vaisuksi.

No hehkutan tässä ja nyt videoitani.

1. Savolainen ajatus ikuisista runsaudensarvista ekavideossa kerron mitä oli ennen havaittavan maailmankaikkeuden alkua!

Jotkut alkuräjähdysteorian kannattajat sanovat ettei ole mielekästä pohtia mitä oli ennen näkyvän maailmankaikkeuden alkua, mutta sellainen tapa ajatella asiasta vaikuttaa melko typerältä. Minusta me voimme pohtia mitä oli ennen näkyvän maailmankaikkeuden alkua ja meidän PITÄÄ pohtia mitä oli ennen havaittavan maailmankaikkeuden alkua!

2. Videolla kerron miten ja miksi havaittava maailmankaikkeus syntyi.

Tähän eivät alkuräjähdysteorian kannattajat kykene ja osa heistä ei edes uskalla yrittää pohtia miten havaittava maailmankaikkkeus syntyi.

3. Videolla kerron miten ja miksi maailmankaikkeus toimii!

4. Kerron miten ja miksi kaikki havaittavan maailmankaikkeuden tihentymät laajenevat eli mistä niihin tulee koko ajan lisää sitä mistä ne koostuvat. Kerron siis mistä tätä "uutta" asiaa tulee kaikkiin havaittavan maailmankaikkeuden tihentymiin, jolloin niissä olevan asian määrä kasvaa ja näin ne laajenevat kolmikulotteisesti eli sillä tavalla että ihminen kykenee sen ymmärtämään! Kerron myös miten ja miksi!

Alkuräjähdysteorian kannattajat eivät kykene kertomaan miten ja miksi tila muka laajenee. On vain arvailuja että olisi olemassa ns. pimeää energiaa joka saa tilan laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla, mutta siinä kaikki. Eli he väittävät että tila laajenee, mutta eivät kerro miten ja miksi tila laaajenee. Sen lisäksi he väittävät että joku maaginen pimeä energia saa tilan laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla, mutta eivät kerro miten ja miksi.

5. Videolla kerron miten samasta tilasta eri suuntiin liikkuvien fotoneiden välillä liikkuu koko ajan informaatiota erittäin nopeasti!

.

Savolainen ajatus ikuisista Runsaudensarvista, osa 2:sessa myönnän että http://www.onesimpleprinciple.com mallini on vasta kehitteillä oleva malli jota kuka vain voi tulla kehittämään paremmaksi!

Spekuloin esim. sillä miten pitkän matkan havaittavan maailmankaikkeuden tihentymien on liikuttava, jotta tihentymät ovat laajentuneet kaksi kertaa isommiksi. ja sitä, miten pitkän matkan havaittavan maailmankaikkeuden tihentymien on sen jälkeen liikuttava, jotta laajeneminen on taas kaksinkertaistunut. Koska aika on suhteellista, otan esiin myös tämän, jolloin huomaamme että mallini ei todellakaan ole vielä valmis!

Tässä vaiheessa mainitsen sen että kaiken taustana toimivat erittäin nopeat ja erittäin pienet tihentymät tuskin enää laajenevat läheskään samassa suhteessa kuin meidän kvarkit ja siksi niitä liikkuukin kaksi kertaa isommiksi laajentuneiden kavrkkien läpi kenties kaksi kertaa enemmän tai lähes kaksi kertaa enemmän, you know. Näin havaittavan maailmankaikkeuden laajenevien tihentymien laajeneminen voi helpostikin jatkua aika vaan.

Onhan meillä ääretön tila liikkua eteenpäin ja kohdata kaiken taustaksi muuttuneita erittäin nopeita ja erittäin tiheitä tihentymiä aina vaan joka suunnasta. Ja kun takaa päin tulevien kaiken taustan tihentymien määrä kasvaa koko ajan aavistuksen, kiihtyy vauhtimme ja sen mukanan myös laajeneminen koko ajan! Videolla kerron miten ja miksi havaittavan maailmankaikkeuden tihentymien liikerataan nähden takaa päin tulevien erittäin nopeiden ja erittäin pienten tihentymien määrä kasvaa koko ajan!

By the way. Tuhansien miljardien vuosien aikana meissäkin oleva asia hajaantuu taustan erittäin nopeiksi ja erittäin pieniksi tihentymiksi joista absorboituu ikuista asiaa kohdalle osuvaan suht uuteen aineeseen joka näin laajenee kolmiulotteisesti aivan kuten meissä oleva aine laajenee tällä hetkellä!

.

Savolainen ajatus ikuisista Runsaudensarvista, osa 3:sessa kerron miten ja miksi galaksiryhmät, galaksijoukot ja isommat ryhmittymät syntyvät ilman vetävää voimaa.

Kerron miksi Auringon korona on kuumempi kuin Auringon pinta.

Kerron miten ja miksi kvasaarit eli voimakkaat valoilmiöt ovat aikoinaan syntyneet, miksi niitä ei synny enää ja miten kvasaarit liittyvät omalla tavallaan Auringon koronaan!

Kaiken kaikkiaan olen valmis haastamaan kaikki jotka uskovat alkuräjähdysteorian mukaiseen maailmankaikkeuteen!

Siksi haastan tässä ja nyt kaikki Spaghettihirviöön uskovat.

Spaghettihirviö = ylimääräiset tilaulottuvuudet + laajeneva tila + kaareutuva tila / vetävä voima + pimeä aine + pimeä energia + muut pimeät jutut!

Ps. Minä siis kykenen kertomaan miten maailmankaikkeus toimii yhden voiman avulla!

Kyseessä on työntävä voima joka aiheuttaa paineenvaihtelua koko ajan. Paineenvaihtelua Myös sellaisten tihentymien sisällä kuten kvarkkien ja pienempien tihentymien kuten fotonit ja neutriinot ovat!

Ja sitten Jotkut ovat valmiita ottamaan mukaan teorioihin jopa lisää voimia?

US atom smasher may have found new force of nature (Update 4)

http://www.physorg.com/news/2011-04-ato ... ature.html

Ps. Suoria havaintoja miten konkreettisesti olemassa olevat tihentymät ovat aikoinaan muuttuneet voimakkaasti vähemmän tiheämmiksi jo olemassa olevassa tilassa! Havainnot siis perustuvat siihen että kyseiset tihentymät ovat myös hajaantuneet ajan kanssa tasaisemmin tilaan eli muuttuneet vähemmän tiheiksi tihentymiksi, niin kuin kaikki tihentymät luonnolisesti tekevät koko ajan. Kvarkeista fotoneihin ja vielä pienempiin tihentymiin!

http://www.physorg.com/news/2011-04-cha ... event.html

http://www.physorg.com/news/2011-04-swi ... osion.html

http://www.sciencenews.org/view/generic ... ant_galaxy

Ps. olisiko jollakin suoraa havaintoa laajenevasta tilasta?

No eipä tietysti ole. Tämä siksi ettei laajenevaa tilaa voi havannoida suoraan! Laajenevaan tilaan voi vain ja ainoastaan uskoa!

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Meillä ei ole mallini mukaista teoriaa, ennen kuin joku kehittää toimivan matematiikan joka kuvaa mallini mukaista maailmankaikkeutta matemaattisesti.

Olen keskustellut aiheestani monien kanssa ja esim. Goswell on kanssani monista asioista samaa mieltä, mutta myös hänen on äärimmäisen vaikeaa hyväksyä ettei vetävää voimaa ole olemassa.

Hän lähestyy maailmankaikkeuden toimintatapaa sikäli samalla tavalla ettei hänen maailmankaikkeutensa tila muutu millään tavalla. Hän ymmärtää että tila on ei yhtään mitään eli 0 ja sitten on asia / 1 joka on jotakin konkreettista.

Silti hän pitää kiinni vetävän voiman käsitteestä ja siksi hän pyörii paikallaan ja ei pääse eteenpäin keskusteluissa!

Tässä mielenkiintoisia ohjelmia.

Planeettamme ilmiöt: Saturnuksen salaisuudet

http://www.suomitv.fi/ohjelmat/planeett ... id=2985299

Ohjelmassa ihmetellään ainakin sitä mistä Saturnuksen etelänavanko pyörre saa itselleen energiansa?

Ohjelmassa ihmetellään myös sitä miksi Enceladuksesta vapautuu voimakkaasti ainetta / energiaa. Itse olen ennustanut että tulemme havaitsemaan miten Enceladuksesta vapautuu voimakkaammin ainetta / energiaa aina silloin kun se on Saturnuksen ja Auringon välisellä alueella ja kiihdyttää vauhtiansa pois päin Auringosta suhteessa Saturnukseen!

Myös Jupiterin punaisen pilkun / hirmumyrskyn energianlähdettä on ihmetelty jo pitkän aikaa.

Nyt ihmetellään myös sitä miksi Marsin metaanin määrä alkaa kasvamaan aina silloin kun Mars lähestyy galaksin keskustaa suhteessa Aurinkoon ja miksi Marsin metaanin määrä kasvaa siihen asti, kunnes Mars loittonee Aurinkoa kauemmaksi galaksin keskustasta.

Myös Saturnuksella havaitaan voimakas hirmumyrsky ja aina silloin kun Saturnus työntyy pois päin galaksin keskustasta suhteessa aurinkoon.

Muilla kaasuplaneetoillakin on havaittu vastaavia hirmumyrskyjä ja olen ennustanut ettei niillä tulla havaitsemaan vastaavia hirmumyrskyjä silloin kun ne alkavat "laskeutumaan" kohti galaksin keskustaa suhteessa Aurinkoon.

Venuksella on havaittu vastaavia ilomiöitä ja nähtäväksi jää havaitaanko niitä sen mukaan millä alueella Venus on suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan.

Nyt odotellaan havaintoja Merkuriukselta. Sikäli mielenkiintoista, että Merkuriushan kiertääkö Auringon alle kolmessa kuukaudessa!

Muistakaa että olen ennustanut että planeetoista vapautuu enemmän ainetta / energiaa silloin kun planeetta on on lähempänä galaksin keskustaa kuin Aurinko, jolloin planeetan sisälle työntyvät Auringosta peräisin olevat neutriinot kohtaavat galaksin keskustasta tulevia neutriinoja massiivisempia ja tiheämpiä tihentymiä planeetan keskustan kovassa paineessa, jolloin galaksin keskustasta tulevista tihentymistä vapautuu voimakkaasti työntävää energiaa pois päin galaksin keskustasta.

Ja sama asia Kuilla. Kun Kuu on emoplaneettansa ja Auringon välisellä alueella, Auringosta tulevat neutriinot vuorovaikuttavat voimakkaasti Kuun emoplaneetasta tulevien tihentymien kanssa, jolloin työntävää voimaa pois päin Auringosta

Tulevat jaksot
TO 21.4. 20:30
TV
Dokumentti: Planeettamme ilmiöt
Alkuräjähdys. Nykytiedon mukaan universumi sai alkunsa yhdessä suuressa räjähdyksessä, joka synnytti kaiken materian. Mistä kaikki sai alkunsa ja mitä ensimmäisen räjähdystä seuranneen sekunnin aikana tapahtui? Brittiläinen tiedesarja

Mielenkiintoinen uutinen

Antigravity could replace dark energy as cause of Universe's expansion
April 18, 2011 By Vanessa D'Amico

http://www.physorg.com/news/2011-04-ant ... nsion.html

Eikö riitä että galaksijoukot hylkivät toisiansa ja työntyvät pois päin tietyltä alueelta kiihtyvällä vauhdilla, jolloin ne loittonevat LIIKKUEN toisistaan havaintojen mukaisesti pois päin?

Galakseista työntyy koko ajan neutriinoja kohti toisia galakseja ja matkan aikana entropia vaikuttaa kyseisiin neutriinoihin, jolloin ne luovuttavat kaiken työntävän voiman kaukaisiin galaksijoukkoihin ja näin emme tarvitse mitään maagista pimeää energiaa joka saisi jonkun erikoisen laajenevan tilan laajenemaan.

Toki valon yleisen punasiirtymän voi selittää osittain tai kenties jopa kokonaan sillä että myös fotonit ovat tihentymiä jotka laajenevat ja tönivät toisiansa pois päin toisistansa.

Eikä pidä unohtaa sitä että aika on suhteellista, jolloin vanha valo lähti aikoinaan liikkeelle sellaisissa olosuhteissa, jolloin aika hyvinkin todennäköisesti eteni eri nopeudella kuin nykyisin!

Itseäni ihmetyttää väite ettei kaikki havaittavan maailmankaikkeuden aine voisi muka liikkua mallini mukaisella vauhdilla pois päin tietyltä alueelta. Siis tähän väitteeseen olen törmännyt nettikeskusteluissa.

Kävin kuitenkin asioikseni kysymyssä asiasta reilu vuosi sitten Helsingin ylisopiston fysiikan laitoksen ns. asiantuntijoilta.

Jututin yli kymmentä asiantuntijaa, eikä kukaan heistä osannut kertoa miksi havaittavan maailmankaikkeuden aine / energia ei voisi liikkua mallini mukaisella vauhdilla pois päin tietyltä alueelta joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella!

Jututin mm. Enqvistiä.

Joten jos sinä jo katsoit youtube videoni, Savolainen ajatus ikuisista runsaudensarvista, niin ehkäpä sinä osaat kertoa miksi väitteeni kaiken havaittavan maailmankaikkeuden aineen / neutriinojen, fotonien ym. liike tiettyyn suuntaan erittäin nopeasti ei voisi pitää paikkaansa?

_______________________________________________________________________

Näin Heskam Kosmologia aiheen avauksessaan.

heskam
Viestin otsikko: Kosmologia.
ViestiLähetetty: Ke Huhti 13, 2011 4:50 am
Poissa

Liittynyt: To Marras 16, 2006 5:23 am
Viestit: 557
Nyt, kun olen tarpeeksi miettinyt aihetta taidan olla sitä mieltä että kosmologia on tyyppiä steady state, missä aine muuttuu avaruudeksi ja avaruus aineeksi Korantin vastavaikutusperiaatteella.

________________________________________________________________________

Joskus erehdyin kertomaan mallini mukaisesta maailmankaikkeudesta näin

E = laajeneva tila, joka laajenee taustatilassa joka on ei yhtään mitään

Yritin tuolla tehdä mallistani helpommin ymmärrettävän niille jotka uskovat alkuräjähdysteorian mukaiseen maailmankaikkeuteen, mutta silloin tuo "kaava" vain sotki asioita, mutta ehkäpä aika on jo niistä ajoista muuttunut?

.

Olen jo pohtinut runsaudensarvien mekanismia lisää.

Voisi olla myös niin että ulkoa päin tulevat erittäin paljon fotoneja pienemmät ja erittäin paljon fotoneja nopeammat tihentymät pääsevät juuri ja juuri runsaudensarven keskustaan, jossa niistä alkaa yhdistymään erittäin massiivisia ja erittäin tiheitä tihentymiä jotka alkavat työntymään pois päin runsaudensarven keskustasta sitä mukaa kuin sinne työntyy koko ajan lisää erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä.

Mutta mikä on se mekanismi joka määrittää erittäin pienistä ja erittäin nopeista tihentymistä yhdistyvien erittäin massiivisten, tiheiden ja hitaiden tihentymien kokoluokan?

Joka tapauksessa niistä syntyy aikanaan uusia galakseja, koska ne avautuvat matkansa aikana uusiksi galakseiksi sisältä ulos päin aivan kuten kukat, you know.

Ja matkan aikana niiden vauhti kiihtyy, koska niistä muodostuva energiakenttä laajenee kolmiulotteisesti, jolloin kolmiulotteisesti laajenevat tihentymät työntävät toinen toisiansa pois päin runsaudensarvestaan ja näin vauhtin kiihtyy, entropia vaikuttaa ja lopulta kaikki hajaantuu tuhansien miljardien vuosien aikana erittäin pieniksi ja erittäin nopeiksi tihentymiksi jotka toimivat aikansa kaiken taustann kohdalle osuville atomeille ja lopulta nämä erittäin pienet ja erittäin nopeat tihentymät osuvat runsaudensarviin joihin kohdistuu sen takia jatkuva ulkoinen paine, you know.

Ikuista ikuisen asian kierrätystä!

Ikuinen / 1 kierrättää itse itseään ikuisessa tilassa joka on 0 eli ei yhtään mitään.

.

Ps. Seuraa uusimpia tiedeuutisia / havaintoja esim. http://www.physorg.com sivujen kautta. Onko ilmassa kenties havaintoja joita ei vanhoilla teorioilla kyetä selittämään?

Älä tule paha jytky, tule iso ja hyvä JYTKY!

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Poikkeus vahvistaa säännön?

Olen kirjoitellut näihin meidän tiede.fi keskusteluihin tämän hetkisellä Mr. Pressure nimimerkillä jo monta aikaa.

Tarjoan ison tuopin olutta sille joka ensimmäisenä oivaltaa ja kertoo näissä keskusteluissa millä periaatteella olen valinnut päivämäärät jolloin olen kirjoittanut tänne viestini. Ja siinä vaiheessa kun onesimpleprinciple malli ylittää uutiskynnyksen ja haastaa kansainvälisesti alkuräjähdysteorian, ostan samalle henkilölle pullollisen shamppanjaa! Kyseinen henkilö voi nauttia shamppanjan itse ystäviensä kanssa, mutta voi olla että hän saa siitä aikanaan niin reilun rahallisen tarjouksen, että hänen kannattaa harkita sen myymistä.

Olen siis valinnut etukäteen päivämäärät jolloin kirjoitan tänne. Yksi avauksistani poistettiin tai se hävisi muuten vaan, mutta senkin kirjoitin näille sivuille etukäteen valitsemanani päivämääränä. Kyseinen viesti oli suurinpiirtein otsikolla: Erilainen Akashakenttä.

Tämä päivämäärä ei kuulu suunniteltuun aikatauluun, joten tämä viesti on poikkeuksellinen siinä mielessä. Tosin tämä päivämäärä on minulle aivan yhtä tärkeä kuin edellisen viestinikin päivämäärä!

Kerro siis milloin kirjoitan seuraavan viestini tänne ja millä periaatteella olen aikoinani valinnut päivämäärät jolloin tänne kirjoitan.

.

Ps.

Voiko näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolinen kohde vaikuttaa meihin olemassaolollaan?

Nykyisen fysiikan kannattajat ovat 100 %:sen varmoja ettei muka voi, mutta minä voin osoittaa tässä ja nyt helposti että kyllä voi!

Me itse olemme peräisin yhdestä näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevasta kohteesta.

Meidän aine syntyi ikuisesta asiasta matkalla pois päin tuosta kohteesta josta olemme peräisin ja meidän aikamme syntyi tietysti vasta silloin kun meidän aineemme syntyi siitä ikuisesta asiasta joka on peräisin tuosta näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevasta kohteesta.

Tuo näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella oleva kohde vaikuttaa meihin edelleen sikäli, että se varjostaa tilaa ja mitä kauemmaksi siitä työnnymme, sitä enemmän sen takaa sivuilta tulevia erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä pääsee tulemaan meitä kohti.

Jos ajatellaan vaikkapa Maapalloa siten että olemme Yhtä kaukana Maapallosta kuin Kuu on, menee Maapallosta peräisin olevilta tihentymiltä aikaa yksi sekunti tulla meidän kohdallemme.

No, jos liikumme pois päin Maapallosta vaikkapa 10 valosekunnin päähän, vaikuttaa Maapallo reaaliajassa meihin sikäli, että nyt näemme enemmän Maapallon taakse sivuille josta tulee koko ajan pieniä tihentymiä jotka ovat peräisin tähdistä joita emme nähneet silloin kun olimme 1 valosekunnin päässä Maapallosta.

Tämä siksi että kyseisistä tähdistä tulee koko ajan tihentymiä eli ne ovat liikkuneet kohti sitä aluetta jonne mekin liikuimme liikkuessamme pois päin Maapallosta.

Näin Maapallo vaikuttaa meihin reaaliaikaisesti, vaikka olemme siitä 10 valosekunnin päässä. Vaikka Maapallo ei vaikuta meihin reaaliaikaisesti niiden tihentymien avulla joita Maapallosta työntyy ulos, niin silti Maapallo vaikuttaa meihin reaaliaikaisesti kuten edellä kuvasin, koska Maapallo varjostaa ikuista tilaa joka on ei yhtään mitään!

Eli Esim. kaukaisista tähdistä tulevat fotonit pysähtyvät Maapalloon ja ne tihentymät jotka liikkuvat Maapallon läpi, vuorovaikuttavat Maapallon energian kanssa ja näin niiden entropia voimistuu, jolloin ne sen jälkeen vuorovaikuttavat eri tavalla niiden kohteiden kanssa joita osuu kohdalle!

ja luonnollisesti näitä tihentymiä liikkuu Maapallon läpi koko ajan ja siksi Maapallo vaikuttaa kaikkiin kohteisiin reaaliaikaisesti.

Onko nyt todellakin niin etteivät nykyiset fyysikot ole ymmärtäneet edes näin yksinkertaista asiaa?

.

Another universe tugging on ours? Maybe not, researchers say
April 14, 2011

http://www.physorg.com/news/2011-04-universe.html

Pitäisikö kertoa näille tutkijoille miten näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuoliset kohteet vaikuttavat meihin reaaliaikaisesti ja miten niiden vaikutus meihin muuttuu sen mukaan miten näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät liikkuvat suhteessa niihin?

.

Tässä vaiheessa teidän on syytä katsoa nämä animaatiot tästä äärimmäisen yksinkertaisesta asiasta.

Tiede.fi keskustelujen Trash on asian jo oivaltanut! Sinäkin voit tämän ymmärtää ja ilman hokkus pokkus laajenevaa tilaa.

Vielä kun Trash tekisi sellaiset animaatiot joissa nämä näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuoliset kohteet / runsaudensarvet kierrättävät ikuista asiaa kuvailemallani tavalla, niin avot!

tahtitiede-ja-avaruus-f6/big-bang-t49659-120.html

Eli kaikki galaksijoukot loittonevat havaittavalla tavalla, olit sitten missä tahansa työntymässä pois päin tietyltä alueelta! Valon yleiseen punasiirtymään toki vaikuttaa myös fotoneiden oma laajeneminen ja fotoneiden keskinäinen hylkiminen vastaavalla tavalla kuin galaksijoukot hylkivät toisiansa!

.

Oletetaan että näkyvän maailmankaikkeuden aine työntyy pois päin tuosta kohteesta vain aavistuksen hitaammin kuin samaan suuntaan etenevä valo.

Eli valo liikkuu edelleen nopeammin pois päin tuolta alueelta kuin me, mutta vain aavistuksen nopeammin.

Vaikkapa 1 miljardisosan nopeammin.

Olisimme siis työntyneet pois päin tuolta alueelta koko ajan erittäin nopeasti, mutta koska kaikki muutkin havaittavan maailmankaikkeuden kohteet ovat työntyneet suht samaan suuntaan, emme ole sitä ennen minua ymmärtäneet.

No, me siis työnnymme koko ajan eteenpäin alueelle jonne tulee tihentymiä tuon erittäin massiivisen ja erittäin tiheän kohteen takaa vastaavista kohteista ja näistä kohteista peräisin olevat tihentymät ovat työntyneet kohti aluetta jonne me juuri tulemme, kenties tuhansia miljardeja vuosia.

Ota myös huomioon ettei näkyvän maailmankaikkeuden aine ole itse kiihdyttänyt vauhtiansa kyseiseen nopeuteen perinteisellä tavalla eli niin kuin avaruusraketti kiihdyttää vauhtiansa.

Ei, kaikki havaittavan maailmankaikkeuden kvarkit ovat työntyneet pois päin tuosta havaittavan maailmankaikkeuden ulkopuolella olevasta kohteesta erillisinä tihentyminä jotka ovat koko ajan laajentuneet ja työntäneet toisiansa pois päin toisistansa ja samalla pois päin tuosta havaittavan maailmankaikkeuden ulkopuolella olevasta kohteesta.

ja saman aikaisesti tuon kohteen takaa sivuilta tulee koko ajan enemmän ja enemmän tihentymiä jotka saavat vauhtimme kiihtymään ja samalla vastaan tulevien tihentymien vaikutus voimistuu ja laajeneminen kiihtyy jne.

Ei siihen tarvita mitään hokkus pokkus laajenevaa tilaa joka muka laajenee kiihtyvällä vauhdilla, eikä edes hokkus pokkus vetävää voimaa!

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Kyselin asiasta sivujen asiantuntijalta, Syksy Räsäseltä.

Saapa nähdä mitä Syksy vastaa, vai vastaako mitään?

http://www.tiede.fi/blog/2011/04/25/rajaton-kasvu/

______________________________________________________________________

# Alan Dorkin kirjoittaa:
26. huhtikuuta 2011 kello 13.45

Syksy kirjoitti:
“Koska yleisen suhteellisuusteorian mukaan ei ole kyse kappaleiden liikkeistä vaan tilan laajenemisesta, niin palataan kysymykseen siitä mitä laajeneminen oikein tarkoittaa.”

Vuosia sitten luulin, että galaksit etääntyvät toisistaan ihan samoin, kuin esim. Voyager-luotaimet etääntyvät Aurinkokunnasta poistuessaan ulkoavaruuteen. Nykyisin olen ymmärtänyt (kiitos Syksyn blogien), että galaksien punasiirtymät johtuvat tilan (avaruuden) laajenemisesta, ei siitä, että itse galaksit oikeasti liikkuisivat “poispäin” kiihtyvällä nopeudella.

Tarkoittaako tämä todella siis sitä, että galaksit eivät itse liiku suhteessa toisiinsa, eli että galaksit pysyvät tavallaan “paikallaan”, vaan että tila vain laajenee?

# Syksy Räsänen kirjoittaa:
26. huhtikuuta 2011 kello 16.20

Alan Dorkin:

Näin juuri. Niinpä galaksien näennäinen etääntymisnopeus voi olla isompi kuin valonnopeus.

# Mr. Pressure kirjoittaa: Kommenttisi on arvioitavana.
26. huhtikuuta 2011 kello 17.31

Jos oletetaan että ainut oikea voima on työntävä voima, niin silloin kaikki kohteet hylkivät toisiansa.

Työntävän voiman tapa välittyä on myös helppo selittää ja ymmärtää. Työntävän voiman välittävät hiukkaset eivät riko liikemäärän säilymislakia!

Fotonit hylkivät toisiansa.

Kvarkit hylkivät toisiansa.

Galaksit hylkivät toisiansa.

Galaksijoukot hylkivät toisiansa.

Jos kvarkkien, neutriinojen, fotoneiden ym. näkyvän maailmankaikkeuden tihentymien läpi liikkuu koko ajan erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä niin että niistä absorboituu ikuista asiaa kvarkkeihin, laajenevat kvarkit, fotonit ym. silloin ymmärrettävällä tavalla! Silloin riittää että kvarkit ovat aikoinaan lukittuneet laajenemaan ryhminä joista on rakentunut isompia kokonaisuuksia joista osa on lukittunut laajenemaan vielä suurempina kokonaisuuksina jne.

Nyt tila ei laajene, vaan konkreettisesti olemassa olevat tihentymät, joista aine ( (edit) ja ) esim. valo koostuvat, laajenevat kolmiulotteisesti!

Tässä etuna on se että voimme kertoa miten ja miksi tihentymät laajenevat, jolloin voimme kehittää tieteellisiä kokeita joiden avulla asia voidaan todistaa aikanaan tieteellisesti. Tai ainakin voimme todistaa tieteellisesti ettei asia ole niin, jos niin ei ole.

Valon yleiseen punasiirtymään siis olisi vaikuttanut ainakin se että koko ajan laajenevat galaksijoukot ovat hylkineet toisiansa koko ajan ja myös se että koko ajan laajenevat fotonit ovat hylkineet toisiansa koko ajan!

Miten laajenevaa tilaa voisi tutkia tieteellisesti?

Millaisella laitteella itse laajenevaa tilaa voi havannoida tai tutkia tieteellisesti.

Olen tullut siihen tulokseen että ikuinen asia kierrättää itseään automaattisesti yhden yksinkertaisen periaatteen mukaisesti.

Kyse on paineenvaihtelusta, ei mistään muusta.

Tsekkaa videoni ja sisällä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii!

Savolainen ajatus ikuisista runsaudensarvista

http://www.youtube.com/watch?v=z0Gp9HXG3Uk

Savolainen ajatus ikuisista runsaudensarvista, osa 2

http://www.youtube.com/watch?v=26fCkIj5Iks

Savolainen ajatus ikuisista runsaudensarvista, osa 3

http://www.youtube.com/watch?v=tXg8XFt2WeI

.
# Mr. Pressure kirjoittaa: Kommenttisi on arvioitavana.
26. huhtikuuta 2011 kello 17.43

Auringosta tuleviin neutriinoihin siis vaikuttaisi myös entropia ja siksi niistä työntyisi ulos kertaluokkaa pienempiä tihentymiä joita osuu koko ajan meidän kolmiulotteisesti laajeneviin kvarkkeihin. Näin työnnymme pois päin koko ajan laajenevasta auringosta samassa suhteessa kuin laajenemme. Eipä tarvitse selittää vetävää voimaa ollenkaan.

Oleellista tässä on se että neutriinot eivät välit läheskään kaikkea työntävää voimaansa meihin, koska ne itse työntyvät meidän läpi.

Mutta entäpä kun neutriinot ovat liikkuneet miljardeja vuosia ja vuorovaikuttaneet toistensa kanssa ja törmäävät kaukaisten galaksien tähtiin? Silloin ne palavat “loppuun” ja siirtävät kaiken liike-energiansa niihin kohteisiin joihin törmäävät ja näin me voimme selittää miksi galaksijoukot työntävät toisiansa pois päin toisistansa!

Kuka kertoo miten ja miksi tila laajenee?

Kuka kertoo miten laajenevan tilan olemassa olo todistetaan tieteellisen kokeen avulla?

Miten laajenevaa tila voisi tutkia tieteellisesti?

Millaisella laitteella itse laajenevaa tilaa voisi havannoida?

______________________________________________________________________

Ps.

Ennustan että seuraavan vuoden aikana esiintyy erittäin voimakkaita hurrikaaneja vastaavalla tavalla kuin vuonna 2005.

2004 joulukuussa voimakas maanjäristys ja Tsunami.

Vuorokausi sen jälkeen avaruudesta voimakas energiapulssi läpäisee Maapallon.

JOS tuo energiapulssi omasi pilottiaallon joka saí aikaiseksi Tsuanamin ja maanjäristyksen, niin ehkäpä Maapallon keskustaan absorboitui paljon energiaa joka lisäsi Maapallon keskustasta ulos työntyvän energian määrää ja näin normaalia enemmän normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä?

Maaliskuun 11 päivä 2011 Japanin Tsunami ja maanjäristys.

JOS tuonkin aiheutti avaruudesta tullut energiapulssi, niin ehkäpä seuraavan vuoden aikana tullaan havaitsemaan normaalia enemmän normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä?

"Viimeisen kymmenen vuoden aikana Atlantilla näyttää raivonneen useampia hurrikaaneja vuodessa kuin koskaan sinä aikana, jona havaintojen on kerätty. Vuonna 2005 saavutettiin kaikkien aikojen ennätys, kun 15 myrskyä voimistui hurrikaaniksi ja Katrina tuhosi New Orleansin."

http://www.galilei.fi/index.php?id=244&luokkaid=1

No, vastaava normaalia useamman normaalia voimakkaamman hurrikaanin esiintyminen seuraavan vuoden aikana ei vielä todista malliani oikeaksi tai päinvastoin, mutta tutkijathan eivät vielä ymmärrä mistä hurrikaanit saavat energiansa.

"Planeettamme ilmiöt: Hurrikaanin anatomia
50:40

Hurrikaanin anatomia. Kuinka hurrikaanit syntyvät? Mistä ne saavat tuhoisat voimansa, ja mikä saa ne lopulta laantumaan?"

http://www.suomitv.fi/ohjelmat/planeett ... id=2941809

Ohjelmassa joku tutkijoista väittää kirkkain silmin hurrikaanien saavan energiaa salamoista?

Vai ymmärsinkö jotakin väärin?

Entäpä miten hurrikaanin keskustan paine pysyy alipaineisena, vaikka keskustaa kohti virtaa koko ajan ilmaa keskustan sivuilta?

Minusta loogisinta on olettaa että Maapallon keskustasta työntyy energiaa joka tempaa mukaansa ilmakehän molekyylejä, jolloin tuon alueen ympärillä oleva ilma alkaa työntyä tuota aluetta kohti.

Jupiterin punainen pilkku saa vastaavalla tavalla energiaa Jupiterin keskustasta, josta työntyy koko ajan ainetta / energiaa kohti Jupiterin pintaa. Ylimääräisen paineen Jupiterin keskustaan Jupiter saa aina ollessaan Auringon ja galaksin keskustan välisellä alueella. Samalla tavalla kaikkien planeettojen keskustaan isompi paine kun planeetta on Auringon ja galaksin keskustan välisellä alueella. Paine eli ylimääräinen aine / energia purkautuu sinne päin missä on pienin vastus.

Myös Auringonpilkkujen aine syntyy Auringon keskustassa kun Aurinko on Jupiterin ja galaksin keskustan välisellä alueella, jonka jälkeen tuo aine alkaa työntymään kohti aluetta josta siihen kohdistuu pienin paine ja aikanaan aine työntyy Auringon pinnalle asti ja näin syntyvät Auringon pilkut. Matka Auringon keskustasta Auringon pinnalle voi kestää todella pitkään. Nykyisin Auringon pinnalle ehtineet aineaallot ovat syntyneet Auringon keskustassa silloin kun Jupiter kiersi Auringon noin 11 vuodessa.

.

Tässä yksi mielenkiintoinen uutinen

Giant black holes revealed in the nuclei of merging galaxies
April 26, 2011

http://www.physorg.com/news/2011-04-gia ... uclei.html

.

Ps. Milloin seuraava viestini tulee ja miksi silloin? Edellisen viestini tarjous on edelleen voimassa!

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Ennustin siis omilla sivuillani jo 25.4.2011 paljon normaalia voimakkaampia hurrikaaneja Maapallolle tänä vuonna. Vuonna 2005 oli normaalia enemmän normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä. Vuonna 2004 Tsunami ja maanjäristys. jos sen aiheutti avaruudesta tulossa olleen energiapulssin pilottiaalto, tunkeutui Maapallon sisään ylimääräistä energiaa jonka takia Maapallon keskustasta työntyi seuraavan vuoden aikana useammin normaalia enemmän energiaa "jokina" jotka aiheuttivat mm. hirmumyrsky Katrinan jne.

http://www.onesimpleprinciple.com/forum ... b3706abdfa

Nyt vuorossa olikin normaalia voimakkaammat Tornadot.

"Pahimmat tornadot 80 vuoteen"

http://saabriefing.com/2011/04/30/pahim ... 0_vuoteen/

Ja vain kolme päivää aikaisemmin ennustin Maapallolle normaalia enemmän normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä!

Seurataan tilannetta!

.

Nyt on myös havaittu Plutolla kaasukehä joka kasvaa, vaikkaPluto loittonee Auringosta tällä hetkellä.

http://www.sciencenews.org/view/generic ... own_a_tail

"Former planet may have grown a tail
Pluto appears to trail a wispy carbon monoxide cloud
By Ron Cowen
Web edition : Friday, April 29th, 2011

Just like Mickey’s dog, the former planet Pluto has a tail — or at least a hint of one.

Scientists have detected a wisp of carbon monoxide in Pluto’s thin upper atmosphere, extending a quarter of the way to its largest moon, Charon, or about 3,400 kilometers above Pluto’s surface. To the astronomers who detected it using the James Clerk Maxwell Telescope on Hawaii’s Mauna Kea, the cloud appears to have properties resembling a comet’s gas tail.

“Whether Pluto's atmosphere forms a tail is just a suggestion on our part,” says Jane Greaves of the University of St. Andrews in Scotland. The gas is too thin to image directly. But a tiny shift in the wavelength of microwaves emitted by the carbon monoxide hints that the gas is receding from Earth and the sun, with ions and some neutral atoms in the gas swept up by the solar wind — just as a comet’s gas tail would be.

Planetary scientist Mike Brown of Caltech says that a future array of radio telescopes called ALMA “will be able to do a fabulous job of detecting the [carbon monoxide emission] and measuring it precisely.”

Greaves and her colleagues report in an upcoming Monthly Notices of the Royal Astronomical Society that the carbon monoxide emission is brighter than a tentative detection made by another group 11 years ago, indicating that the amount of gas in Pluto’s upper atmosphere has increased since then. At first glance, that seems odd, because Pluto has been receding from the sun since 1989; its atmosphere would have been expected to freeze and collapse over that period.

But observations over the past decade suggest that the solar heat absorbed by Pluto when it was closer to the sun is being released slowly (SN: 8/23/03, p. 126).

“Pluto's atmosphere continues to change and continues to be different from what we expect and predict,” says Brown."

Sopivasti Pluto on juuri kiihdyttämässä vauhtiansa malini mukaisesti pois päin galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon.

On toki tehnyt sitä jo yli 60 vuotta, kunnes saavutti saman nopeuden kuin Aurinko ja jatkaa edelleen, kunnes ohittaa Auringon, jolloin Auringosta tulevat neutriinot liikkuvatkin suht saman suuntaisesti galaksin keskustasta tulevien neutriinoja massiivisempien ja tiheämpien tihentymien kanssa, jolloin törmäyksiä ei synny tai jos syntyy, ne ovat hallitumpia, koska kyseiset tihentymät vuorovaikuttavat toistensa kanssa sen energian avulla jota niistä työntyy koko ajan ulos!

Jupiterin punainen pilkku / hirmumyrsky voimistuu samalla alueella Jupiterin kiertoradalla suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan.

Marsin metaanin määrä kasvaa vastaavalla tavalla, kunnes alkaa vähenemään sen mukaan missä Mars on suhteessa galaksin keskustaan ja Aurinkoon.

Saturnuksen valkoinen pilkku myös sen mukaan missä Saturnus on suhteessa galaksin keskustaan ja Aurinkoon.

Neptunuksella ja Uranuksella havaittu hirmumyrskyt eli pilkut ja olivat silloin kiihdyttämässä malini mukaan vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta!

Venuksella havaittu pilkku / hirmumyrsky silloin kun oli vastaavalla alueella.

Nyt odotellaan havaintoja Merkuriuksesta.

Eipä unohdeta Saturnuksen Kuuta Enceladusta josta suhteessa Enceladuksen kokoon, valtavat vesijääsuihkut.

Ennustan että havaitaan niiden purkautuvan aina samalla alueella suhteessa saturnukseen ja Aurinkoon, jolloin Enceladus kiihdyttää vauhtiansa pois päin Auringosta suhteessa Saturnukseen!

.

Ps. Eräs erittäin oleellinen asia mallistani.

Ensinnäkin mallini kertoo konkreettisesti miten ja miksi kaikki näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät laajenevat kolmiulotteisesti ulos päin jo olemassa olevaan ikuiseen paikkaan joka on ei yhtään mitään.

Kaikkien näkyvän maailmankaikkeuden tihentymien läpi liikkuu koko ajan erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä jotka läpäisevät näkyvän maailmankaikkeuden erittäin nopeasti!

Niistä absorboituu koko ajan lisää sitä ikuista asiaa kaikkiin näkyvän maaimankaikkeuden tihentymiin, kvarkeista fotoneihin ym. vastaaviin tihentymiin ja siksi niissä olevan asian määrä kasvaa ja siksi ne laajenevat ulos päin jo olemassa olevaan paikkaan eli tilaan joka ei muutu millään tavalla!

Kun kysyn, miten ja miksi tila laajenee, en koskaan saa kunnon vastausta jossa omin sanoin kerrottaisiin miten ja miksi tila laajenee.

Ohjataan vain lukemaan suhteellisuusteorian matemaattisia kaavoja.

Mutta eihän matematiikalla voi todistaa jumalia!.

Jos ei voida kertoa miten ja miksi tila laajenee, niin silloin voi vain ja ainoastaan uskoa laajenevan tilan olemassa oloon.

Mitä auttaa väittää että joku maaginen pimeä energia saa tilan laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla?

Jos ei osaa kertoa miten!

Minä siis KERRON miten ja miksi kaikki näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät laajenevat!

Siksi voimme aikanaan todistaa minun olevan joko oikeassa tai väärässä.

Laajenevaa tilaa ei voi todistaa tieteellisesti.

Laajeneva tila vain unohdetaan aikanaan, aivan kuten sellaiset jumalat joita ei ole olemassa!

Ai niin ja sitten se oleellinen asia. Ihminen mittaa tällä hetkellä energia-aaltoja joissa olevasta energiasta absorboituu energiaa atomien ytimien välisellä alueella liikkuvaan energiaan joka on työntymässä atomin ytimestä viereisen atomin ytimeen.

Ihminen ei vielä kykene mittaamaan energiaa jota absorboituu ns. protonien ja neutronien välisellä alueella liikkuvaan energiaan, puhumattakaan että voisimme mitata energiaa jota absorboituu koko ajan laajenevien kvarkkien välisellä alueella liikkuvaan energiaan jonka avulla koko ajan laajenevat kvarkit tönivät toisiansa pois päin toisistansa!

Siksi avaruudesta voi tulla energiapulssi joka saa meren ja meren pohjan laajenemaan hetkellisesti normaalia nopeammin, koska siitä absorboituu energiaa syvälle atomien ytimiin vaikkappa kvarkkien välisellä alueella liikkuvaan energiaan, mutta tuo energia työntyy pois atomien ytimistä ja ei ehkä osu ulos työntymisen jälkeen suoraan viereisten atomien ytimiin ja näin perinteistä lämpölaajenemista ei edes tapahdu!
.

Ps. Tässä ohjelma Hurrikaaneista. Ohjelmasta käy hyvin esille etteivät tutkijat ymmärrä mistä Hurrikaanit saavat energiansa.

"Planeettamme ilmiöt: Hurrikaanin anatomia

50:40

Hurrikaanin anatomia. Kuinka hurrikaanit syntyvät? Mistä ne saavat tuhoisat voimansa, ja mikä saa ne lopulta laantumaan"

http://www.suomitv.fi/ohjelmat/planeett ... id=2941809

Väitän että Maapallon keskustasta työntyy energiaa virtauksina ja ne aiheuttavat Tornadoja ja Hurrikaaneja, koska ne tempaavat mukaansa ilmakehän molekyylejä, josta alipaine, jolloin koko ajan laajenevat ilmamassat alkavat työntämään itseänsä kohti pienemmän vastuksen aluetta jne.

Planeetoista siis purkautuu ulos energiaa ja kyseessä on se energia jolla planeettojen jokainen atomin ydin tai kenties jokainen kvarkki on kiihdyttänyt vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta erillisenä tihentymänä.

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Kannattaa säilyttää ainakin kannettavan laturi kassakaapissa, ettei kukaan pääse käsiksi nobelin arvoisiin muistiinpanoihisi, -->

Yhdysvaltalaisen poliisilaitoksen kannettava varastettiin poliisiautosta. Poliisipäällikkö ei kuitenkaan usko, että varas pääsee käsiksi tärkeisiin tietoihin, koska ei varastanut kannettavan virtajohtoa. Asiasta kirjoittaa Seacoastonline-sivusto.

Tietokone sisältää viranomaisten mukaan ”kohtuullisen määrän” tärkeitä tietoja. Poliisipäällikkö Jon Tretter kertoo, että kannettava varastettiin, kun poliisiauto jätettiin autokaupan huoltoon.

Auto oli pysäköity ja jätetty seisomaan yön yli autokaupan ulkoparkkipaikalle.

Tretter ilmoittaa kuitenkin olevan hyvin epätodennäköistä, että joku voisi saada salaisia tietoja kannettavalta, koska sen akku on niin vanha, että kone tuskin toimii ilman virtajohtoa. Virtajohto taas on poliisin hallussa.
http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/p ... ot/a622412

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

New theory suggests some black holes might predate the Big Bang

http://www.physorg.com/news/2011-05-the ... e-big.html

.

Alkuräjähdysteoria ei toimi!

En ole koskaan uskonut alkuräjähdysteoriaan, enkä koskaan tule uskomaan siihen! Alkuräjähdysteoria on keisari alasti!

Avaruus ei laajene!

Avaruus ei kaareudu!

Vetävää voimaa ei ole!

Pimeää ainetta ei ole!

ja näin on!

Googlaa: Savolainen ajatus

ja tsekkaa youtube videot, niin ymmärrät miten maailmankaikkeus toimii.

Miten ikuinen asia kierrättää itseään ikuisessa avaruudessa joka on ei yhtään mitään!

.

"New theory suggests some black holes might predate the Big Bang
May 10, 2011 "

"An artist's rendering of the M87 black hole. Image credit: Gemini Observatory/AURA/Lynette Cook.

(PhysOrg.com) -- Cosmologists Alan Coley from Canada's Dalhousie University and Bernard Carr from Queen Mary University in London, have published a paper on arXiv, where they suggest that some so-called primordial black holes might have been created in the Big Crunch that came before the Big Bang, which lends support to the theory that the Big Bang was not a single event, but one that occurs over and over again as the universe crunches down to a single point, then blows up again, over and over.

Ads by Google

Evolution Debunked - Evolution Built on Assumption Only A Creator Exists—Read Free Brochure - www.thercg.org

The idea is based on the fact that the Earth, and the rest of the known universe is occasionally bombarded with unexplained bursts of gamma rays; something that could, according to Coley and Carr, be the result of primordial black holes running out of energy and disintegrating.

Primordial black holes are thought to be of a different type than the regular kind that are formed when a supernova occurs, leaving a void that is filled by the entity that is commonly known as a black hole. Many theorists support the notion that there does exist other types of black holes that were formed in the first “moments” after the Big Bang; black holes that would be smaller and created by the energy of the Big Bang itself. In this new theory, however, Coley and Carr suggest that some of these black holes, if they do actually exist, might have been created by the collapsing universe as part of the Big Crunch, and then somehow escaped being pulled into the pinpoint singularity comprised of everything else. And then, after the Big Bang, they simply assimilated with the newly formed universe. One problem they agree on is that it would likely be impossible to tell the difference between pre and post Big Bang primordial black holes.

It’s all purely speculation of course, as no one has ever actually seen a primordial black hole, or even offered much proof that they exist, but it does raise very difficult questions; ones that are impossible for scientists much less casual observers to answer. Questions such as, if the universe contracts, then blows up, over and over, has this gone on forever? Or is it possible that our view of the universe is so limited that we’re only seeing one tiny fraction of it, and thus, any theories or explanations we offer, are little more than guesses. And finally, maybe the hardest one of all; is it possible that the universe actually goes on forever; that it has no boundaries or borders? Which would mean the Big Bang was actually little more than one tiny event going on in one small part of an endless expanse.

It’s possible that no matter how long we as a people survive, we’ll never really know the answers to such questions, which might in the end mean, we’ll just have to take our theories on faith.

More information: Persistence of black holes through a cosmological bounce, B. J. Carr, A.A. Coley, arXiv:1104.3796v1 [astro-ph.CO] http://arxiv.org/abs/1104.3796

Abstract
We discuss whether black holes could persist in a universe which recollapses and then bounces into a new expansion phase. Whether the bounce is of classical or quantum gravitational origin, such cosmological models are of great current interest. In particular, we investigate the mass range in which black holes might survive a bounce and ways of differentiating observationally between black holes formed just after and just before the last bounce. We also discuss the consequences of the universe going through a sequence of dimensional changes as it passes through a bounce."

.

Ps. Eilen oli uutisissa isoista tulvista. Oliko vuonna 2005 normaalia isommat tulvat? Jos oli, oli imeisestin normaalia enemmän sateita?

Jos oli, onko mietitty miksi oli normaalia enemmän sateita? Normaalia lämpimämpää?

Miksi? Mistä normaalia enemmän lämpöä? Ehkäpä energiapulssi avaruudesta ja sen pilottiaalto todellakin aiheutti 2004 Tsunamin ja maanjäristyksen, tunkeutui Maapallon keskustaan, josta normaalia enemmän energiaa kohti Maapallon pintaa tasaisesti ja aika ajoin energiavirtauksina jotka aiheuttavat Tornadoja ja Hurrikaaneja?

-

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Pacanus Rusticanus
Uusi Kiltamestari on saapunut sivustolle. Oireet on samantyyppiset, aihe eri.

Sama kaiku on askelten.
Onhan Savorinen kummitellut täällä eri nikeillä vaikka kuinka kauan.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Mistä päin olemme tulossa ja minne päin menossa?

Nyt kun tiedämme "janan" jota pitkin liikumme, meidän pitää enää selvittää kumpaanko suuntaan liike vie kaikkia näkyvän maailmankaikkeuden tihentymiä.

Hints of 'time before Big Bang'
By Dr Chris Lintott
Co-presenter, BBC Sky At Night, St Louis, US

Profile of cosmic microwave background (Image: Nasa)
Cosmic microwave background could hold clues about the Big Bang

A team of physicists has claimed that our view of the early Universe may contain the signature of a time before the Big Bang.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7440217.stm

"Detailed measurements made by the satellite have shown that the fluctuations in the microwave background are about 10% stronger on one side of the sky than those on the other.

Sean Carroll conceded that this might just be a coincidence, but pointed out that a natural explanation for this discrepancy would be if it represented a structure inherited from our universe's parent.

Meanwhile, Professor Carroll urged cosmologists to broaden their horizons: "We're trained to say there was no time before the Big Bang, when we should say that we don't know whether there was anything - or if there was, what it was."

If the Caltech team's work is correct, we may already have the first information about what came before our own Universe."

Maakeskinen malli ei vain toiminut, koska oikeasti Maapallo liikkuu ikuisessa avaruudessa joka on ei yhtään mitään.

Teoriat joissa galaksit pysyvät suht samalla alueella tilassa "paikoillaan" ei vain toimi, koska oikeasti ne työntyvät / liikkuvat todella nopeasti tiettyyn suuntaan pois päin tietyltä alueelta!

muutamia mielenkiintoisia havaintoja

Crab nebula: The crab in action & the case of the dog that did not bark
May 16, 2011

http://www.physorg.com/news/2011-05-cra ... e-dog.html

.

Cyanoacetylene in IC 342
May 16, 2011 By Jon Voisey, Universe Today

http://www.physorg.com/news/2011-05-cya ... ne-ic.html

.

Supermassive black hole rises and shines
Astronomers watch as wake-up call rouses slumbering monster

http://www.sciencenews.org/view/generic ... and_shines

"t’s unclear whether it was a stellar meal or simply gas that woke the sleeping giant.

But astronomers say the ongoing outburst recorded by a spacecraft since March 28 is the first time scientists have witnessed the sudden activation of a dormant supermassive black hole.

David Burrows of Penn State University in University Park and his colleagues report their findings on the burst, which has continued for more than 30 days, in an article posted at arXiv.org on April 25. Burrows declined to be interviewed because the team has submitted its article to Nature.

When NASA’s Swift spacecraft first spotted the fireworks in a distant galaxy in late March, researchers classified the event as a gamma-ray burst, which typically lasts for only a few minutes to perhaps an hour (SN Online: 4/7/11).

Swift must have caught the event only minutes after its onset; images taken by the craft an hour earlier showed no such activity from the galaxy, which lies about 3.8 billion light-years from Earth.

Over the past decade, X-ray satellites have three times recorded X-ray and visible-light flares in distant galaxies that may have marked the activation of a black hole. But all three events were spotted days to weeks after the flares began.

As time went on and the energetic emissions associated with the March 28 outburst continued, Burrows and his collaborators say they became convinced that a quiescent black hole — similar to the sedate monster at the center of the Milky Way — was switched on by either supping on a nearby star or swallowing gas expelled by the explosion of several nearby massive stars. As the food supply spiraled into the black hole the object generated the high-speed, X-ray emitting jet, the researchers propose. Alternative theories seem less likely the longer the jet persists."

Mihin tässä tarvitaan vetävää voimaa?

Tuolta on työntynyt meitä kohti paljon ikuista asiaa ilman että täällä olisi mikään vetänyt sitä puoleensa!

Matkansa aikana tuo ikuinen asia on muuttunut vähemmän tiheäksi todistettavasti!

Voi vain kuvitella miten tiheästi tuo kaikki ikuinen asia oli tuolla 3,8 miljardin valovuoden päässä ja nyt sitä on ajan kanssa työntynyt eteenpäin ja samalla tuo ikuinen asia on hajaantunut eli muuttunut vähemmän tiheäksi ikuiseksi asiaksi.

ja koko ajan kaiken taustana toimivat erittäin nopeat ja erittäin pienet tihentymät jotka eivät ole peräisin näkyvän maailmankaikkeuden aineesta, vaan joistakin erittäin kaukaisista kohteista joita kutsun runsaudensarviksi.

Erittäin pienet ja erittäin nopeat tihentymät ovat työntyneet kenties tuhansia tai jopa miljoonia miljardeja vuosia joka suunnasta joka suuntaan, niin että niiden vauhti on koko ajan kiihtynyt ja näin niitä liikkuu koko ajan näkyvän maailmankaikkeuden läpi erittäin nopeasti.

Ei avaruus laajene kiihtyvällä vauhdilla.

Näkyvän maailmankaikkeuden tihentymien liike ja laajeneminen kiihtyy ja ajan kanssa kaikki näkyvässä maailmankaikkeudessa oleva ikuinen asia muuttuu kaiken taustana toimiviksi erittäin nopeiksi ja erittäin pieniksi tihentymiksi, kunnes ne törmäävät toisiin runsaudensarviin, joista työntyy koko ajan ulos uusia galaksien siemeniä, niin että ne ovat valmiiksi kaukana toisistaan, humahtaessaan ulos omasta runsaudensarvestaan.

Ps. Voit yrittää pistää paremmaksi, mutta silloin tuhlaisit vain aikaasi.

Olen siis selvittänyt miten maailmankaikkeus oikeasti toimii, aivan kuten aikoinaan lupasin tehdä!

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure

Väitän että Maapallon keskustasta työntyy energiaa virtauksina ja ne aiheuttavat Tornadoja ja Hurrikaaneja, koska ne tempaavat mukaansa ilmakehän molekyylejä, josta alipaine, jolloin koko ajan laajenevat ilmamassat alkavat työntämään itseänsä kohti pienemmän vastuksen aluetta jne.

Planeetoista siis purkautuu ulos energiaa ja kyseessä on se energia jolla planeettojen jokainen atomin ydin tai kenties jokainen kvarkki on kiihdyttänyt vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta erillisenä tihentymänä.

.
Miksi sitten näitä energiapurkauksia (joista siis tornadot mielestäsi tulevat) ei kehity, kuin tietyntyyppisessä tuuliprofiilissa kasvaneen ukkospilven alle (usein ns. supersolu-ukkonen, mutta ei aina)? Miksi niitä ei tule esimerkiksi keskellä kirkasta päivää talvella?

Hurrikaaneille sama kysymys.

Uskon kuitenkin vielä FMI:tä ja niitä tuhansia muita havaintoja ja tutkimuksia tästä eteenkinpäin.

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Ehkäpä Maapallon keskustasta työntyy ja työntyykin koko ajan tihentymiä tasaisesti. Kun ulkoapäin tulee normaalia tiheämmin tihentymiä, ne voivat saada aikaiseksi Tsunamin ja maanjäristyksen, koska laajeneminen voimistuu jne.

Uloshan se ylimääräinen "energia" sieltä Maapallon keskustasta koko ajan työntyy ja juuri tämä aluksi tasaisesti ulos työntyvä energia voi saada aikaiseksi sellaisen sään jota seuraa Tornadot tai Hurrikaanit.

Nytkin meret ovat lämmenneet niin että ennustetaan jo normaalia enemmän normaalia voimakkaampia Hurrikaaneja loppukesäksi.

Väitän että meret ovat lämmenneet juuri siksi että avaruudesta tulleet tihentymät saivat aikaiseksi Japanin Tsunamin ja maanjäristyksen ja nyt tuota "energiaa" työntyy ulos Maapallon keskustasta ja se lämmittää meriä.

Jossakin vaiheessa ilmakehän ja meren paineenvaihtelu vaihtuu / muuttuu sellaiseksi että Maapallon keskustasta tasaisesti ulos työntyvät tihentymät alkavatkin virtaamaan kohti samaa aluetta ja ulos koko ajan laajenevasta Maapallosta tietyltä alueelta jne.

Tietysti Maapallo työntyy pois päin Auringosta ja pyörii samalla akselinsa ympäri, jolloin Maapallon keskustasta ulos työntyvään energiavirtaukseen kohdistuva paine muuttuu sen mukaisesti ja näin Tornadot ja Hurrikaanit liikkuvat havaitulla tavalla jne.

Kertokaapa miksi Saturnuksella juuri nyt on voimakkaimmat myrskyt 20 vuoteen, kun se on laskeutunut Auringon ja galaksin keskustan väliselle alueelle, jolloin Saturnuksen vauhti alkaa mallini mukaan kiihtyä pois päin galaksin keskustasta?

Saturnuksen kiertoaika Auringon ympäri 29,42 a

Puolet tuosta ajasta Saturnuksen ei kiihdytä vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon ja puolet ajasta se on alueella jossa galaksin keskustasta tulevat neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät tihentymät kohtaavat Auringosta tulevia neutriinoja Saturnuksen sisällä jyrkässä kulmassa, jolloin voimakas vuorovaikutus, josta vapautuu / räjähtää ikuista asiaa kohti Saturnuksen koko ajan laajenevia atomien ytimiä.

http://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-p ... eneen.html

.

Tästä näet missä Saturnus on nyt suhteessa Aurinkoon

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

.

Galaksin keskusta on oikealla?

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Tässä uutinen Cernistä.

http://www.physorg.com/news/2011-05-res ... -cern.html

"New results about the primordial universe from CERN experiments
May 25, 2011"

Katsokaapa uutisen kuvaa.

Minä analysoin mitä tapahtuu kun hiukkaskiihdyttimisessä törmäytetään tihentymiä joissa on vain ja ainoastaan yhtä ja samaa ikuista asiaa.

Ensin ikuinen asia on erittäin tiheästi tihentymissä ja törmäyksen takia niissä oleva ikuinen asiaa alkaa hajaantua isommalle alueelle voimakkaasti eli tihentymät laajenevat havaittavalla tavalla kolmiulotteisesti ulos päin jo olemassa olevaan ikuiseen avaruuteen joka ei muutu millään tavalla.

Jos havainnot tehdään laitteilla jotka itse koostuvat koko ajan laajenevista tihentymistä, mullistuu maailmankuvamme totaalisesti ja nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana mullistamassa maailmankuvaamme.

Auta minua kääntämään tekstiäni englanniksi.

Voit aloittaa tällä.

Of all backgrounds.

all the background work very fast and very small Population concentrations / denser allow any perceived existence!

they are very much smaller than photons, and very much faster than photons.

they move through the visible universe very quickly and is absorbed by all the time for all things eternal visible universe denser.

Therefore, all the visible universe Population concentrations expanding all the time in three dimensions.

Therefore, we DONT need to

1. expanding space!

2. We dont need pulling power!

3. We dont need curved space!

4. We dont need extra dimensions of space

1 + 2 + 3 + 4 = SpaghetMonster

.

Kaiken tausta.

Kaiken taustana toimivat erittäin nopeat ja erittäin pienet tihentymät mahdollistavat kaiken havaittavan olemassa olon!

Ne ovat erittäin paljon pienempiä kuin fotonit ja erittäin paljon nopeampia kuin fotonit.

ne liikkuvat näkyvän maailmankaikkeuden läpi erittäin nopeasti ja niistä absorboituu koko ajan lisää ikuista asiaa kaikkiin näkyvän maailmankaikkeuden tihentymiin.

Siksi kaikki näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät laajenevat koko ajan kolmiulotteisesti.

Siksi emme tarvitse

1. laajenevaa avaruutta!

2. Emme vetävää voimaa!

3. Emme kaareutuvaa tilaa!

4. Emme ylimääräisiä tilaulottuvuuksia

1 + 2 + 3 +4 = Spaghettihirviö

.

Olen ennustanut 25.4.2011 normaalia enemmän normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä tälle vuodelle.

27.4.2011 essiintyi 80 vuoteen eniten voimakkaita Tornadoja vähälle aikaa.

Nyt vähälle aikaa yksittäisiä erittäin voimakkaita Tornadoja

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... yha-usassa

Seurataan tilannetta.

By the way. Muutkin ovat alkaneet ennustamaan että Hurrikaaneja tulee esiintymään normaalia enemmän ja normaalia voimakkaampina.

Ilmeisesti ennustukset perustuvat merien lämpenemiseen, mutta jos näin, niin mistä energia merien lämpenemiseen?

Auringossa vähän auringonpilkkuja, joten sieltä jopa normaalia vähemmän energiaa.

Jäljelle ei jää paljon vaihtoehtoja. Maapallon keskustasta. Miksi nyt normaalia enemmän?

Liittyykö asia japanin tsunamiin ja maanjäristykseen Maaliskuussa?

Tuliko avaruudesta normaalia enemmän energiaa tihentyminä jotka työntyessään Maapallon keskustaan, saivat aikaiseksi tsunamin ja maanjäristyksen?

ja nyt tuota ylimääräistä energiaa työntyy ulos Maapallon keskustasta ja saa meret lämpenemään. Myöhemmin ulkoinen paine Maapallon keskustaa kohti saa sieltä ulos työntyvän energian ohjautumaan energiavirtauksiksi jotka saavat aikaiseksi voimakkaita Hurrikaaneja?

.

Olen avannut muitakin aiheita ja tehnyt videoiota. Jos kiinnostuit.

Google: Savolainen ajatus

Tee haku näille sivuille: Mr. Pressure

.

Laajeneva avaruus = jumala

Tämä siksi etteivät laajenevaan avaruuteen uskovat kerro miten ja miksi avaruus laajenee.

Toki he yrittävät selitellä asiaa, mutta myöntävät ettei kolmiulotteinen ihminen kykene ymmärtämään miten avaruus laajenee.

Matematiikalla ei voi todistaa jumalien olemassa oloa!

Esimerkki heidän käsien heiluttelustaan.

Kaksiulotteinen ei ymmärrä kolmatta tilaulottuvuutta jne.

Mutta eihän kaksiulotteisia asioita ole fyysisesti olemassa ja tämän kolmiulotteinen ihminen nyt ainakin kykenee ymmärtämään! Siksi onkin erikoista että tiedemies alistuu söpöttämään tuollaisia vertauksia, jotka todistavat päinvastoin sitä ettei niitä ylimääräisiä avaruusulottuvuuksiakaan ole olemassa!

Laajeneva avaruus on kuitenkin vain ihmisen hatustaan tempaisema käsite jonka avulla selitellään havaintoja, aivan kuten uskovaiset selittävät maailmankaikkeuden ja elämän olemassa oloa jumalansa avaulla.

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Vielä tästä kuvasta

http://www.physorg.com/news/2011-05-res ... -cern.html

.

Huonon englannin omaavana en ollut perehtynyt kyseisen uutisen tekstiin oikeastaan ollenkaan.

Samasta uutisesta tuli kuitenkin suomenkielisiä uutisia pienellä viiveellä.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201105 ... 4_ul.shtml

Kokeessa siis on saatu aikaiseksi erittäin tiheää ainetta eli mallini mukaan erillisiä tihentymiä joilla itsellään on sisäinen tiheys, on saatu pakattua entistä lähemmäksi toisiansa ja näin aineen tiheys on kasvanut. Kun luette uutista, huomioikaa mitä sanoja käytetään. Tiheys muuttuu mainitaan ainakin. Tiheyden muuttuminen aiheuttaa paineenvaihtelua. Myös lämpö on oleellinen asia.

Näissä konkreettisissa havannoissa ei tarvita laajenevaa avaruutta, kaareutuvaa avaruutta tai ylimääräisiä tilaulottuvuuksia. Ei tarvitsisi mainita myöskään vetävää voimaa, kun ymmärtää että tutkittavat tihentymät laajenevat koko ajan samassa suhteessa kuin kaikki muutkin vastaavat tihentymät, mukaan luettuna laitteet joilla havainnot kokeesta suoritetaan!

Mallini mukaan kyseiset erilliset tihentymät ovat koko prosessin ajan laajentuneet kolmiulotteisesti samassa suhteessa kuin kaikki muutkin vastaavat tihentymät ja sen takia voisi olettaa että niiden sisäinen tiheys olisi pienentynyt. Mutta onko sisäinen tiheys pienentynyt? Jos ikuista asiaa absorboituu kaiken taustana toimivista erittäin pienistä ja erittäin nopeista tihentymistä koko ajan samassa suhteessa kuin laajenevat tihentymät laajenevat, niin silloin sisäinen tiheys pysyy suhteessa samanlaisena.

Näin laajenevat tihentymät voivat laajentua, ilman että ne saman aikaisesti muuttuisivat vähemmän tiheiksi, kuten olen usein kirjoittanut.

"- Jos sekoitat teetä lusikalla ja otat lusikan pois, tee pyörii hetken ja pysähtyy. Jos sekoitat täydellistä nestettä, se jatkaa liikettään ikuisuuden, Evans selittää."

Jutussa ei kerrota ettei kyseistä nestettä voi sekoittaa tavan kupissa, koska se on niin äärimmäisen kuumaa. Eikä taida olla sellaista lusikkaa jolla sitä voisi sekoittaa. "Lusikkana" voisi toimia kyseisen nesteen läpi työntyvät tihentymät. Otetaan avaruuden tyhjyyteen pallomainen alue tätä erittäin kuumaa ja tiheää nestettä ja lähetetään erittäin kuumia, tiheitä ja massiivisia tihentymiä jotka liikkuvat nesteen läpi vain pallomaisen alueen toiselta puolelta, niin tämä nestepallo alkaa pyörimään akselinsa ympäri. Veisi erittäin pitkän ajan ennen kuin se pysähtyisi. Voisi jopa olla että se sitä ennen hajoaa entropian takia erillisiksi pienemmiksi tihentymiksi jotka jatkaisivat pallomaisen alueen keskustasta pois päin kaarevalla radalla havaittavalla tavalla. Sitähän ne toki olisivat tehneet koko ajan samassa suhteessa kuin laajenevat.

.

Oleellinen asia jutussa on se että kun tiheämpää ainetta saadaan aikaiseksi, Työntyvät erilliset tihentymät kohti toisiansa ja törmäävät, jolloin osa tihentymissä olevista asioista muuttuu voimakkaasti vähemmän tiheäksi ja keskelle jäänyt osa ikuisesta asiasta jotuu kovan paineen alaiseksi, jolloin ikuista asiaa puristuu entistä tiheämmäksi suhteessa ympärillä olevaan aineeseen.

Kun tähti räjähtää supernovana, puristuu tähden keskustan ainetta entistä kovemman ulkoisen paineen takia entistä tiheämmäksi ilman vetävää voimaa!

.

On ikävää että suomalainen tiedepalsta piilottaa aiheeni vapaa keskustelu osioon!

Entäpä kun olen oikeassa?

Miten paljon rahaa laitetaan tutkimuksiin joissa yritetään selvittää mistä Tornadot ja Hurrikaanit saavat energiansa?

http://www.physorg.com/news/2011-05-sci ... hreat.html

.

Jos olen oikeassa, voisi kaiken tuon rahan ohjata toimintaan jolla kehitettäisiin laite jolla voisi suunnata energiapulsseja maan sisään, niin että ne hajottaisivat sieltä ulos työntyvän energiavirtauksen. Näin saataisiin ehkä Tornadot vaimenemaan ja vahingot jäisivät pienemmiksi?

.

Jos fyysikot eivät ymmärrä että myös neutriinoilla ja fotoneilla ym. saman kokoluokan tihentymillä on sisäinen paine, niin että niihin kohdistuu koko ajan ulkoinen paine ja että niihin ja kvarkkeihin absorboituu koko ajan lisää ikuista asiaa kaiken taustana toimivista erittäin pienistä ja erittäin nopeista tihentymistä, eivät he koskaan voi edes yrittää kehittää fysiikan kaiken teoriaa!

Jukka Savorinen

044-0767121

.

Ps. Jos haluat arvostella väitteitäni uittuilevaan tyyliin, se sopii, jos sinulla on munaa tehdä se oman nimesi ja puhelinnumerosi kera, muuten voit pysyä poissa aiheistani, kiitos!

Nimimerkin kera keskusteluun osallistuminen on suotavaa, kun tarkoituksena on rakentava keskustelu.

Jos taas tarkoituksenasi on vain purkaa omia sisäisiä PAINEITASI, niin ole hyvä ja tee se jossakin muualla, kiitos!

.

Ps. Luin tämän uutisen ja ajattelin, no niin, tässä meillä on uutinen joka ei tue minun malliani, ai ai ai.

http://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-su ... ennen.html

.

Ai miksi ei tue. No minun mallini mukaan voisi ajatella että galaksien keskusten jättimäisten mustien aukkojen pyöriminen hoidastuisi ajan kanssa. Paitsi jos on olemassa asia jota en ole osannut ajatella. Aina kun pitäisi tietää kaikki asiat jotka ilmiöön vaikuttavat.

No, kun luin juttua pidempään, siellä mainittiin että kahden vastaavan mustan aukon törmääminen kiihdyttäisi pyörimistä ja sen minäkin hyväksyn.

Ja mallini mukaan kvasaarit syntyvät kun kaksi galaksin "siementä" törmää eteenpäin menevän liikkeen aikana.

Sen lisäksi tuli vasta nyt mieleen, että liikerataan takaa päin tulevat tihentymät saattavat nopeuttaa galaksien keskusten jättimäisten tihentymien akselinsa ympäri pyörimistä.

Se vaatisi että mustasta aukosta taaksepäin säteilevä energia / tihentymät saisi ohjattua mustaa aukkoa kohti tulevat tihentymät voimakkaammin sen toista puolta kohti, jolloin jatkuva paine ja aikaisemmin tässä aiheessa kirjoittamani "lusikka" pyörittäisi mustan aukon "ainetta" aina vain nopeampaan ja nopeampaan liikkeeseen akselinsa ympäri.

No, ainakin Auringosta tuleva energia työntää planeettoja pois päin Auringosta samassa suhteessa kuin Aurinko ja planeetat laajenevat. Samalla tuo energia ja Aurinkokuntaa kohti ulkoapäin tuleva energia saa planeetan pyörimään akselinsa ympäri ja työntymään Auringosta pois päin kaarevalla radalla!

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Ehkäpä Maapallon keskustasta työntyy ja työntyykin koko ajan tihentymiä tasaisesti. Kun ulkoapäin tulee normaalia tiheämmin tihentymiä, ne voivat saada aikaiseksi Tsunamin ja maanjäristyksen, koska laajeneminen voimistuu jne.

Uloshan se ylimääräinen "energia" sieltä Maapallon keskustasta koko ajan työntyy ja juuri tämä aluksi tasaisesti ulos työntyvä energia voi saada aikaiseksi sellaisen sään jota seuraa Tornadot tai Hurrikaanit.

Nytkin meret ovat lämmenneet niin että ennustetaan jo normaalia enemmän normaalia voimakkaampia Hurrikaaneja loppukesäksi.

Väitän että meret ovat lämmenneet juuri siksi että avaruudesta tulleet tihentymät saivat aikaiseksi Japanin Tsunamin ja maanjäristyksen ja nyt tuota "energiaa" työntyy ulos Maapallon keskustasta ja se lämmittää meriä.

Jossakin vaiheessa ilmakehän ja meren paineenvaihtelu vaihtuu / muuttuu sellaiseksi että Maapallon keskustasta tasaisesti ulos työntyvät tihentymät alkavatkin virtaamaan kohti samaa aluetta ja ulos koko ajan laajenevasta Maapallosta tietyltä alueelta jne.

Tietysti Maapallo työntyy pois päin Auringosta ja pyörii samalla akselinsa ympäri, jolloin Maapallon keskustasta ulos työntyvään energiavirtaukseen kohdistuva paine muuttuu sen mukaisesti ja näin Tornadot ja Hurrikaanit liikkuvat havaitulla tavalla jne.

Kertokaapa miksi Saturnuksella juuri nyt on voimakkaimmat myrskyt 20 vuoteen, kun se on laskeutunut Auringon ja galaksin keskustan väliselle alueelle, jolloin Saturnuksen vauhti alkaa mallini mukaan kiihtyä pois päin galaksin keskustasta?

Saturnuksen kiertoaika Auringon ympäri 29,42 a

Puolet tuosta ajasta Saturnuksen ei kiihdytä vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon ja puolet ajasta se on alueella jossa galaksin keskustasta tulevat neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät tihentymät kohtaavat Auringosta tulevia neutriinoja Saturnuksen sisällä jyrkässä kulmassa, jolloin voimakas vuorovaikutus, josta vapautuu / räjähtää ikuista asiaa kohti Saturnuksen koko ajan laajenevia atomien ytimiä.

http://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-p ... eneen.html

.

Tästä näet missä Saturnus on nyt suhteessa Aurinkoon

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

.

Galaksin keskusta on oikealla?

.
Sulla on pieni ongelma tuossa merien lämpiämisessä sisältäpäin... Jossain kohtaa valtamerta pitäisi olla melkoinen "hot spot" tai vaikka useita sellaisia ympäri palloa, mikäli merien pinnan lähellä olevien vesien lämpeneminen tapahtuisi merenpohjan kautta. Lämmin vesi kun kohoaisi ympäröivää vesimassaa lämpimämpänä pintaan. En ole kuitenkaan moisista kuullut, vaan kuten on havaittu, merivedet lämpenevät melko tasaisella tahdilla Maan ja Auringon kulloisenkin keskinäisen aseman mukaisesti.

EDIT: Tarkoitan nyt siis lämpeämistä jonkin maagisen energia"pulssin" vaikutuksesta. Jätän huomiotta merenpohjan "savuttajat" sekä merenalaiset tulivuoret lämmönlähteenä.

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Mr. Pressure kirjoitti:
Poikkeus vahvistaa säännön?

Olen kirjoitellut näihin meidän tiede.fi keskusteluihin tämän hetkisellä Mr. Pressure nimimerkillä jo monta aikaa.

Tarjoan ison tuopin olutta sille joka ensimmäisenä oivaltaa ja kertoo näissä keskusteluissa millä periaatteella olen valinnut päivämäärät jolloin olen kirjoittanut tänne viestini. Ja siinä vaiheessa kun onesimpleprinciple malli ylittää uutiskynnyksen ja haastaa kansainvälisesti alkuräjähdysteorian, ostan samalle henkilölle pullollisen shamppanjaa! Kyseinen henkilö voi nauttia shamppanjan itse ystäviensä kanssa, mutta voi olla että hän saa siitä aikanaan niin reilun rahallisen tarjouksen, että hänen kannattaa harkita sen myymistä.

Olen siis valinnut etukäteen päivämäärät jolloin kirjoitan tänne. Yksi avauksistani poistettiin tai se hävisi muuten vaan, mutta senkin kirjoitin näille sivuille etukäteen valitsemanani päivämääränä. Kyseinen viesti oli suurinpiirtein otsikolla: Erilainen Akashakenttä.

Tämä päivämäärä ei kuulu suunniteltuun aikatauluun, joten tämä viesti on poikkeuksellinen siinä mielessä. Tosin tämä päivämäärä on minulle aivan yhtä tärkeä kuin edellisen viestinikin päivämäärä!

Kerro siis milloin kirjoitan seuraavan viestini tänne ja millä periaatteella olen aikoinani valinnut päivämäärät jolloin tänne kirjoitan.

.

Ps.

Voiko näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolinen kohde vaikuttaa meihin olemassaolollaan?

Nykyisen fysiikan kannattajat ovat 100 %:sen varmoja ettei muka voi, mutta minä voin osoittaa tässä ja nyt helposti että kyllä voi!

Me itse olemme peräisin yhdestä näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevasta kohteesta.

Meidän aine syntyi ikuisesta asiasta matkalla pois päin tuosta kohteesta josta olemme peräisin ja meidän aikamme syntyi tietysti vasta silloin kun meidän aineemme syntyi siitä ikuisesta asiasta joka on peräisin tuosta näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevasta kohteesta.

Tuo näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella oleva kohde vaikuttaa meihin edelleen sikäli, että se varjostaa tilaa ja mitä kauemmaksi siitä työnnymme, sitä enemmän sen takaa sivuilta tulevia erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä pääsee tulemaan meitä kohti.

Jos ajatellaan vaikkapa Maapalloa siten että olemme Yhtä kaukana Maapallosta kuin Kuu on, menee Maapallosta peräisin olevilta tihentymiltä aikaa yksi sekunti tulla meidän kohdallemme.

No, jos liikumme pois päin Maapallosta vaikkapa 10 valosekunnin päähän, vaikuttaa Maapallo reaaliajassa meihin sikäli, että nyt näemme enemmän Maapallon taakse sivuille josta tulee koko ajan pieniä tihentymiä jotka ovat peräisin tähdistä joita emme nähneet silloin kun olimme 1 valosekunnin päässä Maapallosta.

Tämä siksi että kyseisistä tähdistä tulee koko ajan tihentymiä eli ne ovat liikkuneet kohti sitä aluetta jonne mekin liikuimme liikkuessamme pois päin Maapallosta.

Näin Maapallo vaikuttaa meihin reaaliaikaisesti, vaikka olemme siitä 10 valosekunnin päässä. Vaikka Maapallo ei vaikuta meihin reaaliaikaisesti niiden tihentymien avulla joita Maapallosta työntyy ulos, niin silti Maapallo vaikuttaa meihin reaaliaikaisesti kuten edellä kuvasin, koska Maapallo varjostaa ikuista tilaa joka on ei yhtään mitään!

Eli Esim. kaukaisista tähdistä tulevat fotonit pysähtyvät Maapalloon ja ne tihentymät jotka liikkuvat Maapallon läpi, vuorovaikuttavat Maapallon energian kanssa ja näin niiden entropia voimistuu, jolloin ne sen jälkeen vuorovaikuttavat eri tavalla niiden kohteiden kanssa joita osuu kohdalle!

ja luonnollisesti näitä tihentymiä liikkuu Maapallon läpi koko ajan ja siksi Maapallo vaikuttaa kaikkiin kohteisiin reaaliaikaisesti.

Onko nyt todellakin niin etteivät nykyiset fyysikot ole ymmärtäneet edes näin yksinkertaista asiaa?

.

Another universe tugging on ours? Maybe not, researchers say
April 14, 2011

http://www.physorg.com/news/2011-04-universe.html

Pitäisikö kertoa näille tutkijoille miten näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuoliset kohteet vaikuttavat meihin reaaliaikaisesti ja miten niiden vaikutus meihin muuttuu sen mukaan miten näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät liikkuvat suhteessa niihin?

.

Tässä vaiheessa teidän on syytä katsoa nämä animaatiot tästä äärimmäisen yksinkertaisesta asiasta.

Tiede.fi keskustelujen Trash on asian jo oivaltanut! Sinäkin voit tämän ymmärtää ja ilman hokkus pokkus laajenevaa tilaa.

Vielä kun Trash tekisi sellaiset animaatiot joissa nämä näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuoliset kohteet / runsaudensarvet kierrättävät ikuista asiaa kuvailemallani tavalla, niin avot!

tahtitiede-ja-avaruus-f6/big-bang-t49659-120.html

Eli kaikki galaksijoukot loittonevat havaittavalla tavalla, olit sitten missä tahansa työntymässä pois päin tietyltä alueelta! Valon yleiseen punasiirtymään toki vaikuttaa myös fotoneiden oma laajeneminen ja fotoneiden keskinäinen hylkiminen vastaavalla tavalla kuin galaksijoukot hylkivät toisiansa!

.

Oletetaan että näkyvän maailmankaikkeuden aine työntyy pois päin tuosta kohteesta vain aavistuksen hitaammin kuin samaan suuntaan etenevä valo.

Eli valo liikkuu edelleen nopeammin pois päin tuolta alueelta kuin me, mutta vain aavistuksen nopeammin.

Vaikkapa 1 miljardisosan nopeammin.

Olisimme siis työntyneet pois päin tuolta alueelta koko ajan erittäin nopeasti, mutta koska kaikki muutkin havaittavan maailmankaikkeuden kohteet ovat työntyneet suht samaan suuntaan, emme ole sitä ennen minua ymmärtäneet.

No, me siis työnnymme koko ajan eteenpäin alueelle jonne tulee tihentymiä tuon erittäin massiivisen ja erittäin tiheän kohteen takaa vastaavista kohteista ja näistä kohteista peräisin olevat tihentymät ovat työntyneet kohti aluetta jonne me juuri tulemme, kenties tuhansia miljardeja vuosia.

Ota myös huomioon ettei näkyvän maailmankaikkeuden aine ole itse kiihdyttänyt vauhtiansa kyseiseen nopeuteen perinteisellä tavalla eli niin kuin avaruusraketti kiihdyttää vauhtiansa.

Ei, kaikki havaittavan maailmankaikkeuden kvarkit ovat työntyneet pois päin tuosta havaittavan maailmankaikkeuden ulkopuolella olevasta kohteesta erillisinä tihentyminä jotka ovat koko ajan laajentuneet ja työntäneet toisiansa pois päin toisistansa ja samalla pois päin tuosta havaittavan maailmankaikkeuden ulkopuolella olevasta kohteesta.

ja saman aikaisesti tuon kohteen takaa sivuilta tulee koko ajan enemmän ja enemmän tihentymiä jotka saavat vauhtimme kiihtymään ja samalla vastaan tulevien tihentymien vaikutus voimistuu ja laajeneminen kiihtyy jne.

Ei siihen tarvita mitään hokkus pokkus laajenevaa tilaa joka muka laajenee kiihtyvällä vauhdilla, eikä edes hokkus pokkus vetävää voimaa!

.

Eusa kirjoitti muualla näin.

"Sitten tuli ajatus, että säteily voisi muodostaa eetterin. Siinä olisi matemaattisesti sellainen juju, että jokaisella havaitsijalla/mittaajalla ei olisi erilaista nopeutta eetterin suhteen"

Vanha juttu josta kirjoitin tähän aiheeseen nimellä erilainen akashakenttä. Viesti poistettiin syystä tai toisesta. Se meni about näin.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/9426012/erilainen-akashakentta--eetteri-y...

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Vierailija kirjoitti:
Mr. Pressure
Ehkäpä Maapallon keskustasta työntyy ja työntyykin koko ajan tihentymiä tasaisesti. Kun ulkoapäin tulee normaalia tiheämmin tihentymiä, ne voivat saada aikaiseksi Tsunamin ja maanjäristyksen, koska laajeneminen voimistuu jne.

Uloshan se ylimääräinen "energia" sieltä Maapallon keskustasta koko ajan työntyy ja juuri tämä aluksi tasaisesti ulos työntyvä energia voi saada aikaiseksi sellaisen sään jota seuraa Tornadot tai Hurrikaanit.

Nytkin meret ovat lämmenneet niin että ennustetaan jo normaalia enemmän normaalia voimakkaampia Hurrikaaneja loppukesäksi.

Väitän että meret ovat lämmenneet juuri siksi että avaruudesta tulleet tihentymät saivat aikaiseksi Japanin Tsunamin ja maanjäristyksen ja nyt tuota "energiaa" työntyy ulos Maapallon keskustasta ja se lämmittää meriä.

Jossakin vaiheessa ilmakehän ja meren paineenvaihtelu vaihtuu / muuttuu sellaiseksi että Maapallon keskustasta tasaisesti ulos työntyvät tihentymät alkavatkin virtaamaan kohti samaa aluetta ja ulos koko ajan laajenevasta Maapallosta tietyltä alueelta jne.

Tietysti Maapallo työntyy pois päin Auringosta ja pyörii samalla akselinsa ympäri, jolloin Maapallon keskustasta ulos työntyvään energiavirtaukseen kohdistuva paine muuttuu sen mukaisesti ja näin Tornadot ja Hurrikaanit liikkuvat havaitulla tavalla jne.

Kertokaapa miksi Saturnuksella juuri nyt on voimakkaimmat myrskyt 20 vuoteen, kun se on laskeutunut Auringon ja galaksin keskustan väliselle alueelle, jolloin Saturnuksen vauhti alkaa mallini mukaan kiihtyä pois päin galaksin keskustasta?

Saturnuksen kiertoaika Auringon ympäri 29,42 a

Puolet tuosta ajasta Saturnuksen ei kiihdytä vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon ja puolet ajasta se on alueella jossa galaksin keskustasta tulevat neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät tihentymät kohtaavat Auringosta tulevia neutriinoja Saturnuksen sisällä jyrkässä kulmassa, jolloin voimakas vuorovaikutus, josta vapautuu / räjähtää ikuista asiaa kohti Saturnuksen koko ajan laajenevia atomien ytimiä.

http://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-p ... eneen.html

.

Tästä näet missä Saturnus on nyt suhteessa Aurinkoon

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

.

Galaksin keskusta on oikealla?

.

Sulla on pieni ongelma tuossa merien lämpiämisessä sisältäpäin... Jossain kohtaa valtamerta pitäisi olla melkoinen "hot spot" tai vaikka useita sellaisia ympäri palloa, mikäli merien pinnan lähellä olevien vesien lämpeneminen tapahtuisi merenpohjan kautta. Lämmin vesi kun kohoaisi ympäröivää vesimassaa lämpimämpänä pintaan. En ole kuitenkaan moisista kuullut, vaan kuten on havaittu, merivedet lämpenevät melko tasaisella tahdilla Maan ja Auringon kulloisenkin keskinäisen aseman mukaisesti.

EDIT: Tarkoitan nyt siis lämpeämistä jonkin maagisen energia"pulssin" vaikutuksesta. Jätän huomiotta merenpohjan "savuttajat" sekä merenalaiset tulivuoret lämmönlähteenä.

Ei meren pohjassa tarvitse olla kuumia alueita jotka lämmittäisivät merta.

Riittää että Maapallon keskustasta työntyy normaalia enemmän laajenevaa liikettä / energiaa jota absorboituu tasaisesti laajenevan meren laajeneviin molekyyleihin.

Lopulta Maapallon keskustasta peräisin olevat tihentymät alkavat ohjautumaan enemmän ja enemmän ulos laajenevasta Maapallosta samaa reittiä pitkin, jolloin tuo laajeneva liike / energia alkaa tempaamaan mukaan laajenevan ilmakehän laajenevia molekyylejä ja näin tuota aluetta kohti alkaa työntymään kauempaa laajenevaa ilmaa ja näin hirmumyrskyt syntyvät.

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat