Seuraa 
Viestejä13878

Suunittele uusi uskonto (tai ideologia) joka vastaisi paremmin nykyihmisten tarpeisiin.
Jamala ei ole välttämätön, mutta ei myöskään kielletty.
Mitä asioita valitsisit uskonnon kulmakiviksi ja millä perusteella?
Kuinka organisoisit usonnon levityksen ja säilyvyyden?
Mitkä olisi uskontosi päämäärät ja tavoitteet?

Sivut

Kommentit (99)

Nature
Seuraa 
Viestejä9513

Sellainen uskonto voisi olla että kaikki nykyiset uskonnot ovat tosia omassa multiuniversuminsa haarassa ja sillä periaattella kaikki saavat tappaa uskonnon varjollaa toisiaan, koska vääräskoiset omassa multiuniversumin haarassa pitää hävittää. (Ironiaa).

Pitäisi perustaa sellainen uskonto, joka uskoo että usko on uskomista johonkin jota kyseinen uskontokaan ei automaattisesti pidä totena ja sen totena pitämisen varjolla pakota muita uskomaan samaan asiaan.

Rukous: Minä uskon että on olemassa jotain ylimaallista joka voi vaikuttaa kaikkien tapahtumien kulkuun. Tämä usko olkoon minun oma aatteeni ja muut saavat yhtyä tähän aatteeseen kunhan eivät millään tavoin pakota muita uskomaan samalla tavalla tai tuputa uskontoaan siten että se häiritsee muiden ihmisten arkista toimintaa. Älköön tämä uskoni järkytä mieltäni sillä tavoin, että alkaisin pitämään tätä uskomustani varsinaisesti totena. Haluan vain uskoa asian olevan tuolla tavoin, jotta omalla ja jälkeläsiteni elämällä olisi jokin raadollista olemassaoloaikaamme tärkeämpi merkitys. Sisältyköön tähän uskontoon muiden ihmisten kaikin puolinen kunnioittaminen sellaisena kuin ylimaalliset voimat ovat heidät tähän maailmaan saattaneet. Huolehtikoot ylimaalliset voimat myös siitä etteivät erilaiset ihmisten toteuttamat liikkeet ja niiden myötä luodut lait johda kohtuuttomuuksiin mitään elollista kohtaan. Huolehtikoot erityisesti siitä ettei suojeluintoilu johda siihen että suojellaan sellaistakin, joka ei suojelua enää kaipaa kuten mm. merimetsot, naakat ja lokit. Tämän uskonnon jumala olkoot sellainen, joka estää verettömästi myös ylikansoittumisen ja siitä seuraavat riesat. jne...

NytRiitti
Seuraa 
Viestejä3708

SamikoKu kirjoitti:
Suunittele uusi uskonto (tai ideologia) joka vastaisi paremmin nykyihmisten tarpeisiin.
Jamala ei ole välttämätön, mutta ei myöskään kielletty.
Mitä asioita valitsisit uskonnon kulmakiviksi ja millä perusteella?
Kuinka organisoisit usonnon levityksen ja säilyvyyden?
Mitkä olisi uskontosi päämäärät ja tavoitteet?

Jahas, noita kysymyksiä pitääkin miettiä, finanssitilanne kun alkaa olla niin ja näin. Kuitenkin kannattavahan se tarviis olla, niinkuin SF-kirjailija Hubbartin suunnittelema, kuutisen miljoonaa kannattajaa, ja jos jokainen ottais vaikka tonninkin auditoinnin vuosittain. Tuo nyt oli se eka tavoite, miten sen sais sitte toimimaan, tarttee funtsia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
NytRiitti
Seuraa 
Viestejä3708

Olihan tuossa Naturella ehkä hyviäkin pointteja, pitäis kohdistaa sellaselle, joilla on varaa maksaa, huoli maapallon tulevaisuudesta tms. ihmisen tuhot maapallolla vois vastata helvettiä ja jonkinlainen Linkolalainen takaisin luontoon ajattelu taivasta. Köyhät tietty ajattelee vain omaa toimeentuloaan mutta rikkaat ehtii joutilaisuudessaan huolestua vaikka mistä ja niillä ois varaa palata jonkinlaiseen paratiisiin kunhan vain netti toimii ja on kaikki mukavuudet.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1529

Kai se menisi yhä vielä satupuolelle. Laittaisin uskontoon erilaisia mahdottomia tarinoita ja satuja. Esimerkiksi, että aurinkokunnan ja Linnunradan asukkaista juuri me olemme saapuneet tänne Andromeda galaksista valloittajina ja tarkoitus on hoitaa tätä aurinkokuntaa ja galaksia mahdollisimman hyvin siihen asti kunnes Andromeda ja Linnunrata törmäävät.

Paljon satuja, tiedettä ja sci-fiä sekaisin. Kyllä ihminen tarvitsee myös mielikuvitusta, harhoja ja satuja. Ei pelkästään kovia faktoja. Uskonnot painottuvat tuolle mielikuvituksen inspiroimisen puolelle usein; paitsi jos papisto sen kieltää syystä tai toisesta (Lähinnä taloudeliset syyt).

Yhteiskunnallisesti kulmakivenä olisi maailmanlaajuinen kansalaispalkka ja hyvin väljä talouselämä niin, että rahasta ei olisi puutetta kenelläkään milloinkaan. Luonnonvaroja tosin jouduttaisiin säätelemään.

NytRiitti
Seuraa 
Viestejä3708

Toi Hubbartin juttu on varmaan osunu silloin hyvin ns. ajan henkeen, lienee jonkinlaista psykoterapiaa ja sitähän kaikki tarttee (joilla on varaa maksaa) , mutta mikä olis nykyrikkaisiin kolahtava juttu, luonnonsuojeluaatteet taitaa olla jo varattu?

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11741

SamikoKu kirjoitti:
Suunittele uusi uskonto (tai ideologia) joka vastaisi paremmin nykyihmisten tarpeisiin.
Jamala ei ole välttämätön, mutta ei myöskään kielletty.
Mitä asioita valitsisit uskonnon kulmakiviksi ja millä perusteella?
Kuinka organisoisit usonnon levityksen ja säilyvyyden?
Mitkä olisi uskontosi päämäärät ja tavoitteet?

Kansallismielinen populistipuolue.

Jumalaan ei sinänsä otettaisi kantaa, mutta vaalittaisiin arvoja, joiden väitetään olevan jumalalta peräisin. julkista jumalattomuutta ei sallittaisi.

Uskonnon kulmakiviksi valitsisin muutaman peruspopulistisen idean:

- Suomi suomalaisille. Ei maahanmuuttoa, ei maastamuuttoa, ei maaltamuuttoa, ei muualta maata.

- Vallitsevan nykytilan jähmettäminen ja retrohenkinen nostalgisointi äänestäjäkunnan aikuistumisen vuosikymmenien hehkeimpiin asioihin, kuten siihen, että ulkomaalaisia nähtiin harvoin. 

- Rötösherrat kuriin ja duunarille palkka työstään. Tämähän on tietenkin sivistyneen yhteiskunnan peruslähtökohta kaikkialla, mutta tätä hokemalla voi luoda mielikuvavääristymän siitä, että asiat ovatkin nyt perin huonosti ja että niihin pystyisi tämä jengi tarjoamaan ihmeellisen parannuksen. 

Järjestelmä perustuisi pitkälti henkilökulttiin sekä solumaiseen paikallisjärjestöhierarkiaan. Solupohjainen systeemi olisi kestävä kuin terroristijärjestö, tarjoten paljon paikallisia pikkupomonnakkeja lokaalinatseille ja muille pyrkyreille. Henkilökultti pitäisi kirjavan joukon kannatuskuntaa yhtenäisenä. Henkilökultti edellyttää, että Suuri Johtaja vetää puoluetta ja kuolee saappaat jalassa, mieluiten marttyyrina tai vähintäänkin työuupumuksen ja työperäisten tuhoisien elintapojen seurauksena. Kuoleman jälkeen kunnioitetusta johtajasta tulee kuolematon legenda ja hänen visioillaan systeemi elää seuraavat sata vuotta ilman että kenenkään pätevän tarvitsee olla johdossa tai tehdä mitään. Uskonto leviää kuten populismi yleensäkin. Typeryyden hevosten vetämissä katteettomien lupausten kärryissä kullalla siveltynä Vapahtajahahmoisena Suurena Johtajana. Puskaradio eli somesekoilu ryhmäytymisvaikutuksineen on keskeinen moottori kuten millä tahansa nykyajan idiotismilla.

Päämääränä olisi tietysti saavuttaa johtavan puolueen asema ensin Suomessa, sittemmin ympäri maailmaa. Johtava puolue olisi sellainen joko niukan enemmistön puolue tai vaa'ankielipuolue maasta riippuen, jolla olisi usein pääsy valtaan yhdessä toisten puolueiden kanssa, jotka saisivat tehdä raskaan työn ja kantaa poliittisen vastuun välttämättömästä pahasta. Eli eräänlainen politiikan akanvirta maksimiinsa kehitettynä.

Vaikka puhunkin politiikasta ja puolueesta, niin tietysti taustalla olisi ideologia ja ihan samanlaista uskomisen meininkiä ja hurmoshenkeä kuin klassisemmilla uskontorakennelmilla. Käytäntö on osoittanut, että tämän suhteen ihminen ei ole piiruakaan erilaisempi kuin esimerkiksi pari tuhatta vuotta sitten kun joku puusepän kisälli kehitti maailmanvalloitusjuonensa. Nokkela ja röyhkeä saa miljoonat seuraamaan sokeana perässään vain halpoja trikkejä ja mahtipontisia pötypuheita käyttäen.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11972

Ihan sama mitä, kunhan vain olisi sellainen arvomaailmaltaan, että saisi panna sydämensä kyllyydestä - silloin kaikki muu skeida olisi siedettävissä - ja se paneminen tässä elämässä, ei tuonpuoleisessa!

Simplex
Seuraa 
Viestejä3053

Ensimmäinen askel ihmiskunnalta kohti sivistystä olisi kieltää kaikki uskonnot ja niiden harjoittaminen. Jonkinlainen etiikka ja filosofia tuon taikauskoisen mielipuolisuuden sijaan jonka varjolla ihmisiä teurastetaan ja syrjitään ympäri maailmaa "vääräuskoisuuden" nimissä.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1529

Mutta onko uskonto syypää? Tosiasia lienee, että maailmassa on melko paljon mielisairauksia ja esim. psykopatiaa. Lukiossa opetettiin, että eräät psykologit katsoat toisen maailman sodan jälkeisten maapallon asukkaiden kaikkien olevan neuroottisia. 

Vaikka siis joku psykopaatti nousee valtaan ja käyttää uskontoa valtansa välineenä ei se merkitse sitä, että uskonto on huono. Päinvastoin näyttää siltä kuin uskonnot olisivat kestäneet tuhansia vuosia erilaisia maailman johtohenkilöitä sairauksineen ilman, että olisivat menettäneet paljoakaan hohtoaan.

Antiikin Roomassa esim. epäillään nykyisin kaikkien olleen mieltään sairaita vesijohtoputkissa olleiden lyijypitoisuuksien takia. Sadut ja tarinat kestävät melkoistakin myllerrystä. Välillä on huonoja johtajia ja välilä vähän parempia. Mielestäni esim. 1970-1980 luvuilla uskonnot olivat ihan kilttejä. Nykyisin on huonopi suuntaus vallalla ja menossa ollaan yhä huonompaan suuntaan.

Uskonnot ovat mukana sekä pahassa että hyvässä. Moraalinen tiukkapipoisuus tulee aina olemaan uskontojen tunnusmerkki. Mikään uskonto ei toimi, jos se ei sisällä vaikka kuinka tekopyhää moraalista askeesia ja paastoa.

QS
Seuraa 
Viestejä5387

Lähtisin rakentamaan uskontoa aikakauden tarpeiden perusteella. Elinehto uskonnolle on mahdollisimman suuri pohja mahdollisimman nuorta kannattajakuntaa. Kuitenkin tulee huomioida myös nuoret aikuiset ja keski-ikäiset. Yhdistelmä syntyy ilman muuta siten, että uskonnosta saatava hyöty ilmenee muodossa raha + valta + sosiaalinen asema. Näihin tavoitteisiin päästään levittämällä, analysoimalla ja keskustelemalla aiheista eettinen normisto + luonnonsuojelu + ihmisten tasa-arvo.

Käytännön toteutus on haastava, mutta lähtökohtana nuorella sukupolvella tietysti instagramseuraajien lukumäärä ja tästä seuraava paypal-tilille ropiseva osinko uskontokunnan maksamana. Sosiaalinen asema (some-asema) tyydyttää näin sekä rahan että sosiaalisen hyväksyttävyyden tarpeen.

Valtaelementti tuodaan mukaan vasta ihmisen kasvettua nuoreksi aikuiseksi. Tällöin sosiaalisen aseman perusteella annetaan päätöksentekopiteitä, jolla voi vaikuttaa uskonnon sisäiseen normistoon ja uskonnon tulkintamalleihin (vrt. kirkolliskokoukset jne perinteisessä uskonnoissa).

Päätöksentekoportaaseen mukaanpääseminen on näin itse itseään ruokkiva prosessi. Intstaseuraajien ja yläpeukkujen pisteytyksen avulla voi siis kohota organisaatiossa.

Keski-ikään kasvaneille jäsenille valta + raha on lähes hurmostilaa vastaava motivaattori. Päätöksentekoon osallistumisen pisteisiin tulisi saada jonkinlainen ikälisä. Eli vanhemmat kannattajat pääsevät ajamaan jollain laskentamenetelmällä ohi nuorisosta, vaikka instaseuraajia tai yläpeukkuja ei olisikan tarpeeksi.

Rahanjako hoidetaan pyramiditalouden tyylillä, ja rahanjaon perusteena on somesuosittuvuusindeksi.

Tällaisella rungolla se syntyy ;D

Vierailija

Titanic kirjoitti:
Mutta onko uskonto syypää? Tosiasia lienee, että maailmassa on melko paljon mielisairauksia ja esim. psykopatiaa. Lukiossa opetettiin, että eräät psykologit katsoat toisen maailman sodan jälkeisten maapallon asukkaiden kaikkien olevan neuroottisia. 

Vaikka siis joku psykopaatti nousee valtaan ja käyttää uskontoa valtansa välineenä ei se merkitse sitä, että uskonto on huono. Päinvastoin näyttää siltä kuin uskonnot olisivat kestäneet tuhansia vuosia erilaisia maailman johtohenkilöitä sairauksineen ilman, että olisivat menettäneet paljoakaan hohtoaan.

Antiikin Roomassa esim. epäillään nykyisin kaikkien olleen mieltään sairaita vesijohtoputkissa olleiden lyijypitoisuuksien takia. Sadut ja tarinat kestävät melkoistakin myllerrystä. Välillä on huonoja johtajia ja välilä vähän parempia. Mielestäni esim. 1970-1980 luvuilla uskonnot olivat ihan kilttejä. Nykyisin on huonopi suuntaus vallalla ja menossa ollaan yhä huonompaan suuntaan.

Uskonnot ovat mukana sekä pahassa että hyvässä. Moraalinen tiukkapipoisuus tulee aina olemaan uskontojen tunnusmerkki. Mikään uskonto ei toimi, jos se ei sisällä vaikka kuinka tekopyhää moraalista askeesia ja paastoa.

*facepalm*

Jokainen valtauskonto on väkivalla juurrutettu ihmisiin. Samoin se toimii apinoidenkin kanssa. Hakkaat kepillä aikansa apinoita jos ne tekee jotain kiellettyä, niin ne rupee hakkaamaan toisiaan jos joku niistä tekee kiellettyä asiaa. Näin syntyy tabu, joka on jokaisen uskonnon ytimessä.

Keitä ovat nämä "eräät psykologit?"

"Minusta uskonnot olivat kiltimpiä ennen." n=1

John Carter
Seuraa 
Viestejä12356

Nuorempana tuli lueskeltua paljon kaikista maailman pääuskonnoista ja hieman myös pienemmistä uskonnoista ja todettua, että joukosta löytyi oikeastaan vain yksi henkilö, jonka ajatuksiin pystyin jollakin tavalla samaistumaan. Jos olisin nyt perustamassa uskontoa, niin ottaisin käyttöön J. Khrisnamurtin oppeja tukemaan uskontoani.

Jiddu:

Totuutta ei voi löytää organisaation, uskonlahkon, opinkappaleen, papin eikä seremonian avulla, ei filosofisen tiedon eikä psykologisen tekniikan keinoin. Ihminen on rakentanut sisäisen turvamuurin uskonnollisista, poliittisista ja itseään koskevista mielikuvista. Mielikuvat ilmenevät symboleina, mielipiteinä ja uskomuksina. Näiden mielikuvien taakka hallitsee ihmisen ajattelua, arkea ja suhteita toisiin ihmisiin. Mielikuvat ovat syy kaikkiin ongelmiimme, koska ne erottavat ihmiset toisistaan. Ihmisen käsitys elämästä muotoutuu hänen mieleensä juurtuneista käsitteistä.

Vapaus ei ilmene reaktiona eikä vapautena valita. Ihminen kuvittelee olevansa vapaa, koska hänellä on vaihtoehtoja. Vapaus on aidosti ja suuntaamattomasti tarkkailemista, eikä siihen liity rangaistuksen pelkoa tai palkkion odotusta. Vapaudella ei ole vaikutinta. Vapaus ei ole ihmisen kehityksen päätepiste, se on hänen olemassaolonsa ensimmäinen askel. Tarkkaillessaan ihminen alkaa havaita, että ei ole vapaa. Vapaus on olla valikoimattomasti tietoinen arjen olemisestaan ja toimistaan.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jiddu_Krishnamurti

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Spanish Inquisitor Jr
Seuraa 
Viestejä2627

Pyha ilmoitus saavutti mieleni juuri äsken ja se Ilmoitus on kirjoitettu galaksin Pyhällä Kielellä, viesti on:

yeryerdsj dtuds tyiyidgs itytndjio dyery dere hjkjjds terhh urtj edyt rytr4 fdhd5 687njffhfhfmj utur + jatko. Tuo jatko on kooltaan n. 5000 tietosanakirjan kokoinen

Se on hyvin Pyhää tekstiä, jota ei voi kääntää Maan ihmisten kielille, sellainen käännös olisi kuin kolmivuotias lapsi kertoisi suhteellisuusteoriasta.

Ydinkohta on kuitenkin tässä uskontunnustuksessa:

stubd örrt piipl  fak juu everibdi.

Siinä sanotaan tälläi, kuin kolmivuotias kääntäisi:

Herrojen Herra on Maailmankaikkeuden Herra ja Tuomari. Hän joka Luotuja Rakastaa ja Rankaisee. Tuomarien Tuomari ja Elämän Antaja.

Vanha nimimerkki Spanish Inquisitor uudelleensyntyneenä.

asdf
Seuraa 
Viestejä12450

Brainwashed kirjoitti:
Ihan sama mitä, kunhan vain olisi sellainen arvomaailmaltaan, että saisi panna sydämensä kyllyydestä - silloin kaikki muu skeida olisi siedettävissä - ja se paneminen tässä elämässä, ei tuonpuoleisessa!

Eikös tuo ole joko jokaisen uskonnon opinkappaleissa tai niiden tulkinnassa, että - mitä marginaalisempi lahko, sitä suuremmalla todennäköisyydellä - uskonnon miespuoleisille johtohenkilöille on tarjolla loputtomasti seksiä?

Olisiko tuo lopultakaan kovin mukavaa, että saisi seksiä vain, koska kuuluu jonkun fiktioon perustuvaan papistoon?

NytRiitti
Seuraa 
Viestejä3708

Quantum State kirjoitti:
Lähtisin rakentamaan uskontoa aikakauden tarpeiden perusteella. Elinehto uskonnolle on mahdollisimman suuri pohja mahdollisimman nuorta kannattajakuntaa. Kuitenkin tulee huomioida myös nuoret aikuiset ja keski-ikäiset. Yhdistelmä syntyy ilman muuta siten, että uskonnosta saatava hyöty ilmenee muodossa raha + valta + sosiaalinen asema. Näihin tavoitteisiin päästään levittämällä, analysoimalla ja keskustelemalla aiheista eettinen normisto + luonnonsuojelu + ihmisten tasa-arvo.

Käytännön toteutus on haastava, mutta lähtökohtana nuorella sukupolvella tietysti instagramseuraajien lukumäärä ja tästä seuraava paypal-tilille ropiseva osinko uskontokunnan maksamana. Sosiaalinen asema (some-asema) tyydyttää näin sekä rahan että sosiaalisen hyväksyttävyyden tarpeen.

Valtaelementti tuodaan mukaan vasta ihmisen kasvettua nuoreksi aikuiseksi. Tällöin sosiaalisen aseman perusteella annetaan päätöksentekopiteitä, jolla voi vaikuttaa uskonnon sisäiseen normistoon ja uskonnon tulkintamalleihin (vrt. kirkolliskokoukset jne perinteisessä uskonnoissa).

Päätöksentekoportaaseen mukaanpääseminen on näin itse itseään ruokkiva prosessi. Intstaseuraajien ja yläpeukkujen pisteytyksen avulla voi siis kohota organisaatiossa.

Keski-ikään kasvaneille jäsenille valta + raha on lähes hurmostilaa vastaava motivaattori. Päätöksentekoon osallistumisen pisteisiin tulisi saada jonkinlainen ikälisä. Eli vanhemmat kannattajat pääsevät ajamaan jollain laskentamenetelmällä ohi nuorisosta, vaikka instaseuraajia tai yläpeukkuja ei olisikan tarpeeksi.

Rahanjako hoidetaan pyramiditalouden tyylillä, ja rahanjaon perusteena on somesuosittuvuusindeksi.

Tällaisella rungolla se syntyy ;D

Tietääkö mainostoimistotkaan, mitä esi-teinit haluaa ja mistä ne olis valmis maksaa, kaikki maailman lapset, mitä haluaisitte, mihin haluaisitte samaistua ja mistä maksaisitte, edes vähänkin, vastatkaa!!

Vanhempi popula ehkä haluais kuulua jonkinlaiseen valtaeliitin salaseuraan ja olis valmis maksamaan suuriakin summia. Naisimmeisillä tietysti näyttämishalu (vrt. tosi kalliiden käsilaukkujen vuosia pitkät jonotusajat)

QS
Seuraa 
Viestejä5387

Veli H. kirjoitti:
Quantum State kirjoitti:
Lähtisin rakentamaan uskontoa aikakauden tarpeiden perusteella. Elinehto uskonnolle on mahdollisimman suuri pohja mahdollisimman nuorta kannattajakuntaa. Kuitenkin tulee huomioida myös nuoret aikuiset ja keski-ikäiset. Yhdistelmä syntyy ilman muuta siten, että uskonnosta saatava hyöty ilmenee muodossa raha + valta + sosiaalinen asema. Näihin tavoitteisiin päästään levittämällä, analysoimalla ja keskustelemalla aiheista eettinen normisto + luonnonsuojelu + ihmisten tasa-arvo.

Käytännön toteutus on haastava, mutta lähtökohtana nuorella sukupolvella tietysti instagramseuraajien lukumäärä ja tästä seuraava paypal-tilille ropiseva osinko uskontokunnan maksamana. Sosiaalinen asema (some-asema) tyydyttää näin sekä rahan että sosiaalisen hyväksyttävyyden tarpeen.

Valtaelementti tuodaan mukaan vasta ihmisen kasvettua nuoreksi aikuiseksi. Tällöin sosiaalisen aseman perusteella annetaan päätöksentekopiteitä, jolla voi vaikuttaa uskonnon sisäiseen normistoon ja uskonnon tulkintamalleihin (vrt. kirkolliskokoukset jne perinteisessä uskonnoissa).

Päätöksentekoportaaseen mukaanpääseminen on näin itse itseään ruokkiva prosessi. Intstaseuraajien ja yläpeukkujen pisteytyksen avulla voi siis kohota organisaatiossa.

Keski-ikään kasvaneille jäsenille valta + raha on lähes hurmostilaa vastaava motivaattori. Päätöksentekoon osallistumisen pisteisiin tulisi saada jonkinlainen ikälisä. Eli vanhemmat kannattajat pääsevät ajamaan jollain laskentamenetelmällä ohi nuorisosta, vaikka instaseuraajia tai yläpeukkuja ei olisikan tarpeeksi.

Rahanjako hoidetaan pyramiditalouden tyylillä, ja rahanjaon perusteena on somesuosittuvuusindeksi.

Tällaisella rungolla se syntyy ;D

Tietääkö mainostoimistotkaan, mitä esi-teinit haluaa ja mistä ne olis valmis maksaa, kaikki maailman lapset, mitä haluaisitte, mihin haluaisitte samaistua ja mistä maksaisitte, edes vähänkin, vastatkaa!!

Vanhempi popula ehkä haluais kuulua jonkinlaiseen valtaeliitin salaseuraan ja olis valmis maksamaan suuriakin summia. Naisimmeisillä tietysti näyttämishalu (vrt. tosi kalliiden käsilaukkujen vuosia pitkät jonotusajat)

Tarttis rekrytä Justin Piiperi tai Ropini saarnamieheksi. Vähän samaan tyyliin kuin Madonnat ja vastaavat scientologeilla :)

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11972

Quantum State kirjoitti:
Veli H. kirjoitti:
Quantum State kirjoitti:
Lähtisin rakentamaan uskontoa aikakauden tarpeiden perusteella. Elinehto uskonnolle on mahdollisimman suuri pohja mahdollisimman nuorta kannattajakuntaa. Kuitenkin tulee huomioida myös nuoret aikuiset ja keski-ikäiset. Yhdistelmä syntyy ilman muuta siten, että uskonnosta saatava hyöty ilmenee muodossa raha + valta + sosiaalinen asema. Näihin tavoitteisiin päästään levittämällä, analysoimalla ja keskustelemalla aiheista eettinen normisto + luonnonsuojelu + ihmisten tasa-arvo.

Käytännön toteutus on haastava, mutta lähtökohtana nuorella sukupolvella tietysti instagramseuraajien lukumäärä ja tästä seuraava paypal-tilille ropiseva osinko uskontokunnan maksamana. Sosiaalinen asema (some-asema) tyydyttää näin sekä rahan että sosiaalisen hyväksyttävyyden tarpeen.

Valtaelementti tuodaan mukaan vasta ihmisen kasvettua nuoreksi aikuiseksi. Tällöin sosiaalisen aseman perusteella annetaan päätöksentekopiteitä, jolla voi vaikuttaa uskonnon sisäiseen normistoon ja uskonnon tulkintamalleihin (vrt. kirkolliskokoukset jne perinteisessä uskonnoissa).

Päätöksentekoportaaseen mukaanpääseminen on näin itse itseään ruokkiva prosessi. Intstaseuraajien ja yläpeukkujen pisteytyksen avulla voi siis kohota organisaatiossa.

Keski-ikään kasvaneille jäsenille valta + raha on lähes hurmostilaa vastaava motivaattori. Päätöksentekoon osallistumisen pisteisiin tulisi saada jonkinlainen ikälisä. Eli vanhemmat kannattajat pääsevät ajamaan jollain laskentamenetelmällä ohi nuorisosta, vaikka instaseuraajia tai yläpeukkuja ei olisikan tarpeeksi.

Rahanjako hoidetaan pyramiditalouden tyylillä, ja rahanjaon perusteena on somesuosittuvuusindeksi.

Tällaisella rungolla se syntyy ;D

Tietääkö mainostoimistotkaan, mitä esi-teinit haluaa ja mistä ne olis valmis maksaa, kaikki maailman lapset, mitä haluaisitte, mihin haluaisitte samaistua ja mistä maksaisitte, edes vähänkin, vastatkaa!!

Vanhempi popula ehkä haluais kuulua jonkinlaiseen valtaeliitin salaseuraan ja olis valmis maksamaan suuriakin summia. Naisimmeisillä tietysti näyttämishalu (vrt. tosi kalliiden käsilaukkujen vuosia pitkät jonotusajat)

Tarttis rekrytä Justin Piiperi tai Ropini saarnamieheksi. Vähän samaan tyyliin kuin Madonnat ja vastaavat scientologeilla :)

Madonna ei kuulu scientologia-lahkoon, vaan on kääntynyt katolilaisuudesta juutalaisuuteen, tarkemmin sanottuna juutalaiseen kaballah ala-lahkoon.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kabbalah

Mm. Tom Cruise ja Juliette Lewis ovat molemmat kiihkoscientologeja, ja Hollywoodissahan noita piisaa.

QS
Seuraa 
Viestejä5387

Brainwashed kirjoitti:
Quantum State kirjoitti:
Veli H. kirjoitti:
Quantum State kirjoitti:
Lähtisin rakentamaan uskontoa aikakauden tarpeiden perusteella. Elinehto uskonnolle on mahdollisimman suuri pohja mahdollisimman nuorta kannattajakuntaa. Kuitenkin tulee huomioida myös nuoret aikuiset ja keski-ikäiset. Yhdistelmä syntyy ilman muuta siten, että uskonnosta saatava hyöty ilmenee muodossa raha + valta + sosiaalinen asema. Näihin tavoitteisiin päästään levittämällä, analysoimalla ja keskustelemalla aiheista eettinen normisto + luonnonsuojelu + ihmisten tasa-arvo.

Käytännön toteutus on haastava, mutta lähtökohtana nuorella sukupolvella tietysti instagramseuraajien lukumäärä ja tästä seuraava paypal-tilille ropiseva osinko uskontokunnan maksamana. Sosiaalinen asema (some-asema) tyydyttää näin sekä rahan että sosiaalisen hyväksyttävyyden tarpeen.

Valtaelementti tuodaan mukaan vasta ihmisen kasvettua nuoreksi aikuiseksi. Tällöin sosiaalisen aseman perusteella annetaan päätöksentekopiteitä, jolla voi vaikuttaa uskonnon sisäiseen normistoon ja uskonnon tulkintamalleihin (vrt. kirkolliskokoukset jne perinteisessä uskonnoissa).

Päätöksentekoportaaseen mukaanpääseminen on näin itse itseään ruokkiva prosessi. Intstaseuraajien ja yläpeukkujen pisteytyksen avulla voi siis kohota organisaatiossa.

Keski-ikään kasvaneille jäsenille valta + raha on lähes hurmostilaa vastaava motivaattori. Päätöksentekoon osallistumisen pisteisiin tulisi saada jonkinlainen ikälisä. Eli vanhemmat kannattajat pääsevät ajamaan jollain laskentamenetelmällä ohi nuorisosta, vaikka instaseuraajia tai yläpeukkuja ei olisikan tarpeeksi.

Rahanjako hoidetaan pyramiditalouden tyylillä, ja rahanjaon perusteena on somesuosittuvuusindeksi.

Tällaisella rungolla se syntyy ;D

Tietääkö mainostoimistotkaan, mitä esi-teinit haluaa ja mistä ne olis valmis maksaa, kaikki maailman lapset, mitä haluaisitte, mihin haluaisitte samaistua ja mistä maksaisitte, edes vähänkin, vastatkaa!!

Vanhempi popula ehkä haluais kuulua jonkinlaiseen valtaeliitin salaseuraan ja olis valmis maksamaan suuriakin summia. Naisimmeisillä tietysti näyttämishalu (vrt. tosi kalliiden käsilaukkujen vuosia pitkät jonotusajat)

Tarttis rekrytä Justin Piiperi tai Ropini saarnamieheksi. Vähän samaan tyyliin kuin Madonnat ja vastaavat scientologeilla :)

Madonna ei kuulu scientologia-lahkoon, vaan on kääntynyt katolilaisuudesta juutalaisuuteen, tarkemmin sanottuna juutalaiseen kaballah ala-lahkoon.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kabbalah

Mm. Tom Cruise ja Juliette Lewis ovat molemmat kiihkoscientologeja, ja Hollywoodissahan noita piisaa.

Voi perhana. Niin se taisi ollakin. Uskontoja on jo niin paljon, että ei muista kaikkia. Mutta toisaalta Piiperi ja Ropini olisivat vielä vapaana uskonnoille !

QS
Seuraa 
Viestejä5387

Quantum State kirjoitti:
Brainwashed kirjoitti:
Quantum State kirjoitti:
Veli H. kirjoitti:
Quantum State kirjoitti:
Lähtisin rakentamaan uskontoa aikakauden tarpeiden perusteella. Elinehto uskonnolle on mahdollisimman suuri pohja mahdollisimman nuorta kannattajakuntaa. Kuitenkin tulee huomioida myös nuoret aikuiset ja keski-ikäiset. Yhdistelmä syntyy ilman muuta siten, että uskonnosta saatava hyöty ilmenee muodossa raha + valta + sosiaalinen asema. Näihin tavoitteisiin päästään levittämällä, analysoimalla ja keskustelemalla aiheista eettinen normisto + luonnonsuojelu + ihmisten tasa-arvo.

Käytännön toteutus on haastava, mutta lähtökohtana nuorella sukupolvella tietysti instagramseuraajien lukumäärä ja tästä seuraava paypal-tilille ropiseva osinko uskontokunnan maksamana. Sosiaalinen asema (some-asema) tyydyttää näin sekä rahan että sosiaalisen hyväksyttävyyden tarpeen.

Valtaelementti tuodaan mukaan vasta ihmisen kasvettua nuoreksi aikuiseksi. Tällöin sosiaalisen aseman perusteella annetaan päätöksentekopiteitä, jolla voi vaikuttaa uskonnon sisäiseen normistoon ja uskonnon tulkintamalleihin (vrt. kirkolliskokoukset jne perinteisessä uskonnoissa).

Päätöksentekoportaaseen mukaanpääseminen on näin itse itseään ruokkiva prosessi. Intstaseuraajien ja yläpeukkujen pisteytyksen avulla voi siis kohota organisaatiossa.

Keski-ikään kasvaneille jäsenille valta + raha on lähes hurmostilaa vastaava motivaattori. Päätöksentekoon osallistumisen pisteisiin tulisi saada jonkinlainen ikälisä. Eli vanhemmat kannattajat pääsevät ajamaan jollain laskentamenetelmällä ohi nuorisosta, vaikka instaseuraajia tai yläpeukkuja ei olisikan tarpeeksi.

Rahanjako hoidetaan pyramiditalouden tyylillä, ja rahanjaon perusteena on somesuosittuvuusindeksi.

Tällaisella rungolla se syntyy ;D

Tietääkö mainostoimistotkaan, mitä esi-teinit haluaa ja mistä ne olis valmis maksaa, kaikki maailman lapset, mitä haluaisitte, mihin haluaisitte samaistua ja mistä maksaisitte, edes vähänkin, vastatkaa!!

Vanhempi popula ehkä haluais kuulua jonkinlaiseen valtaeliitin salaseuraan ja olis valmis maksamaan suuriakin summia. Naisimmeisillä tietysti näyttämishalu (vrt. tosi kalliiden käsilaukkujen vuosia pitkät jonotusajat)

Tarttis rekrytä Justin Piiperi tai Ropini saarnamieheksi. Vähän samaan tyyliin kuin Madonnat ja vastaavat scientologeilla :)

Madonna ei kuulu scientologia-lahkoon, vaan on kääntynyt katolilaisuudesta juutalaisuuteen, tarkemmin sanottuna juutalaiseen kaballah ala-lahkoon.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kabbalah

Mm. Tom Cruise ja Juliette Lewis ovat molemmat kiihkoscientologeja, ja Hollywoodissahan noita piisaa.

Voi perhana. Niin se taisi ollakin. Uskontoja on jo niin paljon, että ei muista kaikkia. Mutta toisaalta Piiperi ja Ropini olisivat vielä vapaana uskonnoille !

Hmm. Huomasin juuri, että täytyy ottaa huomioon sukupuolijakauma. Sara Chafak siis mukaan remmiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat