Sivut

Kommentit (16)

Keijona
Seuraa 
Viestejä10915
Liittynyt13.3.2015

Keijona kirjoitti:
Keijona kirjoitti:
Kyllä Suomen alueen peruskallion vahvuus kertoo pitkäikäisyydestä, se miksi mitäkin  aluetta milloinkin kutsutaan onkin lyhytaikaisempaa. Aiheesta suomalaisten ja suomen ikä vängättiin varsin pitkään, jääkausi keskustelussa.  Nimittäin jos muutat suomesta pois viikoksi tai muutamaksi sukupolveksi, ei geeniesi suomalaisuus häviä minnekkään. Jos jääkausi peitti mailman vanhimman ja vahvimman peruskallion  vuosina 60 000v.- 10 000v. ennen nykyisen ajanlaskun alkua, mutta nykyihminen ihminen on kuitenkin nykykäsityksen mukaan 500 000 vuotta vanha tallustaja, niin se vasta olisi absurdi ajatus, etteivät ihmiset olisi asuttanee suomea ennen jääkautta., tuona vähintään  450 000  pitkänä nykyihmisen aikana.Varsinkin kun se asutettiin jääkauden jälkeen  muutamassa sadassa vuodessa ja on yhä asuttua, vaikka jääkausi ei ole vieläkään täysin päättynyt.(katsokaas ulos ikkunasta) . Joten juuri peruskallioon perustuen, suomi asuttuna alueena ja sitäkautta "suomalaiset" ovat todennäköisesti yksi maailman vanhimpia kansoja. Se miksi siitä ei ole paljoakaan  "tieteellisiä" tai konkreettisia todisteita, kuten  öljyä tai luuhuiluja johtuu samasta syystä.

 https://fi.wikipedia.org/wiki/Susiluola  on yksi harvoista todisteista suomen yllättävän vanhasta asutuksesta. Se ettei täällä asuneita ihmisiä kutsuttaisi suomalaisiksi vaan susiluolalaisiksi tms. on saivartelua.  Ja tosiaankin, hyvin ihmeellistä ja matemattisesti epätodennäköistä olisi,  että maailman vanhin ja vahvimman  maaperän alue,  ei olisi ollut asuttuna ennen jääkautta. kun kerran muuallakin, epävakaammilla seuduilla ihmisiä asui ja eleli.

Aiheesta voisi keskustella lisääkin, sillä vain mielikuvitus on rajana mitä suomen ja scandinavian alueella on olut ennen jääkautta. 

Sanommatakin selvää, että sellaisten kanssa joilla keskustelukyky on. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat