Seuraa 
Viestejä375

Tv-ssä pyörii eräs oksettavan idioottimainen mainos, jossa eräs julkis(julkkikset) väittävät voivansa paremmin, kun syövät ko pilleriä. Mainos idiotteina ovat suomen urheiluhuiput ( soutoja ja uimari) sekä eräs tv-julkkis.

Pillerillä uutta voimaa on järkyttävä osoitus mainiksen voimasta. Kun tuo on tv-ssä ilta toisesta, sen on pakko vaikuttaa ihmiseen, jolla ei ole tietäystä ravinnosta.

Varmuuden varalle syön näitä järkyttävästi ylihinnoileteltuja mainostuotteita. Täytyyhän ne olla hyviä kun uimari ja olympiavoittaja soutaja niitä suosittaa.

Tähän vuodatukseen menee kaikki muukin huijaustiede. Jos mitään ymmärään näistä lisäravinteista ym, suomalaisen olisi hyvä syödä D-vitamiini lisää, ja kaikki muu on täyttä rahastusta.

Kommentit (4)

Keijona
Seuraa 
Viestejä16736

On.

Ja tietenkin siksi että valhetta on enemmän kuin totuutta. Totuus on yksi, mutta yhdestä totuudesta voi kertoa monta valhetta, ei päinvastoin. Samasta syystä totuudenpuhuminen on vaikeampaa, kun taas paskanpuhujia mahtuu 25 tusinaan. Määrää  on enemmän kuin laatua, totuutta.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
okivi
Seuraa 
Viestejä1829

Ruotsissa kyseisten pillereiden mainontaan on jo puututtu ( Mr.K.A.T. Skepsiksen palstalla):

http://www.expressen.se/nyheter/reklam-for-vitaepros-kosttillskott-stoppas/ .

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat