Seuraa 
Viestejä8965

Tuntuu dramaattiselta, kun Yle esitti samaan aikaan herättävän dokumentin ISIS – Islamic State’ n synnystä |1. Jotenkin rujoa on nyt jälleen katsoa ja lukea tarkkoja selvityksiä miten pitkin lähinnä Naton jäsenvaltioita riivaa ulkoa tuotu uhka – tappamisineen, vieläpä niin julmalla tavalla, ettei siihen ole kovin helppo varautua.
….
|1 ~ https://areena.yle.fi/1-4121050 - ”ISIS syntyi Irakin tuhkasta” -Yle – Ulkolinja

Herääkin kysymys, miksi näin tapahtuu – mikä on tässä syyn ja seurauksen laki?

Media kirjoittaa |2 ja näyttää jopa kliinisen tarkasti itse tapahtumat, tapahtumista kuin analyysia ovatko iskijät huumeissa, mielenvikaisia tai muutoin hyljeksittyjä ja haisevia elämäänsä kyllästyneitä psykopaatteja.
Olisiko nyt aika ryhtyä tutkimaan taustoja riittävän pitkälle, jotta syyt sylttytehtailta saataisiin selville – jo pelkästään sen tähden, että viattomien siviilien tappaminen ja pelossa eläminen saadaan loppumaan.

|2 ~ https://yle.fi/uutiset/3-9783638

Otteita kommentteineen mediajulkaisuista täysin tuomittavan Barcelona tapahtumista

Ilkka Luoma: Olisiko aika miettiä mistä nämä terroriteot johtuvat? Olisiko aika perehtyä syyn ja seurauksen lakiin ja miettiä kiihkotta avoimin silmin mistä tämä väkivalta sinällään täysin viattomia kohtaan johtuu?

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005329856.html

”Yhteenveto Espanjan terrori-iskuista: Kuolleiden määrä nousi 14:sta – poliisi etsii 17-vuotiasta pääepäiltyä”
Terrorijärjestö ISIS väitti AMAQ-propagandatoimistonsa kautta torstai-iltana, että Barcelonan iskun tekijät ovat sen "sotilaita" -HS

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (33)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä48848

Ilkka Luoma kirjoitti:
Jotenkin rujoa on nyt jälleen katsoa ja lukea tarkkoja selvityksiä miten pitkin lähinnä Naton jäsenvaltioita riivaa ulkoa tuotu uhka – tappamisineen, vieläpä niin julmalla tavalla, ettei siihen ole kovin helppo varautua.
 

"Uutispalvelu Al Jazeeran mukaan Isis-taistelijat suunnittelevat kostoiskuja Venäjälle.

Terroristijärjestöt Isis ja al-Qaida ovat kohdentaneet iskunsa pääasiassa länsimaita vastaan.

Al Jazeeran mukaan Venäjän toimet Syyriassa ovat aiheuttaneet sen, että nyt terrori-iskuja suunnitellaan Venäjälle.

Isis ryhmittyy uudelleen Afganistanin vuoristossa."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705282200167644_ul.shtml

Venäjän toimet Syyriassa:

"Video: Venäjä mattopommittaa Syyriassa toisen maailmansodan tyyliin

Venäjän ilmavoimat käyttää Syyriassa vanhanaikaisia ja epätarkkoja aseita.

Tu-22-pommikone pudottaa yleispommeja videolla.

Venäjän puolustusministeriön Syyrian pommituksista julkaisemat videot paljastavat Venäjän käyttävän Syyriassa usein vanhanaikaisia niin kutsuttuja ”tyhmiä pommeja”. Ilmaisulla tarkoitetaan vapaasti putoavia pommeja, jotka eivät hakeudu kohteeseensa jonkinlaisen paikannus tai ohjausjärjestelmän avulla.

Useimmat modernit armeijat ovat korvanneet vanhanaikaiset maaliin ohjautumattomat pommit lähes kokonaan uudenaikaisilla ”älyaseilla”. Maaliin ohjautuvia pommeja suositaan erityisesti juuri terrorismin vastaisissa operaatioissa tai muissa tehtävissä, joissa mahdollisuus siviiliuhreihin on suuri tai pommitukset kohdistuvat suojattuihin kohteisiin tai alueille, joilla on asutusta.

Ilmailuasiantuntija David Cenciotti ruotii Venäjän pommituksia The Aviationist -sivustollaan tässä ja tässä. Hänen mukaansa Venäjän Tu-22-pommikoneet harjoittavat Syyriassa mattopommituksia ”toisen maailmansodan tyyliin”.

Esimerkiksi maanantaina julkaistulla videolla (alla) näytetään, kuinka kaksi Tu-22-konetta nousee pommituslennolle Venäjältä. Koneet pudottavat Syyriaan isot lastit vanhanaikaisia 250 kilon yleispommeja. Rautakuoriset pommit ovat säilyneet liki muuttumattomina 1950-luvulta lähtien. Videon pommitus suoritetaan kaiken lisäksi suuresta korkeudesta.

Videon kuvauksen mukaan iskut kohdistuivat "terroristikohteisiin".

“Mihin ikinä he osuivatkaan, ei heitä todennäköisesti juurikaan huolestuttanut osumien hajonta taikka rajoittanut mahdollisuus sivullisista uhreista ”, David Cenciotti arvioi.

Venäjää on syytetty siviileihin kohdistuneista pommituksista Syyrian kapinallisalueilla. Syrian Observatory for Human Rights -ihmisoikeusjärjestö kertoi keskiviikkona Venäjän tappaneen pommituksillaan 471 syyrialaista siviiliä tammikuun aikana. Heistä 127 oli järjestön mukaan lapsia ja 56 naisia."

https://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/venaja_mattopommitti_syyriassa_toi... .

jussipussi
Seuraa 
Viestejä48848

Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]

Ilkka Luoma: ... Luetteloita saadaan kyllä aikaiseksi, entä syyn ja seurauksen laki - miksi näitä viattomia kohtaan tehdä terrori-iskuja, mitä ilmeisimmin koston vuoksi. Mistä kostoksi?

Kerrotko tästä myös?

"Sodan pitkä varjo – Neuvostoliitto Afganistanissa 1979–1989

Nyt Neuvostoliitolla on oma Vienamin sotansa, totesi puolestaan tuolloin USA:n presidentti Jimmy Carter kuultuaan neuvostojoukkojen ylittäneen Afganistanin rajan.

Mikä sai NKP:n polibyroon tekemään päätöksen sotaretkestä, joka sitoi neuvostojoukot liki 10:ksi vuodeksi taistelemaan islamistitaistelijoita vastaan Afganistanin vuorilla, sotaan, joka aiheutti valtaisaa tuhoa ja mittaamattomia inhimillisiä kärsimyksiä? Kansainvälisella areenalla Afganistanin sota aloitti kylmän sodan uuden vaiheen jäädyttäen suurvaltojen välisen liennytyksen ja myötävaikutti lopulta myös neuvostoimperiumin romahtamiseen. Yli miljoona afganistanilaista sai sodan aikana surmansa ja liki puolet väestöstä, 15 miljoonaa, joutui pakolaisiksi. Neuvostojoukkojen vetäydyttyä vuonna 1989 maa hajosi keskenään taisteleviin ryhmittymiin ja konflikti jatkuu yhä. Afganistanissa sotineista neuvostosotilaista tuli katkeroitunut, kadotettu sukupolvi kuten Vietnam-veteraaneista USA:ssa."

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/08/10/sodan-pitka-varjo-neuvostoliitt... .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8965

[3]

Sota terrorismia vastaan saattaa yhdistää

Terroristit ovat iskeneet myös muualla kuin Naton jäsen valtioissa – näistä vain kirjoitetaan meillä vähemmän. Ainakin Kiina, Venäjä ja Yhdysvallat ovat kiinnostuneet yhdistämään voimiaan ”maailmanrauhan” nimissä, nyt emme käsittele tässä Pohjois-Korean tilannetta.

Sen sijaan Afganistan, Libya, Irak, Somalia, Jemen ja Syyria ovat varmoja syitä terrorismin esiintymiselle täällä Euroopassakin. Näitä tapahtumia olisi syytä tutkia tarkemmin ja perehtyä samalla historiassa vähän pidemmällekin! Otamme esimerkin nykyisen Syyrian rajojen piirtelystä eurooppalaisia voimin |5 jo noin 100 vuotta sitten.

|5 ~ https://yle.fi/uutiset/3-8400589 - [Sykes & Picot 1916]

Näinkö ranskalainen ”giljotiini” on tehokas keino terrorismin kitkennässä?

[2015] [~ https://lkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/ranskalainen-giljotiini-leikkaako....  -]

.

EKSTRA

Pirullinen juoni Yhdysvaltain Orlandosta!

” … Pelätty astui julkisuuteen, tekoihin ja monitahoinen yhteisyys avasi väkivallan tuntemattomille areenoille – niin yksittäinen ihminen kuin tarkasti suunniteltu kollektiiviväkivalta tavoittavat nyt ketä ja mitä tahansa.

[… meillä Suomessa kansalainen Erkki mietiskelee milloin meihin iskee sama käsittely 1] – pirullisena juonena, jolla harhautetaan viranomaisia, jotka aina kulkevat askeleen jäljessä. Erkki oli huomannut, että olemme sotilaina edelleen Afganistanissa 2] …

 … kansalainen Liisa oli lukenut lehdistä, että meidän oli ja on solidaarisuussyistä ja EU - yhteiseurooppalaisina kuin natohalukkaina osallistuttava niin Irakiin 3] kuin Afrikan Maliin 4] – sotilaina antamaan koulutusta tappamiseen ja järjestyksen ylläpitoon, Liisa jäi miettimään mikä on meidän suomalaisten intressi ja hyöty moisesta …] … ”

Jatkuu linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/06/pirullinen-suunnitelma-karsinoi-i... – alta.

The End

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

jussipussi
Seuraa 
Viestejä48848

Ilkka Luoma kirjoitti:

Sen sijaan Afganistan, Libya, Irak, Somalia, Jemen ja Syyria ovat varmoja syitä terrorismin esiintymiselle täällä Euroopassakin. Näitä tapahtumia olisi syytä tutkia tarkemmin ja perehtyä samalla historiassa vähän pidemmällekin!

Juu.

"Sodan pitkä varjo – Neuvostoliitto Afganistanissa 1979–1989

Nyt Neuvostoliitolla on oma Vienamin sotansa, totesi puolestaan tuolloin USA:n presidentti Jimmy Carter kuultuaan neuvostojoukkojen ylittäneen Afganistanin rajan.”

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/08/10/sodan-pitka-varjo-neuvostoliitt... .

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8965

...

perjantaina, maaliskuuta 24, 2017

Yksilöterrorismi leviää - miksi Suomikin voi olla kohteena?

(Lontoo sai osansa yksilöterrorismista |1 - Tasan vuosi sitten oli vuorossa Belgia ja EU:n pääkaupunki Bryssel. Miksi? Olisiko aika selvittää mitkä taustat vaikuttavat tähän täysin viattomia siviilejä “rankaisevaa” käytäntöä? Lähihistoria - kaukaisempi historia vai peräti eurooppalainen kolonialismi?)

[ ... kansalainen Erkki on jo pidempään ihmetellyt miksi meidän sotilaita on lähetetty merta edemmäksi kalaan - Afganistaniin, Irakiin ja Afrikan Maliin. Erkki ei ymmärrä miten se meitä koskee! ...

 ... kansalainen Liisa on huolissaan nuoristamme, jotka laitetaan - tosin vapaaehtoisena - sotatilanteisiin, esimerkiksi Afganistaniin, jossa suomalaisetkin ovat jo sodan osapuoli

~ http://yle.fi/ylex/uutiset/ex-rauhanturvaaja_suomi_on_sodan_osapuoli_afg...  -

“ Liisa haluaisi turvata oman isänmaansa, kotosuomen ja ylläpitää hyviä naapuruussuhteita kaikkiin ilmansuuntiin ja erityisesti toiseen ydinasesuurvaltaan  - Venäjään ... ]

Joidenkin tietojen mukaan Suomi ja suomalaiset ovat jo esiintyneet ISIS-järjestön iskuluetteloissa - ehkä varakohteina, mutta todennäköisesti siksi, ettei turvallisuuskoneistomme ole tottunut ammattimaiseen terrorismiin, ja erityisesti yksilöterroritekoihin. Muistamme myös, että meiltä on lähtenyt lukuisa joukko isisläisten taistelujoukkoihin, osa kuollut ja osa palannut sosiaaliturvamme piiriin.

.

Jatkuu linkin ~  https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/yksiloterrorismi-leviaa-miksi-suo...  - alta.

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

jussipussi
Seuraa 
Viestejä48848

Ilkka Luoma kirjoitti:
...

perjantaina, maaliskuuta 24, 2017

Yksilöterrorismi leviää - miksi Suomikin voi olla kohteena?

(Lontoo sai osansa yksilöterrorismista |1 - Tasan vuosi sitten oli vuorossa Belgia ja EU:n pääkaupunki Bryssel. Miksi? Olisiko aika selvittää mitkä taustat vaikuttavat tähän täysin viattomia siviilejä “rankaisevaa” käytäntöä? Lähihistoria - kaukaisempi historia vai peräti eurooppalainen kolonialismi?)

.

Mitkä taustat tässä. 

"Pietarin metron pommi-isku oli terrori-isku, joka tapahtui 3. huhtikuuta 2017 Pietarin metrossa Sennaja Ploštšadin aseman ja Teknologisen instituutin välillä. Neljätoista ihmistä kuoli, mukaan lukien itse tekijä. Lisäksi yli 50 loukkaantui iskussa.[4]

Venäjän viranomaiset vahvistivat tapahtuman olleen itsemurhaisku.[5] Iskun tekijäksi epäillään 22-vuotiasta kirgisialaissyntyistä miestä, jolla on aiemmin ollut yhteyksiä radikaaliin islamiin.[3] Hän kuului maan uzbekkivähemmistöön.[6]"

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pietarin_isku_2017 .

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8965

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8965

... Nyt tarvitaan suomalaista yhteishenkeä! Oli kyseessä terroriteko tai ei. Koneisto pyörimään.

.

"Uhrimäärä kasvaa: Kaksi puukotettua kuollut Turussa – poliisi ampui epäiltyä tekijää reiteen ... "

~ https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/poliisin-tiedotustilaisuus-tu... -

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

molaine
Seuraa 
Viestejä2373

Ilkka Luoma kirjoitti:
... Nyt tarvitaan suomalaista yhteishenkeä! Oli kyseessä terroriteko tai ei. Koneisto pyörimään.

.

"Uhrimäärä kasvaa: Kaksi puukotettua kuollut Turussa – poliisi ampui epäiltyä tekijää reiteen ... "

~ https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/poliisin-tiedotustilaisuus-tu... -

.

Kyllä. Nyt tosiaankin tarvitaan yhteishenkeä ja sitä onneksi näyttää löytyvän. Some näyttää tässä hyvätkin puolensa ja esim. FB on täynnä avun tarjouksia kaikentaustaisilta Turkulaisilta. 

Itse en ymmärrä tällaisia hyökkäyksiä edes poliittisen terrorismin kannalta, kun tuloksena on vain entistä yhtenäisempi vastapuoli. Tietenkin tietyt ääriryhmät honottavat sanomaansa, mutta ihan yhtä marginaalista, kuin ennenkin. Tuskin mitään pidempään säilyvää pelkoakaan tällaisilla saadaan kylvettyä.

oink oink

jussipussi
Seuraa 
Viestejä48848

Ilkka Luoma kirjoitti:

… kuten on orastavasti EU-joustavoitettuna sveitsittymisenä 6] testanneet jo Ukrainassa – idän ja lännen konfliktien neuvottelijavälittäjänä 7].

.

Ilkalla on mennyt varmaankin tämä ohi, Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan, ei ollut kyseessä idän ja lännen välinen konflikti.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8965

[2015]

" ... 

[ … lännenmies uskoo demokratiaan ja sananvapauteen. Lännenmiehille on kehittynyt myös omanlaisensa huumori, nälvintä ja pilapiirrosmainen halvennus – olemmeko oivaltaneet, ettei maapallo jatku loputtomasti länteen? … ]

Aurinkokin nousee idästä. Sananvapauteen kuuluu myös tahdikkuus, tarkkanäköisyys, toisen vakaumuksen kunnioitus ja oman reviirin 3] ylittävä näkökyky. Lännenmiehen huumori ei ole kaikille huumoria. Koko maailma ei ole lännettynyt – itseasiassa läntinen tapa nähdä elämää ja uskoa on maapallovähemmistössä.

Muistammeko eurooppalaisjohteisen löytöretkeilyn ja -ryöstelyn ristin ja miekan 4] voimalla? Luimmeko historiasta kuinka 'maailmojen löytäjät' keräsivät muiden kultaa kuninkaidensa pohjattomiin aarrekammioihin 5] ja paaville pakolla uskovaisia – vaikka miekalla.

Kuinka paljon vääräuskoisia tapettiin –

osin jopa sukupuuton partaalle – vaikkapa aboriginaalit Australian mantereella. Eurooppalainen asutti uudet mantereet ja samalla työnsi alkuperäkansat luonnonuskontoineen kiihtyvään degeneraatioon. Kylvettiinkö tuolloin siemenet nyt tämän päivän vastaiskuihin – niitämmekö nyt sitä, mitä aikanaan kylvimme? ... "

~  http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/ranskalainen-giljotiini-leikkaako....

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8965

lauantaina, toukokuuta 25, 2013

Nujertaako suvaitsemattomuus suvaitsevaisuuden?

Uskonto kehittyi ja löytyi avuksi, kun ei ymmärretty tai osattu selittää jotain tuntematonta ja ennen kokematonta. Ihminen yksilöllisyydessään oivalsi itselleen monia uskontoja – kullekin tarpeensa *] ja halunsa kuin tuntonsakin mukaisesti. Maailma odottaa nyt uskontojen sotaa – vaikka esimerkiksi meillä Suomessa valtionuskonnostamme evankelis-luterilaisuudesta erotaan kiihtyvällä tahdilla – rahanko vuoksi ?

EU-Eurooppa kipristelee maahanmuuttajista, kun oli saatava nöyriä työhalukkaita työntekijöitä, jotka tekevät ne duunit, mitkä eivät ”valkoiselle alkuperäeurooppalaiselle” kelvanneet – solidaarisuusinnoissamme otimme/ otamme vastaan myös pakolaisia, joissa on aitoja sekä sellaisia, jotka kulkevat helpon rahan perässä. Viattomuus ei ole kaikkien hyve, eikä sinisilmäisyys ”pahe”.

Kristittyä pidetään maallistuneena, suvaitsevana ja tavaroistaan kiinnipitävänä – olemme maallisessa näyttö- ja vertailutaloudessa **]. Jaamme vain sen verran, että pakolaisille annetaan se minimi, joka voitelee pahaa oloamme kehitysmaiden ryöstöstä 1] – niin raaka-aineina kuin energiana. Luulemme maksavamme velkaa riistetyille.

Lakikirjat Raamattu ja Koraani

Meillä uskontomme tarjoaa lakikirjaksi Raamatun, joka on jäänyt suurimmalle osalle tuntemattomaksi. Emme osaa arvostaa hienosti kirjoitettua lakikirjaa. Islamistisissa maissa sen sijaan Koraania 2] arvostetaan ja kunnioitetaan suuresti – se on Elämä ja pyhitys sille. Koraani on Ikuinen Elämän kirja, ja se on lakikirja, josta kumpuaa suvaitsevaisuus. Ongelmaksi kaltaisellemme ymmärrykselle on syntynyt Koraanista tehdyt ”sovellukset” sharia ja sunna 3] - ne aiheuttavat eripuraa myös islamistien omissa piireissä.

~  http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/nujertaako-suvaitsemattomuus.html

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

jussipussi
Seuraa 
Viestejä48848

Ilkka Luoma kirjoitti:
Tuntuu dramaattiselta, kun Yle esitti samaan aikaan herättävän dokumentin ISIS – Islamic State’ n synnystä |1. Jotenkin rujoa on nyt jälleen katsoa ja lukea tarkkoja selvityksiä miten pitkin lähinnä Naton jäsenvaltioita riivaa ulkoa tuotu uhka – tappamisineen, vieläpä niin julmalla tavalla, ettei siihen ole kovin helppo varautua.
Miiten rujolta tämä tuntuu?

"Kahdeksan ihmistä on haavoittunut sarjapuukotuksessa Venäjällä, kertovat viranomaiset. Hyökkääjä ammuttiin.

Alustavien tietojen mukaan hyökkääjä puukotti umpimähkään ohikulkijoita Surgutin kaupungin keskustassa Hanti-Mansiassa Länsi-Siperiassa. Tekijän motiivista ei ole tietoa. Kaksi puukotetuista oli kriittisessä tilassa.

Hanti-Mansian piirikunnan viranomaisten mukaan hyökkääjän henkilöllisyys ei ollut heti selvillä. Viranomaiset eivät myöskään kertoneet, onko veriteoilla kytköksiä terrorismiin."

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005332429.html .

jussipussi
Seuraa 
Viestejä48848

Ilkka Luoma kirjoitti:
lauantaina, toukokuuta 25, 2013

Nujertaako suvaitsemattomuus suvaitsevaisuuden?

.

Nujertaakoa ideologinen riivaus pohtimisen, totuudellisuuden ja asioiden tarkastelu monelta eri kantilta? 

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8965

jussipussi kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
[2015]

lännenmies uskoo  

Mihin idänmies uskoo?

.

Itseensä ja järjestelmään - ainakin Kiinassa. Venäjällä - itseensä, ja osin järjestelmään. 

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat