Seuraa 
Viestejä1950

En löytänyt suoraa palautelinkkiä sivuston ylläpoidolle joten teen sen nyt näin julkisesti.
Selaimeni kertoo että sivustolle kirjauduttaessa salasana menee netin yli selväkielisenä, eli periaatteessa kuka tahansa selaimesi ja sivuston palvelimen välilä voi sen saada helposti haltuunsa. Suurin riski lienee avoimissa wlan-verkoissa, joihin onkin yleisesti saatavilla työkaluja jotka haistelevat juuri näitä salasanoja. Eli suosittelen että käytätte keskustelupalstaa vain suojatussa kotiverkossa ja sellaisella salasanalla, jonka pääseminen vieraisiin käsiin ei ole niin kriittistä.

Vika lienee jossain sanoma-tilin ohjelmistoissa, jotka vaihtavat https - liikenteen http-liikenteeksi.

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

Kommentit (4)

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12262

Mitä? Kehtaatkin syyttää palstasoftaa tietoturvariskistä. Tämä on kuules isolla rahalla täyteen hienoja ominaisuuksia ladattu edistyksellisin sosiaalisen median alusta, mitä löytyy. Sinä vouhotat jostain salasanoista. Eihän se nyt missään näy, katsoin lähdekoodistakin.

Vierailija

ei kandee sitte käyttää muilla sivuistoilla samaa salasanaa kuin täällä. Tai mistäs sen tietää onko se salasana plaintextinä siellä palvelimen tietokannassa vaiko ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toisaalta kansallisen turvallisuuden vuoksi hommat menee siihen että kaiken liikenteen on pakko mennä salaamattomana. Erityisesti henkilötunnukset, luottokorttinumerot, verkkopankeissa asioinnit yms.

Et aivan sama.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat