Sivut

Kommentit (61)

offmind
Seuraa 
Viestejä18198

Käyttäjä4666 kirjoitti:
offmind kirjoitti:

Et sitten viitsinyt edes lukea linkittämääsi uutista ennen kuin lähdit jeesustelemaan.

Nyt putosin kärryiltä. Toki tuo "poliisi turvautui kaasu­sumuttimeen" on otsikossa lisätty sen jälkeen kuin itse aikaisemmin luin jutun. Mutta ei se muuta sitä mikä merkitys asialla on. Toki on hyvä että poliisi uskalsi turvautua kaasuun!

Kaasu = paprikasumute. Mutta se kärry jolle yrität päästä on se, että Jyväskylän mielenosoituksessa ei ole ollut kyse millään tavoin siitä, että "poliisi ei voi toimia" eikä "viranomaisten painostuksesta" eikä varsinkaan siitä, että kyseessä olisi "esimakua tulevaisuudesta". Pitää olla ainakin todella vainoharhainen jos sellaista on näkevinään.

Käyttäjä4666 kirjoitti:
Pelkonahan on että kun mamut alkavat aina painostaa viranomaisia, niin se ruokkii itse itseään.

Pelko on vain sinussa. Ja miksi viranomaisia ei saisi tai voisi painostaa? Emme kai sentään ihan vielä elä totalitarismissa.

Ja tuon tapauksen moraalinen oikeutus taisi olla mielenosoittajien puolella. Jos shiiaperhe (jossa lapsi on syntynyt Suomessa) todella palautetaan Talibanin hallitsemalle alueelle, niin päätöksenteossa on taidettu tulkita vain niin, että islaminuskoiset palautettaan kotiseudulleen muiden islaminuskoisten joukkoon.

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat