Sivut

Kommentit (1096)

L
Seuraa 
Viestejä7979

okivi

Kirjoitit:

“"L" hyvä! Nyt olet mielestäni saanut tämän mielipiteidemme vaihdon peak-oilista täysin sekaisin.”

Sinä et minun apuani tarvitse sekaisin menoon.

Ja:

“Minulta tämä loppuu tähän, elleivät asiat ala selvitä. Ja ainoa keino niiden selvittämiseen on, että ensin selvitetään frakkaustermit. Siksi kysynkin nyt sinulta:

1. Mikä on mielestäsi "play"?

2. Mikä on mielestäsi "pad"?

3. Mikä on mielestäsi "well"?

4. Mikä on mielestäsi "frac"?

Selvin suomenkielen sanoin eikä viittaus sanomalehteen kelpaa. Pitää tulla täysin selväksi, että ymmärrät nämä termit.”

Tämä on täysin turhaa. Frac on yksittäinen reikä ja well on se koko tuotantoalue. Tämähän liittyy vain siihen sivujuonteeseen, että frakkaus on joustavampaa kuin perinteisten raakaöljylähteiden hyödyntäminen.

Voisitko vastata jo kertaalleen esitettyyn kysymykseen selkeästi tällaisen naurettavan viivyttelyn sijaan. Ymmärrätkö, että tällä hetkellä frakattavien esiintymien tuotantokustannukset ovat alle 50 taalaa, koska toiminta on ollut kannattavaa viimeiset kolme vuotta, jona öljyn hinta on ollut välillä 30 - 50 taalaa, eikä ala saa mitään tukiaisia? Jo tämä osoittaa Peak-Oilin täysin turhaksi peloksi.

Ja:

“Muuten tämä homma oli tässä.”

Käsitänkö oikein, että ymmärrät vihdoinkin, että Peak-Oil oli turhaa hysteriaa?

Ps. vasta huomasin, että nimimerkkisi allekirjoituksessa on joku parapsykologialinkki. Tämä selittääkin paljon. Ilmiselvästi harrastat myös parataloustiedettä, parateknologiaa ja parageologiaa, eli ilmankos juttusi tuntuvat olevaan vallann toisesta todellisuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä4369
Seuraa 
Viestejä1528

Venäjä ei voi enää luottaa yksinomaan Eurooppaan myytävän kaasun tuomaan rahavirtaan. USA on krakkauksen kehityttyä niin kannattavaksi, että USA kontrolloi öljyn maailmanmarkkinahintaa.

Krakkaus on onnistunut niin hyvin, että Peak oil on siirtynyt kauas tulevaisuuteen. Muut maat ovat vasta aloittelemassa sitä.

USA haluaisi tuoda maakaasuaan Eurooppaan ja siitä tulee oiva kilpailija Venäjän kaasulle ja se osaltaan määrää kaasun maailmanmarkkinahinnan USA ja Saudi Arabia ovat ilmeisesti sopineet, että pidetään öljyn  hinta

US 60 tienoilla. Vakaus auttaa kaikkia.  

Putinille  se tuo harmaita hiuksia. Onkohan USA uhannut pudottaa hinnan US 50 tasolle, jollei Putin ole kunnolla. Miten on muuten selitettävissä Venäjän vetäytyminen Ukrainassa. Krimin kysymys jää kuitenkin vielä selvittämättä.

https://i0.wp.com/www.ossitiihonen.com/wp-content/uploads/2019/11/Suomal...

Venäjän kaasumahtia lisäävä Siperian putki aukesi – venäläinen kaasu kulkee ensi kertaa suoraan Kiinaan useiden maiden vastustuksesta huolimatta

Venäjää ja Kiinaa yhdistävä kaasuputki on aloittanut toimintansa. Presidentit Vladimir Putin ja Xi Jinping vihkivät putken käyttöön videolinkin kautta maanantaina.

3 000 kilometrin mittainen Siperian putki vankistaa Venäjän asemaa globaalina kaasumahtina sekä lähentää maata strategisesti Kiinaan.

– Tämä on merkittävä ja todella historiallinen tapahtuma maailmanlaajuisille energiamarkkinoille, mutta ennen kaikkea meille, Venäjälle ja Kiinalle, Putin sanoi avajaisseremoniassa.

Nord Stream 2 kuumentanut kansainvälistä politiikkaa

Putin on kutsunut putkea maailman suurimmaksi rakennusprojektiksi. Venäläisen Gazprom-kaasujätin mukaan rakennustöihin on osallistunut lähes 10 000 ihmistä.

Siperian putken lisäksi Venäjällä on käynnissä kaksi muuta suurta kaasuputkihanketta. Turkkiin kulkevan Turk Stream -putken sekä Itämeren Nord Stream 2 -putken on määrä aloittaa toimintansa ensi vuonna.

esko

okivi
Seuraa 
Viestejä1819

Käyttäjä4369 kirjoitti:
Krakkaus on onnistunut niin hyvin, että Peak oil on siirtynyt kauas tulevaisuuteen. Muut maat ovat vasta aloittelemassa sitä.

Tarkoittanet frakkausta eli vesisärötystä, joka on hiukan eri asia kuin krakkaus. Kuvitelma frakkauksen autuudesta ja Peak Oilin kumoamisesta on pelkkä kuvitelma ilman pohjaa. Yhdysvallat on nostanut maasta niin suuret määrät frakattua öljyä ja kaasua, että siitä kai tuli maailman suurin öljyntuottaja. Toistaiseksi tilanteen voi niinkin ruusuiseksi ajatella kuin kirjoitit, mutta sille on tulossa loppu kohtalaisen läheisessä tulevaisuudessa.

Realistinen tilanne selviää alla olevalta videolta. Vaikka se on jo hiukan vanha, niin se on kuitenkin pätevää asiaa edelleen.

Richard Heinberg on Snake Oil: How Fracking's False Promise of Plenty Imperils Our Future

https://www.youtube.com/watch?v=OIAFRzaHnb4 .

Frakkaus on tuhoisaa ympäristölle eikä sitä siksi haluta kaikkialla käyttää. Frakkausreikien öljyntuotto putoaa aivan eri vauhtia kuin perinteisten öljylähteiden. Frakkaus on Yhdysvalloissa lähes pyramidihuijaus, jossa sisään virtaavalla uudella pääomalla on voitu jatkaa enimmäkseen tappiollisten reikien poraamista. Porauksen tehokkuuden nousu ja oheiskustannusten lasku on lykännyt homman mahdottomuuden selväksi tulemista.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

Käyttäjä4369
Seuraa 
Viestejä1528

Ohio’ssa uskotaan vakaasti frackingin kannattavuuteen ja siellä on investoitu valtavasti tähän. Varannot Ohio’ssa ovat niin suuria, että alueella oletetaan tuotettavan 2040 lähes puolet USA’n kaasun tuotannosta

Samaan aikaan ”puhtaaseen energiaan” maailmanlaajuisesti investoinnit ovat selvästi vähenemässä.

Elämme toistaiseksi "kapitalistisessa" maailmassa ja raha ratkaisee (usein valitettavasti), mitä tehdään.

Vihreällä energialla on ollut etsikkoaikansa, mutta se ei ole onnistunut lunastamaan lupauksiaan. Saksassa Merkel teki maailman luokan munauksen, kun hän pysäytti käyviä ydinvoimalaitoksia. Onkohan hän vielä niin ydinvoimavastainen, että yrittää roikkua vallassa vuoteen 2022, että loputkin ydinvoimalat Saksassa pysäytetään.  Fyysikkokoulutuskaan  ei ole pelastanut häntä tältä omituisesta CO2 uskonnosta. Merkel jää historiaan Saksana "kalleimpana kanslerina ikinä"

https://wattsupwiththat.com/2019/12/02/energy-returned-on-capital-invest...

Energy Returned on Capital Invested: Ohio “Shale” vs Green “Schist”

Ohio’s shale energy industry attracts nearly $78 billion in investment since 2011
11/20/2019

COLUMBUS, OHIO – Total investment in Ohio’s resource rich shale energy sector has reached $78 billion since tracking began in 2011, according to a Cleveland State University (CSU) study.

From 2011-2017, Ohio’s proved natural gas reserves grew from 758 to 26,123 billion cubic feet (Bcf). EIA’s 2018 reserve report comes out later this month. However, the relationship between production and proved reserves from 2011-2017 is very linear (R² = 0.9555). This indicates that the 2018 proved reserves will be around 31,000 Bcf.

Prepared for JobsOhio, the report represents the most recent data available and covers shale investment through the second half of 2018. Earlier in the year, IHS Markit released estimates that by 2040, the Utica and Marcellus shale region, of which Ohio is a significant part, will supply nearly half of all U.S. natural gas production.

Using a generic price of $2.50 per thousand cubic feet (mcf), or million Btu (mmBtu). The estimated growth in proved reserves from 2011-2018 is worth $75.7 billion. That’s just natural gas proved reserves. Proved reserves are the 90% probability case. Probable reserves, the most likely case(>50% probability), aren’t reported at the State level; but they are by definition significantly higher.

esko

okivi
Seuraa 
Viestejä1819

Ahaa, sinä oletkin linkistä päätellen sitä porukkaa, joka uskoo vakaasti öljy- ja hiiliteollisuuden kovin läpinäkyvästi harhaanjohtavaan propagandaan. Keskustelumme lopputulos on jo selvä, mutta ehkä kuitenkin vastaan jotain pientä.

Käyttäjä4369 kirjoitti:
Ohio’ssa uskotaan vakaasti frackingin kannattavuuteen ja siellä on investoitu valtavasti tähän. Varannot Ohio’ssa ovat niin suuria, että alueella oletetaan tuotettavan 2040 lähes puolet USA’n kaasun tuotannosta

Samaan aikaan ”puhtaaseen energiaan” maailmanlaajuisesti investoinnit ovat selvästi vähenemässä.

Elämme toistaiseksi "kapitalistisessa" maailmassa ja raha ratkaisee (usein valitettavasti), mitä tehdään.

Vihreällä energialla on ollut etsikkoaikansa, mutta se ei ole onnistunut lunastamaan lupauksiaan. Saksassa Merkel teki maailman luokan munauksen, kun hän pysäytti käyviä ydinvoimalaitoksia.

Joo, Ohiossa todella uskotaan ja oletetaan, eipä siinä mitään. Tarvittaisiin näyttöjä, ja nimenomaan frakkauksen mahtavasta kannattavuudesta.

Mitä tulee uusiutuvan energian käyttöön, niin se on todellisuudessa lisääntymässä voimallisesti. Wikipediassa kerrotaan esimerkiksi maailman aurinkoenergian tuotannosta seuraavaa:

Aurinkoenergian tuotannon asennettu kapasiteetti (MW)

2013:  140 555

2014:  179 742

2015:  224 791

2016:  295 664

Että revi nyt siitä sitten, miten kovasti aurinkoenergian käyttö on vähenemässä. Minunkaan mielestäni Saksassa ei olisi pitänyt luopua toimivista ydinvoimaloista.

Käyttäjä4369 kirjoitti:
Total investment in Ohio’s resource rich shale energy sector has reached $78 billion since tracking began in 2011, according to a Cleveland State University (CSU) study.

Niin, uskottavaa on, kun on oikein amerikkalaisessa yliopistossa tutkittu. Viittasin edellisessä viestissäni juuri siihen pyramidihuijaukseen, jossa on tietenkin pakko jatkaa investoimista lujasti.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

tammukka
Seuraa 
Viestejä5030

Käyttäjä4369 kirjoitti:
Ohio’ssa uskotaan vakaasti frackingin kannattavuuteen ja siellä on investoitu valtavasti tähän. Varannot Ohio’ssa ovat niin suuria, että alueella oletetaan tuotettavan 2040 lähes puolet USA’n kaasun tuotannosta

Samaan aikaan ”puhtaaseen energiaan” maailmanlaajuisesti investoinnit ovat selvästi vähenemässä.

Elämme toistaiseksi "kapitalistisessa" maailmassa ja raha ratkaisee (usein valitettavasti), mitä tehdään.

Vihreällä energialla on ollut etsikkoaikansa, mutta se ei ole onnistunut lunastamaan lupauksiaan. Saksassa Merkel teki maailman luokan munauksen, kun hän pysäytti käyviä ydinvoimalaitoksia. Onkohan hän vielä niin ydinvoimavastainen, että yrittää roikkua vallassa vuoteen 2022, että loputkin ydinvoimalat Saksassa pysäytetään.  Fyysikkokoulutuskaan  ei ole pelastanut häntä tältä omituisesta CO2 uskonnosta. Merkel jää historiaan Saksana "kalleimpana kanslerina ikinä"

https://wattsupwiththat.com/2019/12/02/energy-returned-on-capital-invest...

Energy Returned on Capital Invested: Ohio “Shale” vs Green “Schist”

Ohio’s shale energy industry attracts nearly $78 billion in investment since 2011
11/20/2019

COLUMBUS, OHIO – Total investment in Ohio’s resource rich shale energy sector has reached $78 billion since tracking began in 2011, according to a Cleveland State University (CSU) study.

From 2011-2017, Ohio’s proved natural gas reserves grew from 758 to 26,123 billion cubic feet (Bcf). EIA’s 2018 reserve report comes out later this month. However, the relationship between production and proved reserves from 2011-2017 is very linear (R² = 0.9555). This indicates that the 2018 proved reserves will be around 31,000 Bcf.

Prepared for JobsOhio, the report represents the most recent data available and covers shale investment through the second half of 2018. Earlier in the year, IHS Markit released estimates that by 2040, the Utica and Marcellus shale region, of which Ohio is a significant part, will supply nearly half of all U.S. natural gas production.

Using a generic price of $2.50 per thousand cubic feet (mcf), or million Btu (mmBtu). The estimated growth in proved reserves from 2011-2018 is worth $75.7 billion. That’s just natural gas proved reserves. Proved reserves are the 90% probability case. Probable reserves, the most likely case(>50% probability), aren’t reported at the State level; but they are by definition significantly higher.

Talkoovalehtelija-Esko ylittää jo itsensäkin. Palstan röyhkein valehtelija nostaa riman jopa itselleen jo tolkuttoman korkealle. 

Goswell
Seuraa 
Viestejä14258

Tuo särötys ei taida oikein olla järkevää toimintaa pidemmän päälle, hirvittäviä ympäristötuhoja, kuulemma.

Vaan koskas sitä on paria kuukautta pidemmälle katsottu tässä sivistys7teknologiaparatiisissä.

Minun mielestä noin.

outo
Seuraa 
Viestejä906

Kommenteissa vilkkuu punahehkuisena parapsykologia-mainos.

Mitä on parapsykologia? Se on spiritismin harjoittamista.

Mitä on spiritismi? Se on yhteyden ottamista pahoihin henkiin tulevaisuuden selville saamiseksi.

Mitä ovat pahat henget? Ne ovat Luojan henkipersoonista koostuvasta organisaatiosta kapinoinnin vuoksi poistettu ryhmä, joka hallitsee toistaiseksi Tellusta.

Luuk.4 "Paholainen (Saatana) vei Jeesuksen korkealle paikalle, näytti hänelle yhdessä hetkessä kaikki maailman valtakunnat ja sanoi: "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdon. Jos kumarrat minua, tämä kaikki on sinun.
Jeesus vastasi: »On kirjoitettu: ’Herraa, Jumalaasi, sinun tulee kunnioittaa ja ainoastaan häntä palvella.’"

Mitä Raamattu ennustaa demonien ennustavan lähitulevaisuudelle?

 1.tes.5 "Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio."

Siis demonit aikaansaavat globaalin Telluksen tilaa koskevan ennustuksen: "Nyt on rauha, ei hätää mitään".
Mutta ennustus osoittautuu parapsykologiseksi unihouruksi: "Silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio."

Jotta rauhanjulistus voisi olla uskottava, sen katteeksi täytyy olla tehty globaali sopimus, johon YK sitouttaa kaikki valtiot ja uskonnot. Koska ihmiset myös sanovat, että "ei hätää mitään", sopimuksiin sisältyy sotilaallisen sitoumuksen lisäksi taloudelliset sopimukset, jotka antavat turvallisen mielikuvan tulevaisuudesta.

Tämä merkitsee loogisesti sitä, että sopimukset sisältävät energian saannin varmuuden, mutta myös ilmastosopimuksen.

Todennäköisesti myös uskonnot tuossa vaiheessa hehkuttavat, että YK on vastaus Jeesuksen opettamalle isä-meidän-rukoukselle: "Tulkoon sinun valtakuntasi, jotta tahtosi toteutuisi myös maan päällä."

okivi
Seuraa 
Viestejä1819

outo kirjoitti:
Kommenteissa vilkkuu punahehkuisena parapsykologia-mainos.

Mitä on parapsykologia? Se on spiritismin harjoittamista.

Mitä on spiritismi? Se on yhteyden ottamista pahoihin henkiin tulevaisuuden selville saamiseksi.

Mitä ovat pahat henget? Ne ovat Luojan henkipersoonista koostuvasta organisaatiosta kapinoinnin vuoksi poistettu ryhmä, joka hallitsee toistaiseksi Tellusta.

(…)

Tämä ei kuulu tähän ketjuun, mutta saanen vastata, koska viestiäsi ei poistettu. Voit tietenkin aloittaa aiheesta uuden ketjun.

Sinulla ovat käsitteet sekaisin. Parapsykologia on tiede, mitä spiritismi ei tietenkään ole. Vai oletko sitä mieltä, että on asioita, joita ei saa tutkia tieteellisesti? Ei tarvitse vastata tässä ketjussa.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

outo
Seuraa 
Viestejä906

wiki: Parapsykologia on paranormaalien (psi) ilmiöiden tutkimusta. ESP eli aistien ulkopuolinen havaitseminen ja PK eli psykokineesi.

Parapsykologian 1800-luvun jälkipuolella alkanutta vaihetta edelsi kasvava kiinnostus paranormaaleihin ilmiöihin, jotka liittyivät spiritismin suosion nousuun, julkisuutta saaneisiin kummitustapauksiin. Spritistit yrittävät ottaa yhteyttä erilaisiin henkiolentoihin, ja 1800-luvulla kehittyi alalle eräänlainen asiantuntijaryhmä, meediot. He kiertelivät antamassa näytöksiä, joissa he toimivat välittäjänä yleisön ja henkien välillä.

Meedioita tutkimaan perustettiin useita tutkimusseuroja. 1882 perustetussa Psyykillisen tutkimuksen seurassa oli mukana monia akateemisia oppineita. Sen ensimmäinen puheenjohtaja oli Cambridgen yliopiston moraalifilosofian professori Sidgwick, joka uskoi yliluonnollisiin ilmiöihin.

Rhine ja Soal jakoivat parapsykologian ESP-ilmiöön ja psykokinesiaan. Näiden lisäksi tutkimusperinteensä vaikuttivat jatkossa edelleen erilaiset okkultiset ilmiöt, kuten henki-ilmestykset, kehostapoistumiset ja kuolleiden kummittelut.

Kiinnostus kasvoi 1970-luvulla. Suomessa akateemista mielenkiintoa aiheeseen oli etenkin 1950- ja 60-luvuilla. Akateemisesti koulutetut jättivät tutkimusseurat, joihin jäi vain maallikoita. Ne suuntautuivat enemmän spiritismiin, ja niihin tuli mukaan uutta mystis-uskonnollisuutta, kuten idän uskontoja, teosofiaa ja ufokulttuuria."

Koska tiede ei tutki normaalein aistein ilmeneviä eli henkimaailman asioita, kuinka paraspiritistit väittävät yhteydenpitoa demoneihin ja demonitutkimusta "tieteeksi"?

outo
Seuraa 
Viestejä906

Korjaus: Koska tiede ei tutki ilmiöitä, joita ei havaita normaalein aistein eli henkimaailman asioita, kuinka paraspiritistit väittävät yhteydenpitoa demoneihin ja demonitutkimusta "tieteeksi"?

Käyttäjä4369
Seuraa 
Viestejä1528

USA on noussut  öljyn ja kaasun netto-viejäksi. Tämä on ollut odotettavissa jo pitkään.

USA ja Saudi-Arabia määräävät nyt maailmanmarkkinahinnan

Iranilaiset (venäläiset) yrittivät häiritä öljynkuljetuksia ja samat piirit olivat todennäköisesti asialla, kun Saudi-Arabiassa pommitettiin öljynjalostamoa.

Öljyn hinta ei venäläisten kauhuksi noussut mihinkään.

Venäläisten kauhuskenaario on nyt, että USA pudottaisi hinnan US 50 tasolle. Se aiheuttaisi ennennäkemättömiä vaikeuksia Putinille.

Tämä on se syy, miksi Venäjä on niin sovinnollinen Ukrainassa ja Syyriassa.

Ei USA hyötyisi kuitenkaan mitään, jos se yrittäisi kaataa Putinin. Parempi antaa hänen olla ”vallassa”, niin kauan kuin viihtyy. Jos Venäjällä syntyisi nyt vallanvaihto, ei kukaan tiedä millainen päällikkö tulisi tilalle.

https://wattsupwiththat.com/2019/12/05/us-becomes-a-net-fossil-fuel-expo...

US Becomes A Net Fossil Fuel Exporter Under Trump As His Dem Opponents Vow To Bludgeon Big Oil

The United States notched the country’s first month of exporting more petroleum products than it imported, according to newly released federal data. The news comes as Democratic presidential candidates campaign on nixing fossil fuels.

The U.S. exported roughly 89,000 barrels of fossil fuels per day during September, according to data the Energy Information Administration (EIA) released Nov. 29. That’s the first full month the U.S. has exported more than it imported since the U.S. began tracking such data in 1949.

A decade-long increase in fracked gas production is fueling the numbers. Former presidents Jimmy Carter and Barack Obama, among others, spent years promising to make the U.S. energy independent. Presidential candidates from both parties made similar pitches throughout the years.

“This is a very big deal, not just rich in symbolism but marking a major and tangible benefit to the U.S. economy,” Daniel Yergin, vice chairman of IHS Markit, told reporters Tuesday. He authored a book “The Prize” in 2008 that fleshed out how big oil became a dominant form of energy.

esko

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33216

outo kirjoitti:
Korjaus: Koska tiede ei tutki ilmiöitä, joita ei havaita normaalein aistein eli henkimaailman asioita, kuinka paraspiritistit väittävät yhteydenpitoa demoneihin ja demonitutkimusta "tieteeksi"?

Ihan samoin perustein kun hihhulit, jotka tulkitsevat omat harhansa enkeleiksi ja jumalan ilmoituksiksi, kutsuvat omaa hihhulointiaan tieteeksi. Eli ihan omasta mielestä tiedettä se vaan on.

okivi
Seuraa 
Viestejä1819

Käyttäjä4369 kirjoitti:
USA on noussut öljyn ja kaasun netto-viejäksi. Tämä on ollut odotettavissa jo pitkään.

USA ja Saudi-Arabia määräävät nyt maailmanmarkkinahinnan

Iranilaiset (venäläiset) yrittivät häiritä öljynkuljetuksia ja samat piirit olivat todennäköisesti asialla, kun Saudi-Arabiassa pommitettiin öljynjalostamoa.

Öljyn hinta ei venäläisten kauhuksi noussut mihinkään.

Venäläisten kauhuskenaario on nyt, että USA pudottaisi hinnan US 50 tasolle. Se aiheuttaisi ennennäkemättömiä vaikeuksia Putinille.

Tämä on se syy, miksi Venäjä on niin sovinnollinen Ukrainassa ja Syyriassa.

Ei USA hyötyisi kuitenkaan mitään, jos se yrittäisi kaataa Putinin. Parempi antaa hänen olla ”vallassa”, niin kauan kuin viihtyy. Jos Venäjällä syntyisi nyt vallanvaihto, ei kukaan tiedä millainen päällikkö tulisi tilalle.

https://wattsupwiththat.com/2019/12/05/us-becomes-a-net-fossil-fuel-expo... .

Heh, taas tuolta propagandasivustolta, jossa harrastetaan äärimmäistä tietojen valikointia ja täyttä valehtelua. Tarkistuksilla tämä on todettavissa. Wikipediasta poimimassani kuvassa näkyy öljyn osuus, kaasu jääköön nyt tarkistamatta. Sininen käyrä on Usan öljyn"tuotanto" eli miten paljon maassa ollutta öljyä on nostettu käyttöön. Punainen käyrä on öljyn nettotuonti eli öljyn tuonti – öljyn vienti. Tämän yleiskehityksen valossa on täysin varmaa, että punainen käyrä ei ole nyt nollan alapuolella.

- Nimimerkki Oudolle huomauttaisin vain lyhyesti, että Wikipediasta ei saa selville parapsykologian tieteellisyyden tasoa, varsinkaan silloin, kun lukee sitä kuin piru Raamattua.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

outo
Seuraa 
Viestejä906

okivi kirjoitti:
Käyttäjä4369 kirjoitti:
USA on noussut öljyn ja kaasun netto-viejäksi. Tämä on ollut odotettavissa jo pitkään.

USA ja Saudi-Arabia määräävät nyt maailmanmarkkinahinnan

Iranilaiset (venäläiset) yrittivät häiritä öljynkuljetuksia ja samat piirit olivat todennäköisesti asialla, kun Saudi-Arabiassa pommitettiin öljynjalostamoa.

Öljyn hinta ei venäläisten kauhuksi noussut mihinkään.

Venäläisten kauhuskenaario on nyt, että USA pudottaisi hinnan US 50 tasolle. Se aiheuttaisi ennennäkemättömiä vaikeuksia Putinille.

Tämä on se syy, miksi Venäjä on niin sovinnollinen Ukrainassa ja Syyriassa.

Ei USA hyötyisi kuitenkaan mitään, jos se yrittäisi kaataa Putinin. Parempi antaa hänen olla ”vallassa”, niin kauan kuin viihtyy. Jos Venäjällä syntyisi nyt vallanvaihto, ei kukaan tiedä millainen päällikkö tulisi tilalle.

https://wattsupwiththat.com/2019/12/05/us-becomes-a-net-fossil-fuel-expo... .

...

- Nimimerkki Oudolle huomauttaisin vain lyhyesti, että Wikipediasta ei saa selville parapsykologian tieteellisyyden tasoa, varsinkaan silloin, kun lukee sitä kuin piru Raamattua.

Neutroni Viestejä33162 1096/1095 | klo 9:18 | 6.12.2019
" outo kirjoitti:
    Korjaus: Koska tiede ei tutki ilmiöitä, joita ei havaita normaalein aistein eli henkimaailman asioita, kuinka paraspiritistit väittävät yhteydenpitoa demoneihin ja demonitutkimusta "tieteeksi"?"

Neutroni: Ihan samoin perustein kun hihhulit, jotka tulkitsevat omat harhansa enkeleiksi ja jumalan ilmoituksiksi, kutsuvat omaa hihhulointiaan tieteeksi. Eli ihan omasta mielestä tiedettä se vaan on.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat