Sivut

Kommentit (164)

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä5491
Liittynyt21.7.2017

Raspu kirjoitti:
Täällä taikamaassa on paikkoja missä keho pestään myös. Tyttö kelluttaa sinua altaassa jaloillaan ja istuu itse jalkojesi välissä. Hän pesee kehosi erittäin huolellisesti ja käyttää siihen runsaasti aikaa. Voit itse seurata prosessia kattoon asennetusta peilistä.

Jännä idea. Onko tarkoitus, että pestävä kokisi toimenpiteen monipuolisemmin... että mielihyvä tulisi myös visuaalisesti, vai? Minä kyllä sulkisin silmäni nautinnosta! 

Raspu kirjoitti:
Kun keho ja muu on pesty on vuorossa vartalohieronta. Ilmapatjan päällä tyttö hieroo vartaloasi omallaan ja kohdistaa taas huomiota kehoon. Joskus tässä vaiheessa saattaa panos laueta, mutta ei haittaa, vielä kerkeää toisen piipullisen kun pääsee varsinaiseen asiaan suuressa sängyssä.

Nyt mietin, pitikö mun kommentoida tätä postausta vai mitä... Anyway, hyvä idea yhdistää seksipalveluun pesu. Unohdin mitä mun piti edes kommentoida. Ai niin, pari kokemustani hieronnasta Thaimaassa: kasvohieronta on KAMMOTTAVAA! Sellaista pikku nylkytystä... Jouduin keskeyttämään. En muista ohjasinko isompiin liikkeisiin, ehkä en, kun rytmit oli niin eri taajuudella...

VVM = varhainen vuorovaikutusmalli

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä5491
Liittynyt21.7.2017

jussipussi kirjoitti:
Käyttäjä4499 kirjoitti:
"On siis olemassa sääski, joka syö sientä, joka elää sienessä, joka tekee muurahaisista zombeja."

https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/55002-aivot-nyrjayttava-loyt... .

On olemassa ideologioita jotka tekee ihmisistä zombeja.

Onko ällöttävää?

En tiie, mistä puhut. Mutta miltäs nämä kuulostaa?

Bakteerit saattavat riehaantua myös ihoa syvemmällä:

https://www.studio55.fi/terveys/article/lihansyojabakteeri-tuhoaa-kudost...

Toksoplasma jää tartunnan jälkeen pysyvästi uinumaan ihmisen soluihin. Tavallisin lymypaikka on silmän verkkokalvo .

Suomessa on arvioitu, että noin sata odottavaa äitiä saa toksoplasmoosin. Tämä tarkoittaisi noin 10–20 synnynnäistä toksoplasmoosia sairastavaa vastasyntynyttä vuosittain. Äidin raskauden aikana tai raskautta edeltävänä parina viikkona saama tuore toksoplasmatartunta aiheuttaa vakavan riskin sikiölle ja lapselle. Se voi aiheuttaa keskenmenon erityisesti raskauden alkuvaiheessa tai lapsen vakavan pysyvän vamman tai kuumeisen yleisinfektion ensimmäisinä elinviikkoina.

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00619

VVM = varhainen vuorovaikutusmalli

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä5491
Liittynyt21.7.2017

Toksoplasmoosi, eri lukuja Wikipediasta:

Suomessa todetaan ihmisillä vuosittain 30–50 synnynnäistä toksoplasmoositapausta.[2]Yleensä tartunnan saanut lapsi on aluksi oireeton, mutta myöhemmin voi alkaa ilmetä ainakin näkö- ja silmävaurioita. Vauriot koskettavat monesti myös kuuloa ja koko aivoja, ja joskus sairauteen liittyy kehitysvammaisuutta, vesipäisyyttä, lihasvelttoutta ja kouristelua.

Toksoplasmoosi ja mielenterveys:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Toksoplasmoosi#Toksoplasmoosi_ja_mielenter...

VVM = varhainen vuorovaikutusmalli

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11497
Liittynyt13.7.2015

The strongest relationships between self-assessed personality and judgements based on body odor were found for extraversion, neuroticism, and dominance.

Hmm. Autoritäärisiä johtajia kannattaa luultavasti porukka, jolla on matala ekstroversio ja korkea neuroottisuus. Dominanssista en tiedä, voinee olla kummin tahansa, ja kun tämä näyttäisi enempi parinvalintakriteeriltä, niin sen voinee sivuuttaa nyt. Jos ja kun siis nämä ihmiset haistavat hiestä toisten ihmisten ekstroversion ja neuroottisuuden, niin muista poikkeava inhoaminen saattaa liittyä siihen, että he haistavat nimenomaan korkean ekstroversion tai matalan neuroottisuuden tai molemmat. Sellainenhan tarkoittaa ihmistä, joka ei juurikaan auktoriteeteista piittaa. Kun auktoriteettimieltynyt ihminen tapaa hallitsemattoman tai anarkistisen ihmisen, niin hänen maailmaansa moinen ei sovi, syntyy inhoreaktio. Kohdeihminen ei tule sopeutumaan autoritäärisen ihmisen tarkkaan säänneltyyn maailmaan vaan tulee rikkomaan siinä jotain perussääntöä, ja se on pahin mahdollinen juttu. Toisinpäin vastaavaa reaktiota ei synny, koska mitäpä ekstrovertti ja rento tyyppi stressaantuisi siitä, että joku haluaa elää tietyllä lailla ja tietynlaisessa järjestyksessä, jokainen taaplatkoot tavallaan. Kun sitten tutkitaan sitä, mitä reaktioita ihmisten hajut aiheuttavat tutkittavissa, niin autoritäärisillä ilmenee vastakohtansa suhteen inhoreaktioita, mutta muuten kukaan ei erityisemmin riehaannu toisten hajuista. Näin ollen autoritääristen tilastollinen inhoindeksi kasvaa. Tällainen hypoteesi minulla.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä42642
Liittynyt6.12.2009

Tässä toimitaan kuitenkin aikalailla hajuttomasti.  Joten ei pitäisi paljoa näppyjä nousta mielen iholle.

"USKOTTAVA se on: ulosteensiirto on erittäin tehokas hoito. 

Vielä kymmenen vuotta sitten ulosteensiirtoja tehtiin vain harvoin ja luovuttaja oli lähes aina lähiomainen. Nyt siirtoja tehdään Hyksissä viikoittain. Sairaalaan on kerätty jo pieni ulostepankki vakioluovuttajien näytteistä.

Ulosteensiirtoa käytetään rutiinisti Clostridium difficile -bakteerin aiheuttaman antibioottiripulin hoitoon. 90 prosenttia hoidon saaneista paranee.

ULOSTEENSIIRRON on todettu helpottavan muiden muassa ärtyvän suolen oireyhtymän oireita, sanoo infektiolääkäri Eero Mattila. Mattila on Hyksissä mukana tutkimassa, mihin kaikkeen ulosteensiirrosta voisi olla apua.

Mattilan mukaan ulosteensiirto on erittäin helppo ja halpa hoito. Jos se tehdään sairaalassa ja luovuttaja on testattu, toimenpiteeseen liittyy myös hyvin vähän riskejä.

TÄLLÄ hetkellä moni antibioottiripulista kärsivä toivoo itse saavansa ulosteensiirron ensisijaisena hoitona. Useimmiten sitä kokeillaan vasta, jos sairauteen olemassa oleva antibioottikuuri ei auta.

”Ulosteensiirto on potilaiden kokemuksen ja tulosten perusteella parempi hoito kuin antibioottikuuri”, Mattila kertoo.

SE on käypää hoitoa toistuvaan Clostridium difficile -antibioottiripulin hoitoon, mutta viime aikoina sillä on hoidettu muitakin sairauksia. Siirtoa on kokeiltu esimerkiksi salmonellatartunnan ja joidenkin antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien aiheuttamien tulehdusten hoidossa.

Hoitotulokset ovat Mattilan mukaan olleet oikein lupaavia.

NYT tutkitaan kiivaasti myös niin sanottua superkakkaa – geenimenetelmillä pystytään jo tunnistamaan ulosteessa olevat erityisen hyvää tekevät bakteerit. Nyt niin sanottuja ”avainlajeja” on Mattilan mukaan löydetty vajaa parikymmentä.

”Tulevaisuudessa ei tarvitse siis siirtää ulostetta, vaan vain bakteeriviljelmiä”, Mattila sanoo.

Hän kertoo, että jo vuoden kuluttua voi olla käytössä niin sanottu kakkabakteerikapseli, joka vain nielaistaan ja bakteerit hakeutuvat paksusuoleen. Idea on sama kuin nyt käytössä olevissa maitohappobakteerikapseleissa – tosin ne eivät ole läheskään yhtä tehokas hoito suoliston epätasapainoon."

https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000005594419.html .

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä5491
Liittynyt21.7.2017

KORJAUS käyttämääni shamppooseen: Extraordinary Oil.

Tosin olen siirtymässä Linna-shamppooseen.

Ehkä kampaamo-tuotteet ois välillä kivoja, mut Linna toimii.

VVM = varhainen vuorovaikutusmalli

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat