Sivut

Kommentit (19)

Juurikin_Niin2
Seuraa 
Viestejä278

Itse ne ottaisi mitään noista, juopoillekkin annetaan katkaisussa pameja ja kummasti ne muuttuu tärisevistä kiikkustuoleista ihan oikeiksi ihmisiksi. Joillekkin tehdään jopa diatsepaamikyllästys, jossa potilaalle annetaan 20mg diapamia tunnin välein niin kauan kunnes potilas nukkuu.

Itse olen kerran ollut tällaisessa kyllästyksessä, tosin en alkoholin takia, kestin vain 9 tuntia. Eihän 18 pamia paljon ole, mutta kun oikeasti yrittää nukahtaa ja uni ei tule, niin kyllä se pikkuhiljaa sitten alkaa tulla. Tuossa metodissa potilaan on siis maattava sängyssä ja yritettävä nukahtaa.

Jos kekkuloisi vaan pystyssä ja ei yrittäisi nukahtaa niin kai tuota jonkun aikaa pitempään kestäisi, kun mulle tehtiin tuo olin opiaattikatkolla ja just oli katkaistu viimeinenkin suboxone, niin en sitten nukkunut kolmeen päivään, jolloin lääkäri määräsi tuommoisen ratkaisun, joka kyllä toimi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
QS
Seuraa 
Viestejä5301

ksuomala kirjoitti:
Mites sitte Sienet, nestekaasu tai jenkem? Miten näillä lähtee darra?

jenkemiä voi impata T.Hanskan avauksista. Darra ei tod. näk ainakaan helpotu.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä11463

Ilokaasu on pamin teholuokkaa ja vitusti vähemmän koukuttava.

Loistolääke kaikkiin mahdollisiin vajareihin, vieroituksiin ja krapuloihin. Lisäksi melko edullinen ja turvallinen. Ilokaasu lisäksi on laillista!

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat