Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä7755

Raspu kirjoitti:
Tuliskohan tällä raskaaks?

Taitaa sinun osaltasi vaatia radikaalimpia toimenpiteitä kuin ruokavalio.

Mutta hyvältähän tuo näyttää ja rehupuoltakin kiitettävästi mukana.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Vierailija

Tuli näköjään väärään ketjuun. Yritin hampurilaisketjuun, mutta menee se kai tässäki.
On yrttiä monenmoista noissa ruuissa.

Keijona
Seuraa 
Viestejä11943

'Valo tulee idästä" sanonta saa uuden merkityksen kun maapallon pyörimisliikkeen johdosta idästä tuulee enemmän, tuo sitten mukanaan erilaisia hajuja jotka ihmisten käytökseen vaikuttaa.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

John Carter
Seuraa 
Viestejä10216

Keijona kirjoitti:
'Valo tulee idästä" sanonta saa uuden merkityksen kun maapallon pyörimisliikkeen johdosta idästä tuulee enemmän, tuo sitten mukanaan erilaisia hajuja jotka ihmisten käytökseen vaikuttaa.

Höpö höpö, tuo sanonta on keksitty aikoinaan Kuopiossa, kun svekomaanit paskoivat yöntunteina grillijonossa housuihinsa.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Pirta
Seuraa 
Viestejä506

Ihminen haistaa toisesta ihmisestä vaikka mitä, jos hänellä on hyvä hajuaisti.
Mulla oli suomenruotsalainen pomo, joka oli tosi tarkka ulkonäöstään ja myös vaatteistaan. Hän halusi näyttää menestyneeltä ja myös olla sitä.

Aamuisin kun hän tuli töihin, tietysti muita myöhemmin, niin hänestä haisi aina pistävä paskanhaju. Haju tuli hänen perseestään. Haju johtui hänen aggressiivisuudestaan, jota hän yritti peittää olemalla muka kepeä ja rento. Se haju oli anaalia raivoa, jota hän ei pystynyt kätkemään.

Olin lapsena sukulaisissa kylässä ja siellä oli iso susikoira. Pelkäsin koiraa ja koira hyökkäsikin päälleni ja naamalleni ja yritti purra minua. Sain siitä isojen koirien kammon pitkäksi aikaa.

Olen jonkin tason herkkä ja aistin sekä tiedostan monia asioita, joita esim. monet kaverini eivät ole aistineet tai tiedostaneet.

Olen tiennyt jo ennen heitä, kun he ovat olleet raskaana. Itse en ole ollut raskaana koskaan.

Olen myös erehtyväinen. Monia miehiä olisi pitänyt osata karttaa, vaikka he ovat tuoksuneet hyvältä. Olisi pitänyt tajuta heti, kun ensimmäinen hälytyskello soi, että nyt on päästävä eroon tuosta tyypistä heti, eikä huomenna.

Urheilukilpailuissa näkee usein, että kun yksi epäonnistuu, niin pari muutakin epäonnistuu hänen perässään, kunnes joku taas pystyy katkaisemaan sen epäonnistumisien sarjan ja alkaa tulla taas hyviä suorituksia.

Tällaisia huomioita ja ajatuksia tänään.

Vierailija

Jos sillä oli stressimaha ja istu aamulla pitkään paskalla?
Ehkä siksi haju.
Suomalaiset ei useen osaa käyttää alapesusuihkua.
Ei ehkä suomenruotsalaisetkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat