Seuraa 
Viestejä146

Itse uskon, että tulevaisuudessa tullaan pohtimaan paljon henkimaailman asioita ihan yhtä vertaisena fyysisen maailman pohtimiselle. netistä löytyy paljon tietoa henkimaailmasta ja on paljon kirjoja. Mitä nykyään voi tehdä, jos henkimaailman kanssa yhteiselo alkaa tuottaa vaikeuksia. Saada hullun leiman? Mistä saa apua, jos alkaa vaikkapa pelkäämään henkimaailman asioita. Aika on yksi hyvä lääke, näihin kyllä tottuu aikanaan. Erilaisten lauseiden toistaminen, kuten esim. "pelätä, vasta sitten kun pitää pelätä" tai "ei ennenkään ole tapahtunut mitään pahaa, niin ei varmasti jatkossakaan", "ihan sama missä olen, sillä ei ole väliä"

Yritän tässä nyt kysyä, että millä taholla on tietämystä henkimaailman asioista, jos tulee ongelmia, esim, pelkoja tai liiallisia ääniä. Näiden kanssa on moni jäänyt yksin ja monet varmaankin kuolleet pelosta. Näin ajattelisin. Mistä voi siis saada apua?

Sivut

Kommentit (31)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
karahka3
Seuraa 
Viestejä146

Sitä olen kyllä miettinyt, että voiko seksipartnerin puute (ja siten kai masturboiminen) helpottaa skitsofrenian puhkeamista... Estääkö siis seksin harrastaminen kumppanin kanssa mielensairauksia?

karahka3
Seuraa 
Viestejä146

Jotenkin haluaisin yhdistää hyviä asioita uskonnoista, uskomuksista ja tieteestä. Mulle on tapahtunut kummia ja  niitä ei voi selittää mitenkään muuten kuin henkimaailman olemassaololla.

Vierailija

Joo, ei runkkaamalla tosiaan saa skitsofreniaa.

Ja ei paneminen ehkäise mielenterveysongelmia, kuten.. jaahas. Kukkainen on lopettanut avautumisensa. Ilmeisesti äippä ei lämmennyt insestille. No, sitä sattuu paremmissakin piireissä, kuten keisarien potretit kiistatta todistavat.

(Kuvassa Rooman keisarit ennen ja jälkeen antiikin. Vasemmalla siis ennen, kun se ei välttämättä kuvasta käy selväksi.)

Kids don't do antics, m'kay?

karahka3
Seuraa 
Viestejä146

Toisaalta pelkojenkin keskellä löytyy hienoja henkiolentoja, jotka välittävät niin paljon meistä ihmisistä, että melkein alkaa itkettämään. Kuinka joku voi olla niin hyväntahtoinen.

Vierailija

Jos vampyyrit ovat todellinen asia niin mikseivät ne näy peilissä? Kameroissahan on joissain mallissa joitain peilejä ainakin ollut niin siksi niistä ei myöskään saa kuvia otettua.

Ja sekin kanssa kiinnostaisi että miten mitokondriot liittyvät asiaan? Eräistä dokumenteista olen jäänyt siihen vaikutelmaan että se paljon puhuttu sielu olisi niinkuin elinvoima. Ja vampyyreillä ei tunnetusti ole sielua. Toisaalta taas elävissä ihmisissä mitokondriot ovat se ensisijainen voimanlähde mikä estää solujen rappeutumisen.  Niin jos vampyyreillä on jokin vaihtoehtoinen voimanlähde mikä korvaa mitokondriot. Tai silleen että ne ottavat tarvitsemansa mitokondriot saaliinsa verestä.

Vierailija

Jollain Simmonsilla vai mikä se niminytolikaan niin oli teoria geneettisestä puutoksesta sekä endogeenisestä retroviruksesta mikä puutostilan korjaa.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6167

Vampyyrit onkin eri kastia kun henget, perinteistä satua. Hengillehän on tutkimusten mukaan aivoissa vähän niinkun oma slotti.

Mut ei ne kyl oo tarpeeks konkreettisia kuvattavaks.

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä2072

karahka3 kirjoitti:

Yritän tässä nyt kysyä, että millä taholla on tietämystä henkimaailman asioista, jos tulee ongelmia, esim, pelkoja tai liiallisia ääniä.

Jos kuulet ääniä, joita muut eivät kuule, johtuu se psykoosista.

Mitään henkimaailmaa ei ole, eikä sellaisesta kannata etsiä tietoa netistä.

Onko sinulle määrätty lääkkeitä mielenterveysongelmien takia ja oletko syönyt niitä ohjeiden mukaan?

Vierailija

Episteemistä lääkitystä ei ole keksittykään, mutta eiköhän sekin vielä jossain vaiheessa tule terveyskeskuksiin ensiavuksi pahuuteen.

Vierailija

Tällä hetkellähän psykoottisten hoito on käytännössä kiduttamista. Ei, kyseessä ei ole mikään metafora, vaan ihan oikea kiduttaminen. Hoito on siis vastaavaa kuin mitä Theon Greyjoylle tehtiin Game of Thronesissa. Jopa vastaavaa sidontaa käytettiin vielä jonkin aikaa sitten. Mutilaatiota ei sentään suoriteta, mutta tarpeettomia lääketieteellisiä operaatioita kylläkin sähköshokkiterapia mukaanlukien.

Se on vähän sellainen make or break tilanne. Joko sitä käpertyy nurkkaan kuolemaan, tai valmistautuu kuolemaan saappaat jalassa. Damned if you don't siis.

Eipä tämä ihmiskunta ole kehittynyt yhtään noitavainoista, eikä kansalla ole kollektiivista muistia, siten vain jotkut käytännöt ovat vähemmän esillä kuin aiemmin, riippuen siitä kuinka paljon niiden kitkemiseksi nähdään vaivaa.

Vierailija

Sen takia kannattaa miettiä kuinka paljon haluaa tuhlata ihmisten aikaa persoonapronominien ihmeelliseen maailmaan. Löytyy sitä varmasti kriittisempiäkin ongelmakohtia kuin ylimmän kymmenen prosentin lasten epämukavuustekijät.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat