Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mdmx
Seuraa 
Viestejä6147

Joo tää oli hyvä, niin hyvä et tilasin jo aamupäivällä parit testiin. :)

Markettien bokserit on aina jostain kohin epäsopivat, joko hiertää kasseja, tai sit valuu ja perse näkyy, tai sit menee liikkuessa jotenkin muuten ruttuun.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä7933

Vittumaisimpia boksereita ovat sellaiset, jotka rullaantuvat nivusiin ihon repiväksi hiontapuikoksi. Kakkospaskimpia ovat niin liukkaat perkeleet, että ne kiipeävät kainaloihin asti, tai pyörivät ympyrää.

Farkut ei välttämättä edes kaipaa mitään alusvaatteita sekaan sotkemaan järjestystä.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

mdmx
Seuraa 
Viestejä6147

Ollu ny muutaman päivän jalassa. On nää kyl parhaat bokserit mitä käyttäny. Ulkopinnalta liukkaat ei kitkaa farkun ja bokserin välissä, tuntuu kun ei olis kalsareita ollenkaan. Silti pysyy jämäkästi paikallaan kun hyvä istuvuus. Siirtää hyvin kosteutta ja tuntuu viileeltä jalassa kuumalla ilmalla.

Ainut miinus on törkee hinta, tekis mieli korvata koko vaatekaapin kalsarihylly näillä mut ei raatsi. Mut pari tilaan lisää jossain vaiheessa. Toivottavasti maailmanvallotus etenee suunnitellusti.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6147

Minijehova kirjoitti:
Vittumaisimpia boksereita ovat sellaiset, jotka rullaantuvat nivusiin ihon repiväksi hiontapuikoksi.

Noi todella on vittumaisimpia. Kerran vähän pidemmällä reissulla mettässä ja kaveri ihmetteli kun mulla oli kokoajan käsi housuissa kun rullasin puntteja alas. Silti tuli aika ilkeet hiertymät. Ei voi käyttää jos joutuu vähänkään käveleen.

Darius
Seuraa 
Viestejä3

Kerrankin mainos, jonka jaksoin lukea alusta loppuun - ja itse sivustokin oli sekä asiallinen että hauska. Laitoinpa siis yhdet tilaukseen näin kokeeksi. Aika arvokkaathan nuo ovat, mutta niin ovat intiimialueenikin :)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat