Seuraa 
Viestejä45973

http://debatoija.blogspot.com/

Avasin monitieteellisen blogin, jossa on kirjoituksiani. Kirjoituksissa arvostellaan mm. "monikulttuurisuutta" ja muita idiotismeja, ja tuetaan tieteellistä järkevää maailmankuvaa.

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (3)

Debatoija
http://debatoija.blogspot.com/

Avasin monitieteellisen blogin, jossa on kirjoituksiani. Kirjoituksissa arvostellaan mm. "monikulttuurisuutta" ja muita idiotismeja, ja tuetaan tieteellistä järkevää maailmankuvaa.

Kertoisitko omin sanoin mitä yhteistä on monikulttuurisuuden vastustamisella ja monitieteellisyydellä? Näin äkkiseltään blogiasi vilkaistuani en löytänyt yhtään tieteellisiä kriteerejä läpäisevää kirjoitusta. Kirjoitukset edustavat korkeintaan Ilkka Luoman tasoisia pohdintoja. Sinun ja Ilkan ero on se, että Ilkka osaa sentään kirjoittaa selkeää suomen kieltä. Tässä muutamia viiltävän tarkkoja tieteellisiä analyysejä a'la Depatoija:

Pohdintaa asumispolitiikasta

Suomi on nihilistien maa, mitä asumiseen tulee. Vaikken kylläkään tarkkaan tiedä, mitä sana "nihilismi" tarkoittaa, mutta ei se mitään, kuulostaa hauskalta termiltä. Tai en tiedä sitäkään, onko tilanne parempi muissa maissa.

Kulttuurit ja älykkyys

Tuskin ulkoavaruuden asukkaat pitäis jotain neekereitä poppamieskulttuureineen ja savimajoineen kovinkaan älykkäinä olentoina.Ja mahdollisuus siihen, että tuommoinen porukka ikinä miljoonissa vuosissakaan olisi omin nokkinensa ruvennut keksiin jotain tietokoneita, avaruusaluksia ym. lähestyy nollaa.

Kehityspoliittinen ohjelma ja Somalia

Koko Afrikka on melko köyhää, tästä saavat afrikkalaiset osin syyttää itseään, koska he rasistisesti eivät jostain syystä pidä veljeskansastaan, somaleista. Niinpä somaleita on afrikassa vain tietenkin somaliassa ja hiukan Etiopiassa

Suomen lainsäädäntö

Itse olen jo kauan sitten lakannut hyppimästä mänttien lainsäätäjien eli kansanedustajien pillin mukaan. Enpä juuri noudata lakeja jos en nää niitä järkeviksi. ... 99 % uusista laiesta on aivan älyttömiä ja normaalille ihmiselle käsittämättömiä ja epäoikeudenmukaisia. Joutaisi lomalle koko eduskunta. Ainoa mitä sieltä pukkaa ulos ovat jotkin homolait ynnä entisten kiristykset.

Poliittinen vastuu

Natsien ja muiden ryhmien vastuu teoistaan. Ovatko kaikki ryhmään kuuluvat vastuussa ryhmän teoista? Ainakaan kaikki kommunistit ja muslimit eivät tosiaankaan ole näköjään vastuussa omiensa touhuista. Tai kristityt tai kukaan muukaan. Natsit lienevät ainoa poikkeus tästä kautta maailmanhistorian, ainakin nykykäsityksen mukaan.Ovatko kaikki kansallissosialistit ja näitä äänestäneet vastuussa keskitysleireistä ja muista sodanaikaisista tapahtumista? Entä ovatko nykyiset kansallissosialismia kannattavat vastuussa näistä?

Jep, jep...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin tuot mielipiteesi suoraan esille. Pointtisi ovat sinänsä hyviä ja saavat ainakin Echinomidet joko ulos nahoistaan tai aktivoimaan multikultivilkkuluomensa. Oikeinkirjoitukseen voisi kyllä kiinnittää vähän enemmän huomiota.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat