Kommentit (14)

mdmx
Seuraa 
Viestejä6086
Liittynyt23.11.2009

Joo tää oli hyvä, niin hyvä et tilasin jo aamupäivällä parit testiin. :)

Markettien bokserit on aina jostain kohin epäsopivat, joko hiertää kasseja, tai sit valuu ja perse näkyy, tai sit menee liikkuessa jotenkin muuten ruttuun.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä5375
Liittynyt10.10.2011

Vittumaisimpia boksereita ovat sellaiset, jotka rullaantuvat nivusiin ihon repiväksi hiontapuikoksi. Kakkospaskimpia ovat niin liukkaat perkeleet, että ne kiipeävät kainaloihin asti, tai pyörivät ympyrää.

Farkut ei välttämättä edes kaipaa mitään alusvaatteita sekaan sotkemaan järjestystä.

Ah, this is obviously some strange usage of the word 'safe' that I wasn't previously aware of.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6086
Liittynyt23.11.2009

Ollu ny muutaman päivän jalassa. On nää kyl parhaat bokserit mitä käyttäny. Ulkopinnalta liukkaat ei kitkaa farkun ja bokserin välissä, tuntuu kun ei olis kalsareita ollenkaan. Silti pysyy jämäkästi paikallaan kun hyvä istuvuus. Siirtää hyvin kosteutta ja tuntuu viileeltä jalassa kuumalla ilmalla.

Ainut miinus on törkee hinta, tekis mieli korvata koko vaatekaapin kalsarihylly näillä mut ei raatsi. Mut pari tilaan lisää jossain vaiheessa. Toivottavasti maailmanvallotus etenee suunnitellusti.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6086
Liittynyt23.11.2009

Minijehova kirjoitti:
Vittumaisimpia boksereita ovat sellaiset, jotka rullaantuvat nivusiin ihon repiväksi hiontapuikoksi.

Noi todella on vittumaisimpia. Kerran vähän pidemmällä reissulla mettässä ja kaveri ihmetteli kun mulla oli kokoajan käsi housuissa kun rullasin puntteja alas. Silti tuli aika ilkeet hiertymät. Ei voi käyttää jos joutuu vähänkään käveleen.

Darius
Seuraa 
Viestejä3
Liittynyt22.6.2018

Kerrankin mainos, jonka jaksoin lukea alusta loppuun - ja itse sivustokin oli sekä asiallinen että hauska. Laitoinpa siis yhdet tilaukseen näin kokeeksi. Aika arvokkaathan nuo ovat, mutta niin ovat intiimialueenikin :)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat