Sivut

Kommentit (243)

Minijehova
Seuraa 
Viestejä17455

Minijehova kirjoitti:
Hajuaisti ei muuten ole moksiskaan edes LSD:stä tai sienistä. Voisi olla paikka kehittää hajuturva paskan tripin varalle, koska kaikki muut aistit ovat enemmän tai vähemmän epäluotettavia, koska aivokemiallinen myllerrys korruptoi dataa. Luulisin toimivan paremmin kuin yksikään pirun pilleri.

Minijehova kirjoitti:
Tuoksuun perustuva terapiatyökalu ohjattuihin psykedeeliterapiaistuntoihin. Myös viihdekäyttöön sopiva metodi, mutta ammattikäyttö mielessä koko lähestyminen.

Olisihan se tavallaan imartelevaa, jos lopputuotteemme saisi hyvän vastaanoton ja jopa hyödyttäisi ammattilaisia työssään, sekä samalla auttaisi viihdekäyttäjiä.

Minijehova kirjoitti:
Puhuin tästä ideastani nopeasti kaverini kanssa ja saatetaan ihan kirjoittaa jonkinlainen paperi asiasta. Metodin teoria ja toteutus. 

Lisäksi se alkoi heti pohtimaan (ihmis)testaamisessa yhteistyötä sveitsiläisten kanssa, koska siellä lainsäädäntö ei vastusta tutkimusta.

Parin viikon päästä ollaan samassa maassa ja sovittiin ilta aiheelle. Kaveri on psykologi isosta kansainvälisestä yliopistosta ja sanoi että tietää heti kuka innostuu kovasti.

Katsotaan tuleeko aiheesta krapulaa kummempaa...

Tulee aloitettua kohta projekti, eli ei taida jäädä puheasteelle.

Katsotaan miten ja missä ajassa etenee, mutta näyttäisi etenevän tämän teorian laatiminen ja julkaisu, mahdollisesti jopa testaaminen.

Oisko parin vuoden projekti... Nice.

Raportoin jossain kohtaa etenemistä. Ajatuksella on ollut todella hyvä vastaanotto, sekä skeptisyyttä että eikö tuosta muka ole asiallista mallia kukaan vielä tehnyt. Minä en ole vielä löytänyt, mutta moisen etsiminen on seuraava vaihe.

MJ

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat