Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mdmx
Seuraa 
Viestejä6415

Joo tää oli hyvä, niin hyvä et tilasin jo aamupäivällä parit testiin. :)

Markettien bokserit on aina jostain kohin epäsopivat, joko hiertää kasseja, tai sit valuu ja perse näkyy, tai sit menee liikkuessa jotenkin muuten ruttuun.

  • ylös 26
  • alas 18
Vierailija

Vittumaisimpia boksereita ovat sellaiset, jotka rullaantuvat nivusiin ihon repiväksi hiontapuikoksi. Kakkospaskimpia ovat niin liukkaat perkeleet, että ne kiipeävät kainaloihin asti, tai pyörivät ympyrää.

Farkut ei välttämättä edes kaipaa mitään alusvaatteita sekaan sotkemaan järjestystä.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6415

Ollu ny muutaman päivän jalassa. On nää kyl parhaat bokserit mitä käyttäny. Ulkopinnalta liukkaat ei kitkaa farkun ja bokserin välissä, tuntuu kun ei olis kalsareita ollenkaan. Silti pysyy jämäkästi paikallaan kun hyvä istuvuus. Siirtää hyvin kosteutta ja tuntuu viileeltä jalassa kuumalla ilmalla.

Ainut miinus on törkee hinta, tekis mieli korvata koko vaatekaapin kalsarihylly näillä mut ei raatsi. Mut pari tilaan lisää jossain vaiheessa. Toivottavasti maailmanvallotus etenee suunnitellusti.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6415

Minijehova kirjoitti:
Vittumaisimpia boksereita ovat sellaiset, jotka rullaantuvat nivusiin ihon repiväksi hiontapuikoksi.

Noi todella on vittumaisimpia. Kerran vähän pidemmällä reissulla mettässä ja kaveri ihmetteli kun mulla oli kokoajan käsi housuissa kun rullasin puntteja alas. Silti tuli aika ilkeet hiertymät. Ei voi käyttää jos joutuu vähänkään käveleen.

  • ylös 10
  • alas 10
Darius
Seuraa 
Viestejä3

Kerrankin mainos, jonka jaksoin lukea alusta loppuun - ja itse sivustokin oli sekä asiallinen että hauska. Laitoinpa siis yhdet tilaukseen näin kokeeksi. Aika arvokkaathan nuo ovat, mutta niin ovat intiimialueenikin :)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat