Sivut

Kommentit (16)

Japetus
Seuraa 
Viestejä11320
Liittynyt20.6.2009

o_turunen kirjoitti:
Japetus kirjoitti:
o_turunen kirjoitti:
Japetus kirjoitti:
o_turunen kirjoitti:
Onhan tuo havaittu ilmastonlämpenemisketjuissakin kun päästään hurahtaneet uskovat mitä tahansa jos jutussa esiintyy sana IPCC tai ennustettu ilmastonlämpeneminen.

Pitää paikkansa. Eräs näistä valioyksilöistä vieläpä menee aivan täydelliseen oikosulkuun jo kun häneltä kysyy, miksi IPCC on väärässä. Toista vastaavaa tapausta saisi hakea pitkään ja hartaasti. Niin epätodennäköiseltä kuin se kuulostaakin, jopa sielunkaima Olli S. on neron luokkaa tyyppiin verrattuna.


Näinhän se on. Kyseiselle nerolle on vieläpä ominaista uskominen pissijuttujen autuaaksitekevään vaikutukseen.

Kyllä. Pätkän tätä liturgiaansa olen ikuistanut allekirjoitukseenikin – ei tarvitse kiittää. Myös rajaton kiima jotakuta Petteriä kohtaan näyttää sumentavän hänen mieltään päivästä päivään. Mutta nämä perversiot ovat lopulta sivuseikkoja. Ratkaisevampi ongelma on, että tämä valopää jurnuttaa tasaisen puuduttavasti ilmastotiedettä ja IPCC:tä vastaan sanomatta koskaan mitään asiapitoista. Häneltä ei onnistu edes sen kertominen, miksi ajattelee mainittujen tahojen olevan väärässä. Niin paljon häntä pelottaa. Niin paljon hän rakastamaansa pissiä pelkuriuden nimeen vuodattaa. Jännä kaveri. 


Oletko koskaan ajatellut käydä urologilla kun sinulla ei tuo pissi pysy päässä vaan valuu sukkahousuihin js näppikseen?

Siinäpä sitä käsittelemämme luontokappale erinomaisesti demonstroi paitsi pakkomielteitään myös järkähtämättömän pelkurimaista luontoaan – ei asiasta sanan sanaa, kuten ei koskaan aiemminkaan. Hyvä poika. Voisin antaa makupalan palkaksi, mutta ruokkimista ei yleensä tällaisissa tapauksissa katsota hyvällä. Pienet aplodit olet kuitenkin ehdottomasti ansainnut. 👏 

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turusen jännä fetissi: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat