Sivut

Kommentit (100)

Minijehova
Seuraa 
Viestejä14774

Jaksoin kaivaa yhden artikkelin hevosesta, koska joku muu saattaa kiinnostua. En usko että todiste on kretulle todiste.

https://www.livescience.com/9589-surprising-history-america-wild-horses....

Ole hyvä. Kohteliasta olisi lukea ennen kuin alkaa vänkäämään luomista. Uudet geenitekniikat tuovat syntisen määrän vastauksia kysymyksiin, joita ei ole aiemmin osattu edes kysyä.

MJ

Minijehova
Seuraa 
Viestejä14774

Ei suinkaan ole sattumaa että joidenkin hörhähtäneiden tutkijoiden saama luku osuu juuri edelliseen suureen sukupuuttoaaltoon, josta sattuu olemaan juuri vähän yli 10.000 vuotta. Silloin pyyhkäistiin paljon lajeja sukupuuttoon ja ekologisia lokeroita vapautui iso määrä, joten ne valloittaneet lajit saattaa helposti näyttää juuri sen ikäisiltä. Koska ne ovat.

Jokainen vakava tutkija tietää totuuden, joten on loogista ajatella useimmiten kyseessä olevan helpon rahan riisto verovapailta uskonnoilta. Paskan valuessa alas kretun reittä nähdään että nämä yksinkertaiset jalkasilsakretut ovat myytyjä "todistusaineistosta".

MJ

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Deimos
Seuraa 
Viestejä9138

Ei roska-DNA:sta ole kai enää puhuttu vuosikausiin? Käsittääkseni nykyinen termi on tilke-DNA. Sen funktiota ei täysin tunneta, mutta ilmeisesti se ei ole roskaa, niinkuin aikoinaan luultiin.

Sen lisäksi kreationistit tahallaan ymmärtävät makroevoluution täysin päin seiniä. Heidän oletuksensa näyttää olevan, että kissalle kasvaa siivet tai kalalle jalat. Eivät ymmärrä, mikä voima hyödyllisellä mutaatiolla on leviämisen kannalta ja kuinka fataali vaikutustus haitalisella mutaatiolla on.

Kaikki käyttäjä X:än komentit ovat aivan päin honkia. Joku TJT:n kasvatuslapsi joka myös rappeutuu whitepower-rasistiksi ajan kuluessa???

Määrittelehän X, rakkaus. Saat kirjoittaa sitä vaikka esseen.

Eppur si muove !!!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä14774

Savonrantalainen kirjoitti:
Ei roska-DNA:sta ole kai enää puhuttu vuosikausiin? Käsittääkseni nykyinen termi on tilke-DNA. Sen funktiota ei täysin tunneta, mutta ilmeisesti se ei ole roskaa, niinkuin aikoinaan luultiin.

Sen lisäksi kreationistit tahallaan ymmärtävät makroevoluution täysin päin seiniä. Heidän oletuksensa näyttää olevan, että kissalle kasvaa siivet tai kalalle jalat. Eivät ymmärrä, mikä voima hyödyllisellä mutaatiolla on leviämisen kannalta ja kuinka fataali vaikutustus haitalisella mutaatiolla on.

Kaikki käyttäjä X:än komentit ovat aivan päin honkia. Joku TJT:n kasvatuslapsi joka myös rappeutuu whitepower-rasistiksi ajan kuluessa???

Määrittelehän X, rakkaus. Saat kirjoittaa sitä vaikka esseen.

Kovin on joo torppamainen esitys. Ihme inkubaattori, jossa pyhä kolminaisuus (reinikainen, puolimatka, leisola) hautoo uusia uskonsotureita internettiin.

Käytännössä kaikki tuon inkubaattorin sisältö on käännöstyötä ameriikasta, jossa veronmaksajilta verovapauden muodossa huijatuilla rahoilla tehdään täysin tietoisesti harhautusmateriaalia hyväuskoisille hihhuleille. Vastenmielinen ilmiö.

MJ

Käyttäjä9252
Seuraa 
Viestejä51

Tokilogi kirjoitti:
Käyttäjä9252 kirjoitti:
Hyppyhämähäkillä on 8 silmää.
Kuinka ne sattuu olemaan samanlaisia???
Silmän olisi pitänyt kehittyä 8 kertaa "valoherkästä solusta".

Kyllä se riittää kun silmä kehittyy kerran, muut perintötekijät määräävät silmien määrän ja sijainnin kehittyvässä sikiössä.

Ihmisen silmätkin ovat samanlaisia, ainakin jos ei tarkemmin katso.

Ajattelutapasi on erittäin yksinkertainen ja pintapuolinen, eikä tietoa geenien ohjaamasta kehityksestä ole.

Kuitenkin uskot olevasi joku genetiikan asiantuntija, joka osaa mielestään kertoa geeneistä asioita, joista ei meillä alan tieteilijöillä ole tietoa.

Sovitaanko niin että opiskelet ainakin pari vuotta biokemiaa ja genetiikkaa ja tulet sitten vasta kertomaan kuinka asiat ovat.

On naurettavaa kuvitella jumalan taikoneen ihmisen savesta tai jostain muusta maa-aineksesta, ei sieltä löydy tarvittavia alkuaineita ainakaan riittävästi ja sitten vielä pitäisi järjestellä jokainen molekyyli oikealle paikalleen, niin tai eevan taikominen aatamin kylkiluusta, aika pienikokoinen eevasta olisi tullut vai mistä puuttuva aine?

Kerro kuinka ihmisen luominen tapahtui käytännössä, mistä alkuaineet ja kuinka niiden synteesi tapahtui ja kuinka jumala järjesteli kaiken oikeille paikoilleen?

Siihen ei ole luonnollista selitystä. Ensinnä Jumala rajattomassa viisaudessaan, luovuudessaan ja kyvyssään suunnitteli / ajatteli, ja sitten hän puhui. Hänen sanansa on luovaa. Hän on luonut kaiken näkyvän materian näkymättömästä.
Ihmisen Jumala muovasi savesta koska hänen tarkoitus on että meidän luonnollinen ruumiimme molekyyleineen kuuluu tähän maahan ja fyysiseen luomakuntaan.
Elämän hän puhalsi meihin. Toki siinä tapahtui valtava ihmeiden sarja joka on luonnollista luojalle. Kun joku on tämän kaiken suunnitellut, on hänen täytynyt osata se myös tehdä. Se tekeminen on ihme, suunnittelukin on varsin ihmeellinen.
Heprealaiskirjeen kirjoittaja kirjoittaa 11. Luvussa, että uskon kautta me tiedämme että näkyvä on luotu näkymättömästä.
Jeesus Kristus on Jumalan sana persoonallisessa muodossa. Hän teki luovia ihmeitä, ja osoitti olevansa luonnon alkeisvoimien yläpuolella. Hän ei ole vain sana ilmoituksena, vaan myös luova sana jonka kautta ja jota varten kaikki on luotu ja joka pitää kaiken voimassa.

Suurin rakkaus on siinä että Jumala tuli itse lihaksi, ihmiseksi ja eli tämän elämän kaikine kipuineen ja puhtaana, täydellisenä ihmisenä otti syyttömänä rakastamiensa ihmisten syntirangaistuksen päälleen. Näin olemme sovitetut Jumalan kanssa. Jumala otti tekijän vastuun ja antaa mahdollisuuden sovittaa itsemme hänen kanssaan. Meillä on rauha Jumalan kanssa hänen rakkaudentekonsa tähden.

Käyttäjä9252
Seuraa 
Viestejä51

Jatko: Näin näemme että Kristuksessa ei Jumala osoittanut vain rakkauttaan meihin, vaan myös pyhyyden vaatimuksen ja vihansa vääryyttä kohtaan.
Synti oli rankaistava muuten hän ei olisi oikeudenmukainen.
Nooan ajan ihmisillekin Jeesus meni tuonelaan ja julisti evankeliumin, koska Jumala on oikeudenmukainen omassa menettelyssään, siinä mikä kuuluu hänen vastuuteensa.

Kumminkin oikeudenmukaisuuden vaatimuksen hän kohdisti itseensä. Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa, sanoo Raamattu.

Rakkaus sai hänet ristille kärsimään ja hän oli Jumalan hylkäämä ja kiroama, häväisty, ilman pienintäkään armoa, vaikka rukoili tappajiensa puolesta kun eivät ymmärrä kenet nyt tappavat.
Joku kysyi rakkaudesta, tämä oli vastaus siihen. Kun omakohtaisesti otamme vastaan Jumalan lahjan, hän lupaa meille myös iankaikkisen tarkoituksen ja elämän. Olemme Jumalan kuva. Se on täysin poikkeuksellista. Henkimaailmassa, missä enkelit toimivat on paljon porukkaa, hallituksia, valtoja, tehtäviä, mutta ihminen ja se että Jumala tuli itse ihmiseksi mykistää kaikki.
Se oli Jumalan yluvertainen veto ja näytös hänen rakkaudestaan.

Käyttäjä9252
Seuraa 
Viestejä51

Silmiin vielä kommentoin, että se kun ihmisellä on 2 silmää, ei ole evoluutioteorian näkökulmasta puolustus sille että hyppyhämähäkillä voi olla 8 silmää. Molemmissa on sama ongelma. Yhden perustelu toisella on kehäpäätelmä jossa evoluutio selitetään toisella samanlaisella oletetulla evoluutiolla.
Jalka ei voi kehittyä kahta kertaa ja vielä rinnakkain niin että ne yhdessä kävelee.
Ja silmien kuva yhdistetään ja prosessoidaan aivoissa 12 mikroprosessorilla.
Kaoottisen molekyylisekamelskaleikin tuloksenako sellainen syntyi? Ystävät, ei vaan ole mahdollista. Aivoissa on enemmän yhteyksiä kuin koko maailman tietokoneissa ja tietoverkoissa. Siellä pitää osoitteet ja linkitykset olla oikein, muuten ei toimi.
Luomakunnassa kaikki on hienompaa kuin mitä 1000 huippuneron ammatti ihmisen, insinöörin voisi ikinä olettaa saavan aikaan. Vaikka on käyty kuussa ja tehty älypuhelimia. Sormet joilla hakkaat kosketusnäyttöä on ihmeellisempi teknologia soluineen, aineenvaihduntoineen, hermoineen, liikeratoineen, kuin koko luuri!
Ja et varrmaan voisi ajatella että jos he eivät olisi käyttäneet älyään ei olisi syntynyt muuta kuin nälkäänkuollut insinöörikasa. He olisivat jääneet aamulla sänkyyn ja olleet kyvyttömiä edes nousemaan sängystä. Oletetaan että hengitys olisi ollut automatisoitua, kuten se onkin.

MooM
Seuraa 
Viestejä9389

Montakohan taivaspistettä Käyttäjä9252 saa tällä Tiede-lehtiprojektillaan? Ei nämä yleensä kovin monta viikkoa kestä, sitten taas vuoden parin päästä uudelleen. 

Jutut on kuin kuudesluokkalaisen lestadiolaislapsen esseestä.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä2604

Käyttäjä9252 kirjoitti:
Kristuksessa ei Jumala osoittanut vain rakkauttaan meihin, vaan myös pyhyyden vaatimuksen ja vihansa vääryyttä kohtaan.

Rakkaus sai hänet ristille kärsimään ja 

Vai viha vääryyttä kohtaan.

Itse kuitenkin murhasi lähes kaikki ihmiset vedenpaisumuksella, enempää ei voisi vääryyttä tehdä.

Jeesus, jos oli edes olemassa, tapettiin siihen aikaan yleisesti käytössä olleella menetelmällä, eli huijari laitettiin ristille roikkumaan.

Ei siinä jeesuksien mielipiteitä kysytty, eikä mistään uhrautumisesta ollut kyse, vaan ei ollut muitakaan vaihtoehtoja tarjolla.

Tiedefoorumissa voi keskustella uskonnoista, mutta niiden julistaminen tai tuputtaminen on kielletty.

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä2604

Käyttäjä9252 kirjoitti:

Ihmisen Jumala muovasi savesta

Toki siinä tapahtui valtava ihmeiden sarja 

Ymmärryksesi on samalla tasolla kuin pienellä lapsella.

Uskonto on vienyt kykysi ajatella ja hahmottaa todellisuutta järkevällä tavalla, jos kykyä on yleensä edes ollut.

Sinua se ei ehkä haittaa, kun et tilannettasi itse ymmärrä.

Vanhempien olisi hyvä miettiä, onko aivovaurioiden tai mielisairauden kaltaisen tilan aiheuttaminen lapselle järkevää.

Monet kärsivät vielä aikuisenakin uskonnollisen kasvatuksen ja henkimaailmalla uhkailun aiheuttamista pelkotiloista.

Uskonnot voivat aiheuttaa yhtä paljon haittaa lapsen älylliselle kehitykselle, kuin pään seinään hakkaaminen, mutta jostain syystä siitä ei joudu vankilaan, vaikka todellakin pitäisi joutua.

Keijona
Seuraa 
Viestejä14978

Nostetaan tuo epätasa-arvo esimerkki ja   miesten haukkuminen sairaudeksi. 

Lainaus:
Keijona kirjoitti:
”Tutkijat löysivät dna:sta alueen, jonka ansiosta miehille kehittyy kivekset – ilman tätä kytkintä kaikki olisivat naisia”

Tottakai.

Ja jos ei oltaisi kehitytty, tultu alas puusta niin olisimme kaikki apinoita.

Jos nyt provoilemaan aletaan.

Jos ei tulisi sairauksia, oltaisin terveitä.

Jos tulla tarkoitetaan että ihminen on sairaus ja apinat terveitä, niin maapallon ja elinpiirin enemmistön  näkökulmasta totta.

Jos taas sitä että miehet on sairaus, niin paradoksista. Ainoastaan  sukupuolisen tasa-arvon vastustaja voi pitää toista sukupuolta eriarvoisena. [/quote]

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

MooM
Seuraa 
Viestejä9389

tammukka kirjoitti:
Modet sietävät täällä liikuttavan hyvin näitä jeesusjankkailijoita mutta menepä kerran moittimaan Herra Tanskasta niin lennät ulos.

Varmaan pieninmmän vaivan mukaan menevät. HT saattaa olla vähän kärkäs valittamaan kohtelustaan, jeesusjankkaajien uhrit yleensä tyytyvät kohtaloonsa. Vai onko näitä yritetty poistattaa?

Savorisen spämmit olen kyllä ilmoitellut sitä mukaan kuin niitä työntyy. Paitsi sen lähettiketjun.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Keijona
Seuraa 
Viestejä14978

Heikot ja kevyet mielipiteet ei kestä muutoksen tuulia, siksi pitää yrittävät erilaisia sensuroida, että omat poterossa ja tynnyrissä kasvaneet,  tahi peräkammarissa turvassa olisi  ja omallamukavalla uuninpankolla  totuudelta selviytyisi. Voihan aina varhojen tai silmien takaa sitä apokalypsiä kurkkia, uskoa olevansa piilossaturvassa  mielikuvituksen luoman viikunanlehden takana, vaikka todellisuudessa muiden tavoin,  ymmärryksen  edessä alaston.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

MooM
Seuraa 
Viestejä9389

Keijona kirjoitti:
Heikot ja kevyet mielipiteet ei kestä muutoksen tuulia, siksi pitää yrittävät erilaisia sensuroida, että omat poterossa ja tynnyrissä kasvaneet,  tahi peräkammarissa turvassa olisi  ja omallamukavalla uuninpankolla  totuudelta selviytyisi. Voihan aina varhojen tai silmien takaa sitä apokalypsiä kurkkia, uskoa olevansa piilossaturvassa  mielikuvituksen luoman viikunanlehden takana, vaikka todellisuudessa muiden tavoin,  ymmärryksen  edessä alaston.

Oraakkeli voisi välillä vähän tuulettaa.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

jussipussi
Seuraa 
Viestejä52348

Minijehova kirjoitti:
[

Käytännössä kaikki tuon inkubaattorin sisältö on käännöstyötä ameriikasta, jossa veronmaksajilta verovapauden muodossa huijatuilla rahoilla tehdään täysin tietoisesti harhautusmateriaalia hyväuskoisille hihhuleille. Vastenmielinen ilmiö.

Juu kyllä nämä yleensä sinne jenkkilän sylttytehtaille johtaa.

Kauppamiehiä, myyvät olematonta  isolla  katteella.

Keijona
Seuraa 
Viestejä14978

Keijona kirjoitti:
Heikot ja kevyet mielipiteet ei kestä muutoksen tuulia, siksi  yrittävät erilaista sensuroida, että ne poterossa ja tynnyrissä kasvaneet mielipiteet, peräkammarissa turvassa olisi  siellä omallamukavalla turvallisuusuuninpankolla  totuudelta selviytyisi. Voihan aina omien verhojen, harhojen  tai käsitysten takaa sitä muuallaolevaa  apokalypsiä kurkkia, uskoa olevansa piilossaturvassa, siellä   mielikuvituksen luoman viikunanlehden takana, Vaikka todellisuudessa ihan muiden tavoin, on  ymmärryksen  edessä alaston.

"Oraakkeli voisi välillä vähän tuulettaa."

Jihuu! (tuulettaa)

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Käyttäjä9252
Seuraa 
Viestejä51

Kiitos kunnioittavasta keskustelusta.
Parempi antaa pölyn laskeutua välillä :)

Luominen.fi
sivulla on järjestelmällisemmin ja tarkemmilla tiedoilla kreationistitiedemiesten artikkeleita, jos se puoli kiinnostaa. Vastapuoleen tutustuminen on osa taktiikkaa. En väitä että olisin siinä paras esimerkki, mutta pyrin siihen.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä14774

Käyttäjä9252 kirjoitti:
Kiitos kunnioittavasta keskustelusta.
Parempi antaa pölyn laskeutua välillä :)
Luominen.com sivulla on järjestelmällisemmin ja tarkemmilla tiedoilla kreationistitiedemiesten artikkeleita, jos se puoli kiinnostaa.

Kiitos itsellesi vain. Muista kysyä mestareiltasi selitystä hevosille ja nauti kiemurtelusta. Paras ois että syöt vähän sieniä ennen kysymistä, jotta näet reaktiot ilman egon vääristelyä.  ;)

MJ

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat