Seuraa 
Viestejä579

Tänä talvena on pohjaveden pinta ollut niin alhaalla, että normaalisti hyvin vettä tuottavan kaivon vedenpinnan korkeus on ollut niin alhaalla, että veden käyttöä on täytynyt alkaa säännöstellä. Olen mittaillut vedenpinnan korkeutta ultraäänimittarilla, joka mielestäni antaa ihan luotettavia tuloksia. Samalla olen havainnut mielenkiintoisia nopeita vaihteluja vedenpinnan korkeudessa. Pesukone on talouden suurin yksittäinen vedenkuluttaja ja yksi pesu kuluttaa mittauksieni mukaan vettä siten, että pinta kaivossa (halkaisija 100cm) laskee noin 4-5 cm. Kuitenkin pari kertaa on käynyt niin, että kun on käynyt mittaamassa pinnan korkeuden heti pesuohjelman päätyttyä, niin se on ollut sama kuin ennen pesukoneen käynnistystä. Joskus taas mittaus näyttää jopa 10cm laskua ihan samalla pesuohjelmalla. Muutenkin mittaustulokset vaihtelevat useita senttejä päivän aikana, vaikka pesukone ei ole ollut päällä eikä veden kulutuksessa ole ollut muitakaan suuria muutoksia.

Normaalitilanteessa tuollaiset vaihtelut eivät ole kiinnittäneet huomiota, kun vettä on kaivossa hyvin riittänyt, mutta kai se on ihan normaalia? Itseäni se ainakin hämmästytti, kun ensimmäisen kerran siihen törmäsin.

"You can create free energy on Earth in a blink of an eye. That technology already exists on Earth, but it has been kept from you, since you can't make money from free energy."
- Toisheeba / Maria Bertram 2011

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat