Sivut

Kommentit (4970)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
-Maija-
Seuraa 
Viestejä1021

JamesHz kirjoitti:
Se on erittäin surullista mitä systeemi on tehnyt ihmisille. America ei perustaneet ihmiset jotka laittavat perseensä ylös ja antavat toisten raiskata. Kuten melkein kaikkialla. Ei yes miehet joita on systeemi täynnä jotka kumartavat toisille miehille, jotka kumartavat miehille, jotka kumartavat miehille jotka kumartavat pahuudelle. Se on niin säälittävää nähdä tätä. Sellaiset ihmiset ovat niitä jotka tuovat sisään vain helvetin maanpäällä. Koska he eivät ole miehiä. He eivät ole kovin älykkäitä. IQ ei voi olla yli 70 jos haluaa natsisaksan, neuvostoliiton, kiinan systeemin, eu:n ym . niillä jotka sellaisille kumartavat ja itsensä vain tuhoavat. Säälittävää paskaa. 

Et varmaan huomannut, kuinka osuvasti tuossa kuvailet Trumpia ja trumpisteja, jopa itseäsi. Luulisi sattuvan!

-Pörrätäänkö?

-Maija-
Seuraa 
Viestejä1021

Minijehova, huomaatkos, nyt Trump jo haluaa, että hänen 'Wall'insa lopetetaan. Vaikkei sitä ole edes vielä aloitettu rakentamaankaan. Nythän 'House'pääsi jonkinlaiseen sopuun kiistassa. Rajaturvallisuuteen 1,4 miljardia (muistaakseni), 'Wall'iin ei senttiäkään. Jos Trump osaa ajatella, niin hän hyväksyy tuon. Epäilen kyllä, että Trump haluaa lisää kaaosta (Bannonin oppien mukaan).

-Pörrätäänkö?

JamesHz
Seuraa 
Viestejä282

‘USA! USA! USA!’ VS ‘AY YAI YAI’: TRUMP’S RALLY CELEBRATES AMERICA – BETO RALLY PREFERS MEXICO

During Trump’s rally on Monday night, chants of “USA! USA! USA!” boomed throughout the venue with American flags and MAGA hats everywhere, while Beto’s smaller rally featured a mariachi band, waving Mexican flags, and burkas.

https://www.infowars.com/usa-usa-usa-vs-ay-yai-yai-trumps-rally-celebrates-america-beto-rally-prefers-mexico/

John Carter
Seuraa 
Viestejä10143

ekavekara kirjoitti:
Eikä se näytä helpolta tuo Trumpin Iranin-politiikkakaan. Kaikki kunnon miehet (lue:Mattis) häädetty hallinnosta, kun edessä ehkä vakavakin sotilaallinen tilanne.

Iran uhkaa hyökkäyksellä, jos USA ei vedä joukkoja Syyriasta

https://www.verkkouutiset.fi/iran-varoittaa-hyokkaamme-jos-usa-ei-veda-j...

.

Mattisin ero kertoo kaiken oleellisen Trumpin epäonnistuneesta Iran politiikasta, kuten myös Euroopan reaktiot asian suhteen. Kyseessä on Trumpin suurin virhe koko hänen tähän astisella presidentin urallaan. Jos sota Irania vastaan syttyy, niin koko Lähi-itä on sen jälkeen tulessa. Vaikka kyse on suurvaltapolitiikasta, niin en silti usko, että Iran ja Venäjä uskaltaisivat lähteä todenteolla haastamaan USAa ja Israelia alueella, varsinkin kun kyse on samalla Israelin valtion olemassaolosta. Haasteesta on vaikea selvitä kummankaan osapuolen ilman ydinaseiden käyttöä.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

ekavekara
Seuraa 
Viestejä6900

John Carter kirjoitti:
Vaikka kyse on suurvaltapolitiikasta, niin en silti usko, että Iran ja Venäjä uskaltaisivat lähteä todenteolla haastamaan USAa ja Israelia alueella, varsinkin kun kyse on samalla Israelin valtion olemassaolosta. Haasteesta on vaikea selvitä kummankaan osapuolen ilman ydinaseiden käyttöä.

Kyse saattaakin olla Iranin puolelta ovelasta retoriikasta. Nyt kun Trump on jo (idioottimaisesti) julistanut lähtevänsä Syyriasta, niin pienellä julistuksella ja uholla Iran saa asian näyttämään siltä, että he häätivät USA:n pois. Trumpin pitää nyt joko niellä sanansa Syyriasta lähdöstä tai hyväksyä nöyryyttävä diplomaattinen tappio. Melko lose-lose-tilanne tälle "diilintekijälle".

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat