Seuraa 
Viestejä1376

USA ja Donald Trump seuraajineen kun halusi tehdä maastaan taas mahtavan, ajattelin tänään, että ehkäpä Jenkit ei ole ainoa alaskäynyt maa, meidän planeetallamme. Tavallaan Persut vissiin olikin/onkin merkki siitä, että myös Suomi haluaa viedä Suomen takaisin entiseen loistoonsa. Globalisoituminen voikin onnistua vain, jos perus-runko on vahva. Eli kaikki Suomalaiset ja Suomenmieliset tarttisivat nyt vahvistaa yhteen hiileen puhaltamista.

Suomi ja moni muukin länsimaa kärsii selvästi jonkinlaisesta identiteetti-kriisistä, ja maailma on käynyt ales vähän niinkuin jopa turhaan. Maailman isoin kirous on nykyisin terrorismista johtuvaa, ja se on nakertanut monen maan harmoniaa. Älä ole silti rasisti, ole vain patriootti. Nationalistinen äärisyys tuhoaa yhtenäisyyttä.

Kallonkutistajan tehtävä on saada ongelmat pienenemään, ja ongelmat ovatkin Suomessa paisutettu kattoon. Jospa keskityttäisiin omaan lähialueeseen, eikä haukattaisi turhaan liian suurta palaa. Globaalinen yhtenäisyys on turha käsite tai sanotaanko, että se ei tarvi erillistä suurempaa huomiota.

Jos asut Suomessa niin etköhän sinäkin halua viihtyä täällä ja arvostaa sekä kunnioittaa tätä maata. Mutta ulkomaalta tulleiden kuuluu saada kans sama kohtelu, muutenhan tästä ei tule lasta eikä paskaa. Muistakaa että ongelmien suuruusluokka nyky-suomessa on ylös-paisutettu illuusio.

If this world isn't about me, and it certainly isn't about you either (for the fuck's sake),
then who the fuck about of us it is then?

  • ylös 3
  • alas 3

Kommentit (4)

Vierailija

Ongelma on tullut lähi-idästä...siellä tehdään vain tasakattoja. Jos katto puuttuu homeet innostuu.

Goswell
Seuraa 
Viestejä17370

Globalismin ainut syy on se että ns bisneshenkilöt tekee sillä rahaa, mitään muuta järkevää tai asiaa selittävää syytä ei ole olemassa.

Otetaan esimerkki ruoantuotamnnosta, täällä vaaditaan tuotantoeläimille asialliset olosuhteet, kunnon  ravinto ja hoito, asiallinen kuolema, mahdollisten varoaikoijen umpeuduttua, kaikki tuo maksaa. sitten nämä bisneshenkilöt rahtaa vastaavaa tavarra maista jossa ei vaadita yhtään mitään, onko hinta sen mukainen kuluttajalle, ei ole, ainut tarkoitus onkin painaa muutenkin vaikeuksissa oleva kotimainen ruoantuotanto vielä alemmas alhoon, itse repivät voitot surutta liiviin tuntematta yhtään tunnontuskaa.

Tai työvoimasta, onko halpatyövoiman käyttössä mitään muuta selitystä kuin sama bisneshenkilöiden rahanhimo ja silti tehdään sutta ja sekundaa ihan tietoisesti tasakatolla tai ilman vaikka työ maksaa erittäin vähän  ulkomaisen työvoiman takia..

Pitävät itseään kuitenkin loistavana johtajina vaikka itseasiassa ovat puhdasta paskaa aasta ööhön suomalaisena  ihmisenä.

Kaikkinainen riisto ja rikollinen toiminta on verhottu globalismin viitan alle, siellä on muka hyväksyttävää toimia täysin ilman moraalisia ja inhimillisiä  tai mitään muitakaan velvotteita ja sääntöjä. Kyllä  sairaan narsistiset itsekkäät  johtajat tuosta kiittää ja vaurastujat tapauttaa riistoverisiä käsiään, tavallinen kansa ei niinkään kiitä..

Niin kauan kuin tämä meno saa jatkua on ihan turhaa kuvitella mitään otsikon kaltaista, suunta on vahvasti alaviistoon kokonaisuudella keskimäärin, valtaeliitti siipeilijöineen täällä kyllä porskuttaa mukavsasti rötöksineen.

Minun mielestä noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ekavekara
Seuraa 
Viestejä14161

Suomi taisi olla itsenäisenä (vs. globaalina) 50-luvulla pientilallisten kansoittamaa maatalousvaltio. Se on se, mihin pystymme ilman laajaa kansainvälistä integraatiota. Sen jälkeinen hyvinvointi on rakennettu yhdistelmällä sosiaalidemokraattista hallintoa ja kansainvälistä kauppaa (kapitalismia). On melko naivia kuvitella, että persujen patriotismi voisi tuoda tähän yhtälöön mitään parempaa. Se on toki poliittinen valinta, että haluaa palata takaisin muutaman kymmenen vuotta elintasossa, minkä pystymme ehkä melko itsenäisenä toteuttamaan. Itse näen Suomen mieluummin ilman rajoja Eurooppaan päin, polarisoituvassa maailmassa osana isoa länsimaista perhettä, mutta se toki vain minun mielipiteeni.

Deimos
Seuraa 
Viestejä13928

Globalisaatio on ja pysyy. Ei ole paluuta ihanneyhteiskuntaa (agraariyhteiskuntaan). Ei rajoja kiinni vaan auki.

Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat