Sivut

Kommentit (22)

Keijona
Seuraa 
Viestejä20272

meniköhän tuo nyt ohitse?  Kun ei sopinut arvoihin ei sopinut ymmärrykseenkään.

Keijona kirjoitti:
"Äidinäidiltä sai eniten tukea"

Onhan tuo harhaanjohtavaa otsikko, mutta standardia  kun naisia meikataan paremmiksi. Tuollakin kolikolla on toinen puoli, sillä tutkimushan todistaa myös, että nuo samaiset  äidinäidit ovat epätasa-arvoisia , epäreiluja  ja jopa misandreja koska  poikien lapsia ei tueta samoissa määrin kun tytärten lapsia .  

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Keijona
Seuraa 
Viestejä20272

Lainaus:
Keijona kirjoitti:
Lainaus:
Keijona kirjoitti:
Keijona kirjoitti:
"Äidinäidiltä sai eniten tukea"

Onhan tuo harhaanjohtavaa otsikko, mutta standardia  kun naisia meikataan paremmiksi. Tuollakin kolikolla on toinen puoli, sillä tutkimushan todistaa myös, että nuo samaiset  äidinäidit ovat puolueellisia ja epäreiluja misandreja, jos kerran poikien lapsia tuetaan vähemmän  kuin tytärten lapsia.  

Tasa-arvoharha  ei ole seurausta  naisten arvon noususta, vaan miesten laskusta. Naiset ja lapset on tasa-arvoisia, miehet alempi tai ylempi arvoisia, arvoistaan riippuen. 


Hyvin ajateltu sinulta taas kerran. Kun naisetkin saivat äänioikeuden, se yleensä miehiltä poistettiin. Vastaavasti, kun naiset saivat perintäoikeuden, se miehiltä kiellettiin.

Hyvin koulutettu ja tottelevainen, tiedostamatta pohjan akan ikeessä oleva "mies"  kun naisen arvot miehen  kehossa sitä itsekkäämpää ja vastakkaista puolustaa.

Emokratiassa asia menee niin, että jos olisi vain kaksi vastakkaista puolta ja sukupuolta, niin  51%  sortaa 49%. Naisia on 52%.  Ei kuulkaa ole sattumaa, että vanhat naiset, tuo siis suurin ja varakkain  yhteiskuntaluokka on myös aktiivisimpia äänestäjiä. Tottakai koska heillä eniten valtaa ja vähiten äänestää se vastakkainen joilla vähiten valtaa ja huonoiten asiat, siis nuoret miehet.

Jos ei pysty muuten hyväksymään, niin käykää  jumalauta itse päivisin toteamassa kaupungilla. kalliit hienostokahvilat ja ravintolat on täynnä vanhoja pyntättyjämeikattuja ämmiä pullaa mussuttamassa, kun nuoria suomalaismiehiä ei katukuvassa suomessa juuri näy. Jos tasa- keskiarvosta on kiinnostunut niin sitä voi käydä Kabulissa suoritamassa vartailua ja havaitsemassa sitä toista ääripäätä, jos reiluudesta  olisi kiinnostunut.


Suomessa eläkeläisiä on paljon ja naisia miehiä enemmän, itsekkäät naiset eivät ole suostuneet ajallaan kuolemaan. Nuoret miehet ja naiset ovat toivon mukaan opiskelemassa tai töissä.
Oletuksena vanhojen naisten varakkuudesta on väärä .

Hyvä huomio, kuolemanpelko se parhaiten ihmisen elossa pitää. Ja naiset tottatosiaan saavat samasta työstä paljon kauemman siis rahallisesti  enemmän eläkettä.

Miten se suomalaisten niin vaikea nähdä puolueellisuuttaan ja feminiinisyyttään: Tutkitusti  suomessa naisilla on asiat parhaiten ja eniten valtaa, tämä tarkoittaa tietenkin  että suomi on arvoiltaan maailman feminiinisin maa. kolikolla on toinen puoli, ei valta ole maailmassa rajottamasti, joltain tu naisvallan suuri määrä on poissa, ja se tietenkin tarkoittaa että suomessa miehillä valtaa on vähiten maailmassa. vastaavasti miehillä valtaa vähiten . 

Eikä tuossa  olisi  mitään väärää jos homma toimisi, muttakun tuon naisvallan seurausten merkkejä on havaittavissa. Mutta sukupolven vaatii muutos kun tuttuun turvalliseen koulutettuun naisten aseman parantamismanraan  turvautuu massat. Ei sovi  totuuskaan  ymmärrykseen jos ei sovi arvoihin, kun uskollisuus  siirtää totuuden epäolennaiseksi sivuseikaksi.  

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat