Sivut

Kommentit (17)

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä2049

"ilman älyä, järkeä ja tietoisuutta olevat elottomat aineet eivät pysty luomaan"

Onko sinulla ollut koulussa jo kemiaa?

Kemialliset reaktiot tapahtuvat jos olosuhteet ovat oikeat tai vähän väärätkin, eikä tapahtuma edellytä silloin mitään ulkoista ohjausta.

Solu ei ole erityisen monimutkainen, vaan samat tai samankaltaiset rakenteet toistuvat, mutta jos niitä alkaisi järjestelemään molekyyli kerrallaan oikeille paikoilleen ja sitten vielä irtoaineet ym. niin ja erilaistuneet solut eri paikkoihin, olisi siinä miettimistä jumalallakin.

Eevaa luotaessahan ei ollut kuin aatamin kylkiluu, eli eevasta tuli erittäin pieni, koska jumala ei viitsinyt taikoa eevaa samalla tavalla kuin aatamiakin.

On kyllä kuin piilokameraa koko elämä, todellisuudesta vieraantuneita ääliöitä koko planeetta täynnä ja jos ei olisi järjissäänkin olevia, suunnittelisin tälläkin hetkellä rakettia, jolla pääsisi poistumaan ihan mihin tahansa.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1442

On oikein ymmärtää Jumalan olevan pahan takana. Tiede kykenee sen tunnustaan. Siksi oikea tiede edellyttää irtioton pahasta Jumalasta. Jotta voi parantaa sairautta ja vitsauksia pitää ymmärtää niiden olevan lähtöisin pahasta eli Jumalasta.

Ei Jumala ole hymypoika vailla miekkaa. Tieteen tekeminen edellyttää Jumalan pahan puolen tunnustamista.

Kyllä kaikki "teoriani" koskien myös evolutiota ovat pyhän hengen eli puolustajan innoittamia. Ei evoluutio ole mikään kummajainen, vaan ihan samoin kun käytän Einsteinin kaavaa voin käyttää myös evoluution ideoita. Jopa apostoli Pietari pohti eläinten jalkojen lukumäärän yhteyttä niiden synnyn tai ilmaantumisen ajankohtaan jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat