Sivut

Kommentit (48)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä6458
Seuraa 
Viestejä252

Petri Riikonen kirjoitti:
SamBody

Levikkähän tietysti korreloi laatuun ja kiinnostavuuteen, tosin ihmisten laiskuuden vuoksi jonkinmoisella viiveellä. Eli tuokin viime vuoden lukema siis heijastelee lehden laadullista alamäkeä 2010-luvulla. Täysin looginen ja ennakoitava levikkikehitys siis, jonka muuttumista ainakaan näillä näkymin ei ole odotettavissa tämänkään vuoden osalta.

Millaiseen laadulliseen alamäkeen viittaat? Ainakaan toimituksen sisältä käsin katsoen en ole huomannut, että panostaisimme laatuun tällä vuosikymmenella yhtään sen vähempää kuin aiemmillakaan vuosikymmenillä. (Olen ollut toimituksessa vuodesta 1995.)
Ehkä ajattelemme eri asioita, kun puhumme laadusta? Minä olen oppinut ajattelemaan laadukkuutena sellaista, että koetamme tarjota lukijoille niin ajankohtaisen, helposti omaksuttavan, olennaiseen paneutuvan, asiavirheettömän ja tieteiden valtavirtakäsityksiä vastaavan paketin kuin mahdollista.
Toki on mahdollista, että paketti on jotenkin hapertunut, vaikken sitä täältä sisältä katsoen ole tajunnutkaan. Mutta ainakaan laatuun pyrkiminen ei ole vähentynyt.

Ei sen vähempää kyllä voikaan panostaa...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat