Sivut

Kommentit (84)

ilmastonmuutos
Kari Tapion ääni oli/on tässä maassa kuitenkin ainutlaatuinen ja erittäin karismaatinen.
Hyvään musiikkiin ei taida lopulta liittyä asia, miten kukin kuolee. Ihmisiä ovat "tähdetkin"Voi olla, mutta kun ko. tähdellä ei ole mitään omaa karismaa, vaan kaikki perustuu apinointiin ja markkinointiin. Apinointi lähinä Italiasta.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819
IFEUN_2.0
ilmastonmuutos
Kari Tapion ääni oli/on tässä maassa kuitenkin ainutlaatuinen ja erittäin karismaatinen.
Hyvään musiikkiin ei taida lopulta liittyä asia, miten kukin kuolee. Ihmisiä ovat "tähdetkin"Voi olla, mutta kun ko. tähdellä ei ole mitään omaa karismaa, vaan kaikki perustuu apinointiin ja markkinointiin. Apinointi lähinä Italiasta.Höpö höpö. Äijällä on karismaa, pari kertaa konsertissa nähty. En ole varma voisiko miehen nostaa ihan Suomen Johnny Cashin asemaan mutta lähelle menisi.
Muuten hauskaa esimerkkiä karismasta esittävät Robbie Williams kuin myös Jari Sillanpää; kunnon rokkiäijät ei heppuja noteeraa mutta karismaa löytyy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Reifengas
Seuraa 
Viestejä3783

Musiikissa on kolme osaa: sävellys, sovitus ja sanoitus. Eli mitä nuotteja soitetaan, millä niitä soitetaan, ja lauletaanko samalla jotain sanomaa.

Jos edes yksi näistä kolmesta onnistuu, niin musiikki on hyvää.

Rima on todellakin niin matalalla.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2645

Hitin tekemiseen liittyy laajaltikin se että se tuo esiin jotain emotionaalisesti mieleenjäävää.
Jokin koukku siinä pitää olla josta ihmiset tykkää. Itse olen tehnyt about 150 valmista biisiä ja se palaute mitä olen saanut on ollut positiivista. Hitin teko sinänsä tarvii melko lailla asennetta kun sitä teet. Joku päivä kun kaikki osuu kohdalleen voi semmoinen syntyä. Helpot mieleen jäävät sanat on aina ollu in. Jos sävel lähtee A tai E nuotista niin se ois suht traditionaalista.

Itse käytän jo kymmentä vuotta ruotsalaisten tekemää Reasonia. Nykyisin en osaa moittia sitä ohjelmaa, siinä on se kaikki mitä tarttee.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Reifengas
Musiikissa on kolme osaa: sävellys, sovitus ja sanoitus. Eli mitä nuotteja soitetaan, millä niitä soitetaan, ja lauletaanko samalla jotain sanomaa.Tuntuu, että musiikissa on pikemminkin neljä osaa: sävellys, sovitus, sanoitus ja jumputus.

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1772

Edelleen lienee hyvän musan merkki että siihen ei heti tykästy. Tätä Putron uutta hittiä eli Olet Puolisoni Nyt piti kuunnella parikin viikkoa että sen loistavuuden tajusi. Eilen kun sai koko levyn niin ei vielä löydä sieltä muita hyviä piisejä. Eiköhän ne siitä avaudu vielä joskus...

Tietäjä13
Seuraa 
Viestejä2

Minun mielestäni hyvä musiikki on musiikkia mistä tulee hyvä mieli, naurattaa tai pistää muistamaan hyviä hetkiä. On joo hyvä että on huonojakin hetkiä koska niistä enemmän opitaan mutta jos musiikki mitä massa kuuntelee musiikkia joka on tehty vaan tuottamaan iloa ja hymyä poskille, niin se yleensä meinaa että itsellä on elämässä asioita josta ei o päässy yli. Korjatkaa oma paska ennen kun levitätte sitä muille.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat