Kommentit (2)

Minijehova
Seuraa 
Viestejä10479

Mielenkiintoisin riippuvuus on ruokariippuvuus, koska syömistä ei voi varsinaisesti kokonaan lopettaa, joten kärsimys on taattu loppuelämäksi. Ellei sitten opi vaihtamaan riippuvuutta toiseen. Itse suosittelen vaihtamaan vaikka huumeisiin.

Peliriippuvuus taas on erilainen verrattuna valtaosaan, koska siinä ollaan koukussa unelmiin. Aivokemiallinen palkinto on suunnilleen sama lopputuloksesta riippumatta. Palkinto jopa kallistuu voimakkaammaksi hävitessä verrattuna voittamiseen, mikä poikkeaa valtaosasta dopamiiniohjattua odotuskemiaa.

Riippuvuuden kohteita kannattaa vaalia useampia, jotta voi kierrättää koukkujansa. Lyhyt jakso on helpompi laskea innostukseksi kuin riippuvuudeksi aivokemian tasolla. Esimerkiksi kahvin juominen kuukauden jokaisena päivänä on lähinnä typerää ja lisäksi se vie valtaosan toiminnon nautinnollisuudesta ja päihdevaikutuksesta. Pari kahvitonta päivää viikossa pitää maun hyvänä ja tuoksun houkuttelevana.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Keijona
Seuraa 
Viestejä12224

Addictiot on nykyään aika yleisiä, lieneekö niin että ainoa vapaus on että  riippuvuutensa voi valita. Varsin yleinen mekanismi näyttäisi olevan, että ihmiset ovat riippuvaisia asiasta joka heitä vahingoittaa. Joten vaarallisinta modernille ja koulutetulle sivistysvaltion asukille on että saa mitä tahtoo. Ratpark kuvaa hyvin syitä.  https://www.youtube.com/watch?v=C8AHODc6phg&t=69s

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat