Seuraa 
Viestejä26666

Informaation myyminen..eli intelligence..on/oli kovaa valuuttaa.

https://www.youtube.com/watch?v=xfi8FIh7tsU

Hyytävää kuultavaa.

Sivut

Kommentit (44)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kontra1
Seuraa 
Viestejä6008

Onhan Raamatussakin melkoinen agenttitarina. Siitä on kauan kun luin se, mutta jotenkin näin se muistaakseni meni.

Juutalaisethan olivat jonkinlaisessa orjuudessa Mesopotamiassa lähemmäs tuhat vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Kuninkaalla vai oliko sotaväen päälliköllä tms. oli suunnitelma tuhota koko juutalaisten suku. Juutalainen Judit-niminen kaunotar pääsi kuninkaan tuttavuuteen, ja niinhän tämä urhea neitokainen tuikkasi tyrannin kylkeen tikarilla ja henki pois. En muista mitä Juditille kävi, mutta ilman tätä tekoa juutalaisten tarina olisi päättynyt siihen.

ovolo
Seuraa 
Viestejä8114

Major_Breakthrough kirjoitti:
Informaation myyminen..eli intelligence..on/oli kovaa valuuttaa.

https://www.youtube.com/watch?v=xfi8FIh7tsU

Hyytävää kuultavaa.

Minä taas uskon, että erään oululaisen älypuhelimeen ja/ tai tietokoneeseen on murtauduttu ja artikuloiva VAWT on jo kyseisen CIA:n testipenkissä. Voi myös olla jo kiinalaisten hallussa, kun olet avoimesti hölöttänyt askartelutilojesi sijainnista, ynnämuusta!

Vierailija

Tämä jää nähtäväksi...puukomposiitin tajusi Marylandin yliopisto tutkia jo 2016-2018..heti kun olin lopettanut omat kokeiluni 2014-2016.

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

Tambuurimajurin sekaviin höpötyksiin ei oikein ole järkevää lähteä kantaa ottamaan, mutta kun nyt mainitsi tuossa suurvaltojen kisailun 1980-90 -lukujen taitteessa, Reaganilaisen "Tähtien Sodan" niin senverran siitä, kun serkkuni siihen sotkeutui.

Laserit olivat niin kiihkeän vakoilun kohteena, että pelkkä artikkeli Ursan Tähdet ja Avaruus-lehdessä jonka kirjoitti, johti kutsuihin molempien suurvaltojen hitech- tutkimuslaitoksiin. Novosibirskin yliopiston laserlaitokselle, jonne vierailuluvan saanti vei vuoden ja vaati ministeritason suosituksen ja NASA:n vastaavaan Langleyssa Virginiassa, jopa juuri alkaneen Culf War I:n aikana vierailulupa tuli Suomen Washingtonin suurlähetystön tiedetoimiston allekirjoituksin vain neljässä viikossa.

Kummassakin paikassa udeltiin mitä toinen suurvalta tekee, Novosibirskiin lensi Moskovasta tyyppi jolla kaksi henkivartijaa ja halusi yksityisen keskustelun kesken hauskaa ja vodkalla huurrutettua illanviettoa yliopiston tutkijoiden kanssa, hyvin korkeatasoisten, eräs jonka nimikortti vieläkin, oli jopa Vektorin johtaja, laitoksen jolla toisena masilmassa oli isorokkoviirus tallessa, toinen on Atlantassa Yhdysvalloissa. NASA:lla taas laitoksen ylin johtaja otti vastaan ja kysyi mitä ryssät puuhaavat alalla.

Serkkuni sukulaisprofessori oli varma, että tätä hyödynnettiin suurvaltojen vakoilussa, näin joskus tehdään kun vastustajan salaisuuksiin ei päästä käsiksi tavanomaisten agenttien avulla. No, viisas mies haistetaan kaukaakin.

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

tambuurimajuri,

KUKA on maininnut professorin?

Serkun keskustelukumppanit oliva professoreja tiedemaailman huipulta, eiväthän KGB/CIA:n omat tyypit noista mitään olisi ymmärtäneet. Serkulla on samanniminen kaukainen sukulaisprofessori, taannoin Suomen Akatemian johtajakin, kenties sotkivat nimen perusteella tähän?

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

Myös Oulun yliopistossa toimi aikoinaan samalla sukunimellä astrofysiikan professori, joka pääsi iltapäivälehtiin, kun tutkimuksensa rahoittajaksi paljastui CIA. Tämän sukunimen omaajat on kautta historian tunnettu korkeasti isänmaallisina, kommunisti on suvussa kirosana.

Deimos
Seuraa 
Viestejä11193

Vanhimman ammatin tittelistä kamppailee kaksi ammattia. Toinen on maksullinen nainen ja toinen astronomi (tähtitieteilijä). Näin isot pojat on mulle kertoneet.

BW kirjoitti: "The mad man from Tikkurila, who eats (drinks) more than he earns!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
Reifengas: Saattaa säilyäkin pimeä markkina jonkin aikaa, mutta ...tuoni vie.Valtion on otettava omansa, huolehdittava omistaan, ja valtio olemme me.

wisti
Seuraa 
Viestejä15092

Sanonta, että huoraaminen on vanhin ammatti pitää ymmärtää vain, että heitä on ollut ”aina”. Kirjaimellisesti otettuna väitteessä ei tietenkään ole mitään järkeä.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä16869

wisti kirjoitti:
Sanonta, että huoraaminen on vanhin ammatti pitää ymmärtää vain, että heitä on ollut ”aina”. Kirjaimellisesti otettuna väitteessä ei tietenkään ole mitään järkeä.

Miksi ei ole?

Kun apinoille opetettiin rahan käsite, niin ekana alkoivat myymään ja ostamaan seksiä.

MJ

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat