Seuraa 
Viestejä1

osaako kukaan tehdä sellasen pelin jossa olet enkelin mutta sinä saat tehdä itse sen ukon ja sinun pitää tehdä tehtäviä että saat aseit kilpiä ja sensellaisia ja sen vaikeimman tehtävän niin pääset demoniksi ja siella demoni aluellakin on myöskin tehtäviä ja on levelit siinä pelissä ja kaikki jotka auttaa sen tekemi saa tehdä oman aseen jota ei kukaan muu saa sita asetta paitsi minä ja muut koodaajat ja pääsee heti demoniksi ja sen pitää olla sellainen hiiri peli ja se voi olla 2D tai 3D peli ja se pitää olla vähintään tieto koneella mutta halutessaan voi siita tehdä puhelin pelin ja ja siinä on eri alueite ja siine ne pahikset pudottaa esineitä ja siinä pystyy lähettämään kaveri pyynön ja sitä voisi mainostaa ja minä etsin pukeja ja olen beta testaaja

Kommentit (3)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31586

Jos suhtautuminen kielioppiin ja oikeinkirjoitukseen  on tuota tasoa, en suosittele edes unelmoimaan koodaamisesta. Et usko millaisia kielinatseja ohjelmointikielten kääntäjät ovat. Sinun tulee äkkiä ikävä sitä tiukkapipoiseksi luulemaasi äidinkielen opettajaa.

Joo, osaa joku koodata pelin, mutta rehellisesti sanoen tuo ei vaikuta sen enempää teknisesti kiinnostavalta kuin kaupallisesti myyvältä peli-idealta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat