Seuraa 
Viestejä1836

...vie linnaan.
Näin maailma toimii.
Toivottavasti tulee raju vastateaktio.

https://yle.fi/uutiset/3-10733855

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä47307

"Suhoi Superjetiä ja Putinia arvostellut venäläis­toimittaja menehtyi äkisti – ruumiin tuhkaus peruttiin viime hetkellä

Toimittaja Sergei Dorenkon tyttäret epäilevät isänsä joutuneen myrkytetyksi, minkä vuoksi poliisi esti ruumiin tuhkauksen viime hetkellä sunnuntaiaamuna.

VENÄJÄN oli määrä siunata tänään haudan lepoon maan nykyhistorian kuuluisimpiin ja kiistanalaisimpiin toimittajiin lukeutunut Sergei Dorenko, 59.

Dorenkon siunaustilaisuus oli tarkoitus järjestää Trojekurovskojen hautausmaalla sunnuntaina kello 11 alkaen, minkä jälkeen hänen ruumiinsa oli tarkoitus tuhkata.

Viime hetkellä suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos, kun Dorenkon perustama ja päätoimittama Govorit Moskva -radioasema ilmoitti poliisin estäneen ruumiin luovutuksen siunaustilaisuuteen.

Taustalla on Dorenkon vanhimpien tyttärien Ksenijan ja Jekaterinan epäilys, jonka mukaan heidän isänsä olisi saatettu myrkyttää. Poliisin antaman lausunnon mukaan ruumista ei voida luovuttaa tuhkausta tai hautausta varten ennen kuin Dorenkon kuolinsyy on tutkittu uudelleen.

DORENKO menehtyi äkisti 9. toukokuuta eli Venäjän suurimpiin juhlapäiviin kuuluvana voitonpäivänä."

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006102836.html .

Keijona
Seuraa 
Viestejä12585

Kyllähän nuo syyt pystyy jokainen halutessaan ymmärtää. 

Mitä enemmän ihmisellä on omaisuutta, sitä subjektiivisempi ja puolueellisempi ihmisestä tulee. ts. tyhmempi ja epäoikeudenmukaisempi.  Mutta ei sovi ymmärrykseeen kun  ei sovi arvoihin, koko ikänsä jos on omaa ja omaisuutta kerännyt ja prioirisoinut. 

Kertoohan se paljon "menestyvän" nykyihmisen älykkyydestä, ettäkun:  Yhteinen on ihmiselle välttämätöntä, mutta yksityinen ei,  niin silti kuitenkin sitä yksityistä pidetään tärkeämpänä ja arvokkaampana. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

molaine
Seuraa 
Viestejä2304

Eikö Assangea syytetä puolustusvoimiin liittyvien valtion salaisuuksien paljastamisesta ja hakkeroinnista? Voi tietysti olettaa, että USAn luovutuspyyntö oikeasti liittyy johonkin Wikilieaksin paljastuksiin "eliitistä", mutta silloin pitää asettaa kyseenalaiseksi koko oikeuslaitoksen toiminta. Mahdollisesti joutuu vastaamaan myös raiskaussyytöksiin Ruotsissa. Onko Ruotsin syyttäjänlaitos juonessa mukana?

oink oink

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat