Seuraa 
Viestejä6

Hei kaikki, olen englannin opiskelija Helsingin yliopistossa. Tarvitsen vastaajia kyselytutkimukseen. Kyselyyn vastaaminen kestää 2-5 minuuttia.

Hej alla, jag studerar engelska vid Helsinki universitetet. Jag behöver några respondenter till undersökningen. Undersökningen tar 2-5 minuter. (Jag ber om ursäkt i förväg om mitt svenska blir ett problem för svenskspråkiga respondenterna.)

Hi everyone, I am a student of English Language at the University of Helsinki. I am in need of volunteers to answer a questionnaire. It takes about 2-5 minutes to answer the questionnaire.

Kyselytutkimus on täällä, lisätietoa alla sekä kyselyn alkuvaiheessa:

https://forms.gle/8aQdSeb5qJVPYp3Y8

Undersökningen är här, mer information finns nedan och i början av undersökningen:

https://forms.gle/8aQdSeb5qJVPYp3Y8

The questionnaire form is located behind this link, more information below and at the beginning of the questionnaire:

https://forms.gle/8aQdSeb5qJVPYp3Y8

Tässä kyselyssä vastaat avokenttäkysymyksiin, joita on viisi kappaletta. Tehtävänä on määritellä lukemasi sanat kuten ne itse ymmärrät. Kysymyksiin voi vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Tilastointia varten keräämme myös joitakin taustatietoja vastaajista.

I den här undersökningen svarar du på fem öppna fältfrågor. Uppgiften är att definiera orden som du läser hur du själv förstår dem. Frågor kan besvaras på finska, svenska eller engelska. För statistiska ändamål samlar vi också lite bakgrundsinformation om respondenterna.

In this survey, you answer five open-field questions. The task is to define the words you read as you understand them. Questions can be answered in Finnish, Swedish or English. For statistical purposes, we also collect some background information on respondents.

Lähetä kommenttisi ja kysymyksesi osoitteeseen:
Skicka dina kommentarer och frågor till:
Send your comments and questions to:
aisla.uuttu@helsinki.fi

Noh.

Kommentit (7)

Lausumaton
Seuraa 
Viestejä6

Olen pahoillani ruotsini heikkoudesta, lupaan, että ymmärrän paljon paremmin kuin osaan itse kirjoittaa. Jag är ledsen för min dåliga svenska. Jag lovar att jag förstår mycket mer än jag kan skriva eller tala.

Pitänee vielä lisätä, ettei vastatakseen tarvitse kirjautua, joten esim. Google-tiliä ei tarvita.
Jag måste dock tillägga att du inte behöver registrera någonstans att svara. Du behöver inte ett Google-konto.
I have to add, though, that you do not need to register anywhere to answer. You won't need a Google account.

Noh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä9791

Kävin katsomassa, mutta oli niin työläitä kysymyksiä, että en viitsinyt paneutua. Ei noihin vastaa 2-5 minuutissa, jos vähänkin miettii, mitä oikeasti ajattelee asiasta.

Lisäksi kun laitat pyynnön osallistua tutkimukseen, olisi korrektia kertoa ainakin oma nimesi. Näkyyhän se sähköpostiosoitteessa, mutta email ei aina ole sama kuin nimi, joka on käytössä.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Lausumaton
Seuraa 
Viestejä6

No, tulosten tulkinta on toinen juttu. Ei tämän ole tarkoituskaan testata kenenkään tietämystä, vaan omaa käsitystä ko. sanoista. Kiitos vastaamisesta (oletan viestisi perusteella että näin teit).

Noh.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat